Palielam man riteņbraucēji netraucē, neeju pa viņiem domātu celiņu, un kur tā nav, cenšos velo palaist pagarām paejot uz vienu vai otru pusi.
Ir gadījies arī idiotus velobraucējus redzēt un saskarties. Piemēram, ejam pa VEF tiltu ( tās, kuras gājušas, zina , cik tas ir šaurs, un tur tomēr ne visos posmos droši skriet ar velo ir. Ejot pa tiltu, mums kādi 2 nenormālie traucās garām, knapi paspēj malā paiet, un viens stulbenis izdomāja, ka pa 30cm šķirbu starp mani un tilta margu varēs izspraukties cauri!!!! Bez nekādiem brīdinājumiem, es jau arī nevaru pa 10reizēm skatīties uz aizmuguri, vainkādi supersvarīgi velo braucēju vajag palaist, viņš ar mani sadūrās. Īstinībā paldies dievam, ka pāris metru pirms manis, čalis saprata, ka netiks cauri, un bremžu sakarīgi viņam nebija, cik sapratu, mēģinājis bremzēt kā māk, dabūju tādu spērienu mugurā. Un es esmu stāvoklī, nevaru iedomāties, kas būtu noticis, ja sitiens būtu lielāks un es kājās nenoturētos :( Un čalis tikai, es domāju , ka tikšu Tev cauri!!!! pff, neko, dusmīga nebiju, jo nekas traks nenotika, bet aicināju būt uzmanīgam.
Ar šo gribēju teikt, ka pajoļi ir abās pusēs, gan autobraucēji, gan velo, gan gājēji..