pārītis iegādāts jau aprīļa vidū, bet pieskaitīšu pie maija jaunumiem :-P
REVOLUTION ultra cover and conceal palette
nedaudz tāda tauikaina konsistence, izmantot lieliem sejas laukumiem nevar, bet lai nosegtu nepilnības priekš manis ir tīri ok !
Dalacin T
lieku uz nakti, priekš manas ādas, ar noslieci uz akni, liekas,ka kautko jau tur dara.. nu par maz lietots,lai pateiktu, bet nu sejas āda lietošanas laikā uzvedas labi.
Syoss heat protect
patīk kādi ir mati pēc lietošanas, tādi mīksti un galīgi nav pūkaini. šim vienīgi pietrūkst patīkama smaržiņa,kas paliktu matos.
All Matt Plus - Shine Control Make Up no
catrice
diezgan jau palietots, aprīļa pirkums, beidzot gaišais tonis,kurš ir piemērots manai bālajai ādai. "matētais" efekts gan īslaicīgs.
Catrice Prime And Fine Anti-Red Cover Stick
šis man patika, bet tomēr konsistence nedaudz par graudainu, grūti nosegt.
catrice prime and fine mattifying powder (waterproof)
labi klājās, arī gaišs tonis, tikai matējošais efekts atkal varēja būt ilgāks, bet tā kopā ar catrice tonālo krēmu ir tīri ok.
Elf All Over Cover Stick
viens no labākajiem pirkumiem, pasūtīju no ebay. cik esmu te lasījusi,saka ka nav laba kvalitāte, bet nu priekš manis šis viens no labākajiem pirkumiem.
flormar eyeshadow
izmantoju uzacu gaismošanai, noturīgas, bet dažbrīd esmu nesaprašanā par konsistenci.
avon glow pearls
par šīm esmu vīlusies, ne izgaismo, ne pamanāmas, pat nedod smuku spīdumu. laikam pēdējais kosmētikas sūtījums no avon.
2-in-1 Tinted Anti-blemish Care no
BIODERMA
šajā produktā diezgan ļoti vīlos, lai gan rakstīts "light" , ir tik tumšs, ka nezinu vai pat vasaras sezonā noderēs, toties zaļais sarkano pleķīšu noņēmējs patīk daudz labāk, nekā jau iepriekš pieminētais no catrice. labāka konsistence, forši klājas.
Music Flower 4 in 1 eyeliner + eyebrow powder, black and brown
šis viens super veiksmīgs sūtījums no ebay. tātad divu krāsu gēli un ēnas, priekš uzacīm, komplektā kompakta otiņa. esmu sajūsmā, turas tiešām visas 24h, abus var izmantot arī kā lainerus, maksāja vien pāris dolāri.
sanāca laikam baigi daudz, bet varbūt kādai iekritīs acīs kaut kas !:-)