Sveiki, foruma apmeklētāji.
Citējot kādu šī portāla lietotāju no citas tēmas:
Kādēļ sieviete ar minimālo algu ir norma, bet vīrietis nē. Kādēļ vīrieša algas lielums liecina par viņa IQ līmeni, kamēr sievietes alga, neatkarīgi no tāš lieluma, liecina par čaklumu?
Neesmu šeit lai kritizētu sievietes un ļoti labi apzinos, ka ir gan ļoti sakarīgas meitenes, gan arī 'naudas rausējas', taču šis domu grauds lika mazliet aizdomāties.
Personīgi piekrītu uzskatam, ka īstam vīrietim jābūt ģimenes apgādniekam, taču jautājums ir . ko meitene var dot pretī? Viena daļa mūsdienu meiteņu pat makaronus īsti neprot uzvārīt.
Man divi pieņemamie scenāriji ir:
1)Vīrieša un sievietes algas apjoms ir ja ne vienāds, tad līdzīgs un šādā gadījumā uzskatu, ka arī mājas darbi būtu jāsadala līdzīgi.
2) Vīrietis pelna krietni vairāk, taču sieviete apdara mājas darbus, pagatavo vakariņas nevis to vien dara kā pa vīra naudu sēž skaistumkopšanas salonos ;-)
Citus variantus neizskatu, jo ja meitenei būtu lielāka alga tad tas mani noteikti dzītu kompleksos un šādas attiecības ilgi nesanāktu.
Mazliet ar savu pieredzi daloties, pagātnē ir bijis laiks, kad sākot darboties savā specialitātē pelnīju salīdzinoši maz, taču tagad pelnu krietni vairāk un varu teikt, ka attieksme no sieviešu puses īpaši nav mainījusies, taču daudzums kādu esmu spējīgs ieinteresēt gan. Jāsaka gan, ka par šo salīdzinoši lielāko uzmanības daudzumu priecāties nevaru, jo ja agrāk reti ieinteresēju kādu, taču šī meitene parasti bija pat ļoti sakarīga un manam sociālajam slānim atbilstoša, tad tagad 90% gadījumu ir ārpus man pieņemamajiem 2 scenārijiem (t)
P.S Rays un citus argumentēt nespējīgus palūgšu šeit neizcelties ar saviem gudrajiem domugraudiem :-D