Vairs neko nesaprotu :(

Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
Meitenes,ir tada situacija. Ar savu puisi esam kopa jau gandriz 2 gadus. Nedzivojam LV. Tad sanaca ta,ka vinsh pazaudeja darbu un ilgaku laiku sedeja majas. Es neiebildu. Vienu dienu vinsh saka runat par to,ka brauks atpakalj uz LV,kur vinjam ir gimene,draugi,utt. Es neiztureju un pati nopirku vinjam biljeti. Pedejas 2 dienas pirms prombraukshanas vinsh palika ljoti emocionals un teica,ka tikai apciemos radus un pec 3 nedeljam apmeram,brauks atpakal pie manis. Shodien ir pagajusi pirma smaga nedelja. Sarakstamies katru dienu. Es katru dienu vinjam jautaju vai vinsh nav pardomajis par to atpakalj braukshanu. Sakuma vinsh bij ka sparnos no laimes,ka driz atkal busim kopa,bet tagad dienas iet un vinsh ir pieradis majas. Tusinji ar draugiem,mamma blakus,bralis. Uz sho bridi labi ja vienreiz diena apmainamies pa teikumam. Un pats trakakais ir tas,ka vinsh jau ir bijis uz 2 darba intervijam un rit ies uz velvienu! Pasakiet man,kada jega iet uz intervijam,ja nakamnedelj jau jabrauc pie manis? Ok,ir situacija,ka vinja gimene loti grib vinju paturet majas un vinsh tadelj it ka izrada,ka vins mekle darbu,vinsh grib pectam pateikt,ka itka neko nevar atrast un tadelj atgriezhas atpakal pie manis. Bet man skiet,ka vinsh man vienkarshi skalo smadzenes un nevar sanjemties pateikt,ka atpakalj nebrauks.... stulbakais ir tas,ka vinsh katru dienu man stasta cik ljoti mani mil un dievina,un,ka grib visu laiku but kopa. Bet es jau nezinu ko vinsh tur LV dara.... Un kas bus ar mani,ja aizbraucot uz lidostu vinjam pretim nakamnedelj,es vinju tur neieraudzishu.....??
27.04.2015 21:56 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
1. nevajag katru dienu jautāt, vai nav pārdomājis, tas taču izved
2. kāpēc pirki biļeti, ja tgd tādi pārdzīvojumi? būtu gribējis, pats būtu pircis un braucis
28.04.2015 15:48 |

Reitings 39
Reģ: 11.02.2015
začeits nav jau par ko pirkt pašam :D
28.04.2015 15:59 |

Reitings 209
Ja meitenes,jums pilnigi visa ir taisniba,tikai nezinu ka lai savai stulbajai galvai to ieskaidroju! Ka eju gulet ar vienu domu,tad ar tadu pashu ari mostos no rita. Kautkads vajprats,kad vinsh bij seit,reizem pat gribejas,lai vinsh labak butu taja LV,bet tagad vienkarshi beidzos nost :D Shorit pat kad runajam pa skaipu,vinsh likas tik domigs un gandriz nerunigs.... Pat tad,ja vinsh ir izlemis palikt LV,kapec tad nesaka? Cik ilgi vilks garuma? :-/
28.04.2015 16:29 |

Reitings 39
Snaipere. esi stipra un pasaki visu pati - negaidi! Tas ir vienkārši pieradums/ bailes būt vienai utt. Es pēc tādu attiecību beigām jutos kā no jauna piedzimusi :-)
28.04.2015 16:32 |

Reitings 209
Bet es ljoti negribu skirties,vinsh ir labs cilveks un vienigais slidz shim,kursh mani noverteja ka sievieti,rupejas un mileja bez noteikumiem. :)
28.04.2015 16:42 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Bet es ljoti negribu skirties,vinsh ir labs cilveks un vienigais slidz shim,kursh mani noverteja ka sievieti,rupejas un mileja bez noteikumiem.

Tad cieni viņu, dod laiku, ļauj pabūt LV, izlemt kas un kā, nezāģē un neuzspied neko, neuzstādi ultimātus un neko tamlīdzīgu...nogaidi tās 3 nedēļas un tad jau redzēsi kā būs ;-)
Viss nokārtosies :-)
28.04.2015 16:45 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Drīzāk izskatās, ka grib palikt LV. Ja te nekas nesanāks, tad lidos atpakaļ pie tevis, jo tur būsi tu, kas viņu uzturēs. Kāpēc viņš divu gadu laikā nevarēja atrast darbu? Vai varbūt nemeklēja?
28.04.2015 16:48 |

Reitings 39
Radās viens jautājums, bet labi.. Agī +
28.04.2015 16:50 |

Reitings 209
Wendy1, vinsh stradaja vienmer,nebij jau ta,ka patstavigi sedeja majas,vienkarshi pedeja laika kautka negaja. Un,ja vinsh doma,ka ,ja LV nekas nesanaks un vares braukt pie manis vinsh maldas.... man ari ir sava dzive jadzivo uz priekshu,es negribu vienmer gaidit. Es neesmu uz visiem 100% parliecinata,ka vinsh tur dzivos ka engelitis.... Pats trakakais ir tas,ka vieniem vinsh saka citu,a man pavisam kautko citu.... Nezinu ko domat un negribu ari vinjam katru dienu uzbazties ar to jautajumu,jo pilnigi redzams cik atturigs vinsh paliek.... Vieglak man paliks tikai tad,kad pienaks ta otrdiena,,,tad vai nu atbrauks vai neatbrauks......
28.04.2015 16:52 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
ja vinsh ir izlemis palikt LV,kapec tad nesaka?
Domāju, ka negrib sākt risināt problēmas, kuras vēl nav pienākušas. Ja dabūtu labu darba piedāvājumu, tad arī sāktu runāt - ko Tu par to domā, vai varētu apvienot ar attiecībām utt.
Kamēr vēl nav neko atradis, tikmēr šķiet pāragri iesaistīties diskusijās un domāt, kas un kā (jo pārāk daudz nezināmā).

Kāpēc viņš divu gadu laikā nevarēja atrast darbu? Vai varbūt nemeklēja
Kur teikts, ka tie bijuši 2 gadi? Pēc autores rakstītā sapratu, ka viņiem attiecības ir 2 gadus. Bet ne jau visu to laiku vīrietis bez darba.
28.04.2015 16:53 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jaa, jaa, izklaajies kaa paklaajinjsh, lielaa miila, vaimandieninj, biljetes peerk, gatava uztureet un veel apraud vinja prombuutni.

Kas ta taa par valsti, kuraa pat trauku mazgaataaja vai seetnieka darbu atrast nevar? Laikam arii dikti ilgi nebuus oficiaali straadaajis, ja pat bezdarbnieka pabalsts nepienaakas :-D

Un te veel dazhas iesaka, lai autore skrien atpakalj uz LV pie shii, cik vinja LV vareetu nopelniit, pajautaajaat? Vai domaajat, ka tas luuzeris vinju spees uztureet?

Es ieteiktu pieveersties sev un savai meitai, lai luuzeris pats izlemj, kaa riikoties, augstaako psihologjiju te ziniet piekops ar taadu, buutu veel taa veerts, lai vinja deelj galvu lauziitu.

Cik sievietes ir smiekliigas.
28.04.2015 16:58 |

Reitings 209
DieKleineHexe, vispar es tev piekritu!!!
28.04.2015 17:00 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Tev pašai arī jāsaprot, ko pati gribi, jo saki - kāpēc viņš nepasaka, labāk lai pasaka, ka paliks un miers. Tai pat laikā saki - negribu pati jautāt, šķirties... Varbūt viņš neko nesaka, jo nav ko teikt šajā sakarā un Tu pati galvā esi izdomājusi problēmu?
Fakts kā tāds, ja vīrietis vienkārši nebrīdinot neierodas lidostā, kad viņam jāielido, tad nav tur pat pēc tam vērts vairs skaidroties. Ignors un viss. Tikai nav skaidrs, kāpēc tādas domas, ka viņš tik bezatbildīgi varētu rīkoties, ja saki, ka tik bijis tik labs utt?
29.04.2015 15:25 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Varbut negrib vins but ar tevi kopaa vairs, jo ja butu labi apsveris braukt atpakal uz LV darbu mekleejumos tad to nesleeptu no tevis. Ja butu domajis nopietni butu ari tevi aicinajis. No viena spuses saprotu pietrukst draugu, radu,gimenes, no otras puses ja miletu tad abi apsvertuiespeeju atgriesties LV nu kopaa ari ar tavu meitu. Ja meitenei esi iemacijusi LV valodu tad problemam nevajadzetu but.

kuraa valsti jus dzivojat ka virietis darbu nevar atrast? Ko darija lidz sim?
29.04.2015 16:57 |

Reitings 8272
Pirmkart, es nekadu bileti nebutu pirkusi. Ta jau tev droshi vien nav miljoni konta...a bet par tavu naudu aizbraukt ciemoties pie gimenes, draugiem, bet tai patmlaika shita tevi uzmest? No sorry...ja butu shada attieksme, es tai pat diena pazustu. Nee nu labi, pagaiditu atgrieshanas datumu vel. Varbut tiesham saka patiesibu, lai gan izskatas, la vinsh tev nespej atzities, ka paliks latvija. Nakoshreiz neesi tada mulke. Ja virietis grib, lai strada kaut melno darbu un pats sapelna biletei. Nee nu kaut kadas drausmas...kur jus tadus virieshus izrokat?
30.04.2015 10:31 |

Reitings 8272
Sorry, un, ja divus gadus virietis nevar atrast darbu....nu blin -kas jus kada pek,es cauruma dzivojat, vai? Vareja iet stradat kaut vai par minimalo...bet tas jau, redz, 'istam virietim' ir pazemojosi. Beidz attaisnot vinu... Divi gadi ir daudz. Tie nav divi menesi. Lai labak paliek sava latvija, bet tu savac vismaz savas pedejas pascienas atliekas..
30.04.2015 10:34 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kas tur ko nesaprast. Ja aradis darbu Lv, atpakal nebrauks. Ja neatradis, brauks. Nesaka vel jo nav jau ko teikt, situacija vel nav skaidra. Kadel janonjemas ar problemam kuru vel reali nav.
01.05.2015 11:41 |

Reitings 76
Reģ: 29.04.2014
To visu, ko Tu teici mums, Tev ir viņam acīs jāpasaka. Pārsteidzīgus lēmumus nevajag pieņemt, kamēr nebūsiet izrunājušies, sirds nebūs mierīga. Galējā variantā, paņem dažas dienas brīvas, atstāj kādam meitu un pārsteidz to gļēvuli LV. Bet nu izklausās jau, ka viņš lēmumu ir pieņēmis.
03.05.2015 00:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits