vai kādai ir gadījies tikties ar sociopātu?
mani nesen viens vīrietis uzaicināja satikties. viņš, lēšu, ka pelna virs 2k mēnesī, es esmu parasta veikala darbiniece. jau tad domāju, priekš kam viņam tas?
uzaicināja aptuveni pirms nedēļas. satikāmies. pēc tam viņš man ir rakstījis katru dienu. vai gribu satikties, cik ļoti viņš grib mani redzēt, cik es esmu skaista, vai es gribu attiecības ar viņu, kā viņš mani nekad neaizmirsīs, cik nervozu es viņu padaru (šis 100% taisnība, rokas viņam reāli trīs). tas viss sākās pēc 1 tikšanās reizes, pastiprinājās pēc otrās, un visā visumā viņš šķiet (t.i., gan jau izliekas nevis reāli ir) apsēsts ar mani. bet tajā pašā laikā viņš nav agresīvs, iedomīgs, patmīlīgs, bet ļoti izteikti laipns un pieklājīgs. piemēram, vakar 6 vakarā atrakstīja, vai gribu kaut kur aiziet, es atbildēju, ka esmu jau aizgājusi ar draugiem (patiesībā viena mājās browsēju netu, lasīju par sociopātiem), un ap 8 viņš man atraksta: ja gribi, lai aizbraucu tev pakaļ un atvedu mājās, raksti! tādas ''laipnības'' ir viņa stilā. jau ir paspējis arī atsūtīt ziedus uz darbu.
esam pazīstami nedēļu, satikušies 2 reizes. šodien vakarā (ceru) satikt trešo, lai atklātos vārdos visu pārrunātu. pa telefonu negribu, pa telefonu tādi kā viņš jebko var samuldēt. no vienas puses nedaudz žēl, jo man patika pavadīt laiku ar viņu, nevaru palepoties ar lielu draugu daudzumu.
kādai ir bijis līdzīgi? ko darījāt?
tagad man istabā viņa atsūtītās lilijas stāv, nedaudz jau pavītušas. smird šķebinoši saldi, kā viņš pats.