Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Spontānas idejas vai viss saplānots iepriekš?

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Sveikas!

Gan jau ir bijušas līdzīgas diskusijas, bet tomēr gribas svaigu informāciju...
Tātad kā ir jums (vairāk laikam tām, kurām ir attiecības) - jūs parasti darba dienu un brīvdienu plānus izdomājat jau iepriekš vai tomēr parasti rodas ašās idejas? Vai iniciatīva vairāk raksturīga jums vai otrai pusītei? Kā parasti veicas ar vienošanos un otra vēlmju respektēšanu? Vai bieži sanāk laiku pavadīt atsevišķi?

Šī tēma man kļuvusi aktuāla, jo laikam rutīna pie vainas vai kas...nezinu, bet brīvdienās parasti ir problēmas un kašķi, jo draugs nevar nosēdēt mājās, es atkal bieži vien gribu izgulēties, atpūsties un pakārtot šo to vai patīrīt māju, īpaši, ja laikapstāklis nepatīk...citreiz dusmojamies viens otru par to, ka viens no otra gaidām kaut kādus variantus/piedāvājumus/idejas un nekas nesanāk, laikam esam ierūsējuši:-D :D
Man vienkārši citreiz ir tā, ka gribu kaut ko (tāpat kā šodien...), bet nezinu ko...tā laikam ir galvenā problēma (s)

Padalieties! Paldies! :-)
27.04.2015 13:29 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Tā kā mums jau ir bērni, tad tās spontānās idejas drusku mazāk, bet jebkurā gadījumā, ja vien nav kādam jubileja vai kas tāds jau iepriekš ieplānots, tad pamostamies brīvdienās un ļaujam vaļu fantāzijai - vienmēr kaut kur dodamies, darba dienu vakaros arī - ja izdomājam kaut ko - ņemam bērnus un dodamies :) Un iniciatīva ir 50/50 - un vienoties arī par to ko darīsim ir ļoti viegli. Arī pirms bērniem mēs visu laiku ļoti spontāni rīkojāmies - galīgi neesam tādi, kas var saplānot nedēļu uz priekšu.
27.04.2015 13:37 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Mums parasti ir spontānas idejas. Vienīgi šad tad ieplānojam kino apmeklējumu. Gandrīz vienmēr iniciators ir draugs. Man patīk, ka man pasaka "davai braucam tur un tur":)
27.04.2015 13:48 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mums ir gan tā, gan tā. Piemēram, tagad tuvējās brīvdienas ir jau laicigi aizplānotas. Bet ir arī tā, ka gadās spontānas domas - idejas no draugiem utt. Reizēm arī pavadām brīvdienas atsevišķi - mums tā nav nekāda traģēdija.
27.04.2015 14:00 |

Reitings 12651
Brīvdienās pārsvarā plānots. Nez, mums baigi laicīgi visādi pasākumi sarodas, ja neieplānotu, tad pārklātos viss utt.:-D Pa darba dienu vakariem ieslēdzas spontānais pārsvarā.
27.04.2015 14:03 |

Reitings 998
Reģ: 08.04.2015
Var jau abejādi.
Dažreiz spontāni, dažreiz plānojot..
Nevar spontāni izveidot labi sagatavotu plānu brīvdienai..
Protams, spontāns plāns iet uz kinīti nav tik sarežģits.
27.04.2015 14:05 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Darba dienās neko nevaram kopā padarīt, jo viņa darba laiks nav tam pateicīgs. Brīvdienās, parasti, spontāni. Pamostamies un domājam, ko varētu padarīt. Nav tā, ka viens vai otrs vislaik domātu, drīzāk viens kaut ko iesaka un otrs papildina. Brīvdienas gan cenšamies maksimāli pavadīt kopā.
Man bija līdzīgs periods kā tev Agī, tikai es biju tā, kas draugu gribēja dabūt ārā no mājas. Viņš atkal nē, jo pa nedēļu ir nostrādājies līdz spēku izsīkumam, tā nu labāk gribēja pasēdēt mājās, slinkot un neko nedarīt. Tikai es par to nedusmojos un negruzīju viņu. Zināju, ka pienāks arī manas laimīgās dienas, kad brīvdienās varēsim kaut ko padarīt.
27.04.2015 14:05 |

Reitings 54
Reģ: 08.09.2010
Tā kā esmu jau samierinājusies par to ka mums ar draugu,laiks ko pavadām kopā ir ļoti maziņš, tad nu cenšamies nedēļas nogalēs izspraukties un aizbraukt uz to pašu kino, izstaigāties pa svaigu gaisu - aizbraukt līdz jūrai, kas ir 5km attālumā no mājām.. Darbs ir tik daudz ka atpūta paliek pēdējā plānā.. Ļoti vēlētos kaut nu mums to brīvo brīžu būtu daudz vairāk, nekā ir tagad.
27.04.2015 14:10 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Brīvdienas atsevišķi pavadām reti - tikai tad, kad ir tikai džeku vai tikai meiteņu vakars. Pa nedēļu praktiski neko neplānojam, nu vienīgi, ja jāaizbrauc līdz vecākiem vai kāds noteikts tusiņš. Ne tusiņu nedēļās parasti sestdienā pamostamies un sākam fantazēt, kur, lai aizlaiž.
27.04.2015 14:11 |

Reitings 2051
Pārsvarā plānotas - reizēm par mēnesi uz priekšu, jo to brīvo dienu ir tik, cik ir un tajās jāiekļauj ģimenes apciemošana, dažādi draugu tusiņi/jubilejas un pasākumi, ko paši vēlamies apmeklēt. Ja nu gadījumā patrāpās kāda nesaplānota brīvdiena - laimīgi guļam, cepam pankūkas un skatāmies filmas vai spēlējam datorspēles. :-D
27.04.2015 14:19 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Tā kā mums kopīgas brīvdienas ir samērā maz, tādas lielākas lietas izplānojam jau iepriekš (kaut kur aizbraukt, paciemoties utt.). Bet tā pārsvarā ikdienā lietas notiek diezgan spontāni. Ja kaut kas ienāk prātā, tad to arī darām.
27.04.2015 14:34 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Paldies jums par atbildēm! :)

Ir jau saprotams, ka kādam var gadīties nogurums vai negarīgais vai vēl kādi iemesli, bet nu tas jau ir savādāk...
Nav tā, ka viņš ir mājas sēdētājs, drīzāk viņš ir tas, kurš nevar nosēdēt mājās (t)
27.04.2015 15:04 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Manējais arī ir tas, kas mājās nosēdēt nevar. Bet bieži mums idejas brīvdienā ir spontānas, ja kādu laiku iepriekš nav bijis uzaicinājums uz kādu jubileju vai pasākumu. Ir dienas, kad visu dienu sēžam mājās un neko nedarām. Ir dienas, kad neesam visu dienu mājās.
27.04.2015 15:28 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Pārsvarā visas aktivitātes ir spontānas :) Mums ir draugu čatiņš kur arī ja kaut kas notiek tiek iemests info un tad nu izdomājam pievienoties vai nē un tā....
27.04.2015 16:39 |

Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Saplaanots. Abi ar viiru pa lielam esam maajaas seedeetaaji, bet beerna deelj kaut kaadas aktivitaates uz briivdienaam izdomaajam.
27.04.2015 16:41 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Gan plaanotas idejas, gan spontaanas.Ir bijis visaadi.:) Lielaakoties plaanot kaadu izbraucienu besi, jo ne vienmer var paredzet kas notiks. Dienu ieprieks,piemeram saslimt var.
27.04.2015 16:45 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Mums ir tā, ka manējais ir vairāk "Sēne"- pa mājām vien. Es arī bieži pavelkos līdzi, bet idejas ģenerēju es. Mums kā tāda nerakstīta vienošanās- viņa praktiskā puse, es radošā. Nu neiedomāsies viņš nekad nopirkt iepriekš teātra vai kino biļetes :D To nu daru es. Tagad uz vasaru jau vairāk to iespēju. Nesen bija izstāde Ķīpsalā, kur spontāni izdomājām aizlaist. Uz zoodārzu arī nesen bijām, pat uz paģirām viū no mājas izvilku :D Varbūt jūs arī varat uz kādu zoo, uztaisīt pikniku, izbraukr ar riteņiem uz kādu skaistu vietu? :) nu es jau pavisam ļoti gribētu siltajās brīvdienās pa āru vien- ja būtu mašīna mums, gribētu aizbraukt uz Cinevillu, Kolkas ragu un pa LV paceļot. Grēks mājās sēdēt. :) Bet izdomājiet. Kur Tu vispār dzīvo? Ja Rīgā, iespēju daudz, ja tālāk, tad jau tā pagrūtāk ,vairāk kas saistīts ar brīvdabu...
27.04.2015 16:51 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
nevis viņa ir praktiskā puse, bet viņŠ! :D
27.04.2015 16:52 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Pārsvarā plānotas - reizēm par mēnesi uz priekšu, jo to brīvo dienu ir tik, cik ir un tajās jāiekļauj ģimenes apciemošana, dažādi draugu tusiņi/jubilejas un pasākumi, ko paši vēlamies apmeklēt.

Tieši tāpat!
Man patīk saplānot brīvdienas! Patīk tas, ka zinu ko darīšu, kur braukšu.. bet, protams, bieži ir tā, ka brīvdienās ir spontānās idejas un aktivitātes :-)
Parasti mākam atrast kompromisu, lai abi būtu apmierināti.
Ļoti, ļoti reti brīvdienas pavadam atsevišķi.
27.04.2015 16:52 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Daudz neko neplānojam, protams, ir gadījumi, kad jau iepriekš paredzēta kāda ballīte, brauciens, ciemošanās, bet pārsvarā esam impulsīvi, ja nav nekā konkrēta un, ja nav kopīgas vēlmes, tad brīvdienas pavadam katrs savā veidā, katrs ar saviem draugiem, katrs savā nodarbē, dažreiz nedaram neko un vāļājamies abi uz dīvāna un rijam.

Mums nav obligāti brīvdienas jāpavada kopā, ja nekas kopīgs nav plānots, tad mēdzam katrs ieplānot savas lietas, otrs tajā laikā vai nu sēž mājās vai nodarbojas ar ko citu.

Katrā ziņā brīvdienu pavadīšana mums nekādus strīdus neizraisa, ja viņš kaut kur grib iet, viņš iet, ja es gribu kur citur arī eju, ja abi gribam kaut ko, ejam kopā.
27.04.2015 16:58 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
reti kad ko plānojam , nu protams, ja esmu kur uzaicināti, tad jau laicīgi zinām , bet tā , man patīk dzīvot te un tagad , neviss plānot kaut ko , kaut kad ... Tad parasti ir spontāni pasākumi. Māju brīvdienās vispār nekārtoju , nu tā, ka pat grīdu neslauku, man tam ir darba dienas ... parasti vīrs ir tas kurš negrib nekur doties, bet man ir savas metodes kā likt lielām ritēt ....
27.04.2015 17:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits