man krāsotie ir ļoti tumši, bet nevaru iedomāties kādā tehnikā būtu jābalina, lai tas pietuvotos manam dabīgajam tonim (drošvien jābalina, tad tās balinātās šķipsnas atkal jāpārkrāso ar krāsu, kas ir līdzīga manai dabīgajai). Tādēļ izdomāju, ka pamēģināšu hennu, jo tik tumšu šampūnu tonējošo atrast nekur nevaru, bet henna vispar dabīgs līdzeklis un ja arī ataudzēšu garus, līdz ar laiku, kad līdzināšu galus, krāsotie būs nogriezti jau un tad var vienkārši ļaut hennai izballēt un tā tikt pie savas matu krāsas.
It kā jau patiesībā man patīk tumšie mati, bet šad tad uznāk atkal, ka gribas kaut ko gaišāku vai vismaz iespējas variēt ar tonējošajiem šampūniem, kas iespējami tikai ar gaišiem vai dabīgiem matiem, tādēļ domāju, ka ir laiks mēģināt tikt pie maksimāli elastīgiem matiem, kurus varu mainīt kā nu sakārojas, bez permanentām paliekām. Nezinu cik reālistiski tas, protams, ir, bet mēģināt jau var :D
zaptesburka- uz paciņas rakstīts, ka ar hennu darboties var 3 mēnešus pēc ķīmiskas krāsošanas. Es pēdejo reizi krāsoju kādu mēnesi atpakaļ gan un nekas man tur zaļs/oranžs utt neizveidojās, bet tas varbūt tādēl, ka krāsotie ir ļoti tumši, ja būtu gaiši, tad nezinu :D