Klačas par sevi

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Kādi ir tavi dīvainie ikdienas ieradumi? Un ja zini no kā, tad pastāsti.
23.04.2015 14:31 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Ja ūdens ir uzvārījies, bet es to neesmu uzreiz ielējusi krūzē, tad slēdzu ūdens vārāmo kannu atkal iekšā, lai vēlreiz ūdens uzvārās. Bet tēju tāpat parasti dzeru atdzisušu.

Nepatīk ēst ar karoti, tādēļ zupas ēdu ļoti reti.

Sviestu, aknu pastēti, nutellu un medu uz maizes smērēju ļoti lielā kārtā, tā, ka grūti pēc tam apēst, lai kaut kas nost no maizes nenokristu.

Pirms kādam zvanu, izdomāju visu, ko teikšu un vairākas reizes savu sakāmo izmēģinu.

Ja man zvana kāds nepazīstams numurs, cenšos ātri paspēt googlē sameklēt, vai ir kāda informācija par to, kas man zvana.
23.04.2015 19:49 |

Reitings 517
Ā, un vēl, neatkarīgi no tā, cik laicīgi sākšu taisīties, no mājas tāpat vienmēr iziešu pēdējā mirklī.
23.04.2015 19:52 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Sibille - Man tieši tas pats ar ūdeni :D Kaut 5x vārīšu, ja nebūšu uzreiz ielējusi :D Un par to taisīšanos arī. Uz autobusu vnm pusskrienus jāiet, kaut vai pirms tam stundu esmu vnk sēdējusi un neko nedarījusi :D
23.04.2015 20:00 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Iemiegu tikai ar segu un klusuma,

nekad neaizskruveju lidz galm visu,kas skruvejams

Kad palieku viena majas, uzlieku loti skali roku/metalu un tuseju

Kad kko gribu iemacities nevaru to pie sevim,virnmer runaku skali ,ja esmu vien vai cukstu

Teju bekad nedzeru lidz galam

Mazgaju olas,galu,citronus,apelsinus utt.un parsbara visus abolus,gurkus mizoju , ja vien tie nav no mana darza nakusi. Veikala pirktos pukkapostus,brokilus berzu.
23.04.2015 20:11 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
*Neidzeru līdz galam tēju (cik lasu, daudzām tā ir). No rītiem tēju nedzeru vispār un, ja tomēr sagribas, pagatavoju, padzeru pāris malkus un skrienu tālāk, atstājot pilnu krūzi, kuru tā vairs arī neizdzeru. Vispār aukstu pastāvējušu tēju nekad nedzeru, jo šķiet, ka tā ir sabojājusies pa to laiku, kamēr stāvēja.
*Nepazīstamiem nummuriem neatbildu nekad. Ja kāds zvana pie durvīm bez iepriekšējā brīdinājuma par atnākšanu - neveru durvis vaļā un izliekos, ka manis nav mājās.
*Traukus mazgāju un kārtoju noteiktā secībā.
*Kafejnīcās jebkuru dzērienu varu dzert stundām ilgi pa mazam malciņam.
23.04.2015 20:12 |

10 gadi
Reitings 2746
Man nepatik est veselu siermaizi,sakapaju kanapeemaizites un edu.

Esmu loti nelaimiga,ha parnakot majas ieraugu iztuksotu kolas pudeli vai bundzinu, kaa gan man vareja nenopirkt :D
23.04.2015 20:13 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
man patīk klusums. ļoti reti ieslēdzu mūziku vai tv fonā
23.04.2015 20:15 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
pārslēdzot TV kanālus, apstājos uz kādām 3 sekundēm pie katra kanāla - citi nesaprot, kā es paspēju nofiltrēt, ko tur rāda un ka mani tas neinteresē

Man liekas, ka man tas laiks ir vēl mazāks - kāda sekunde. Draugs par to tā besās un vienmēr prasa kā es zinu, ka tur nekā nebija. Es vienkārši nesaprotu kā var nepaspēt piefiksēt un ja šis liek slēgt atpakaļ kādus 10 kanālus, tad tik un tā sanāk, ka esmu pareizi piefiksējusi noteikto pārraidi. :D
23.04.2015 20:17 |

10 gadi
Reitings 2746
Lasot kadu gramatu , izlasu to lidz pusei, citreiz mazak un tad pedejo lapu, un tikai tad varu turpinat lasit talak.
23.04.2015 20:21 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
Lasot citu dīvainos pieradumus, tomēr atceros savējos. Tāpat kā Agī ejot dušā atstāju vannā ūdeni, un arī kategorizēju ledusskapja plauktiņus un segai vienmēr jāstāv pareizi. Tāpat kā Sabille, neleju tējai ūdeni, kas nav tikko uzvārīts, sagatavojos zvanam bieži vien un ja redzu, ka zvanījos svešs numurs, pārbaudu internetā vai nezinu, kas zvana. Un arī vienmēr izeju pēdējā mirklī. :d
23.04.2015 20:22 |

Reitings 517
Es atkal nesaprotu, kā var vajadzēt vairāk par tām 2-3 sekundēm, lai saprastu, vai interesē tas, ko rāda pa konkrēto kanālu. Atceros, ka bijušais kādu minūti skatījās katru kanālu, lai saprastu, vai tas, kas tur tiek pārraidīts viņu interesē pietiekami, lai turpinātu skatīties. Un kad viņam vajadzēja iziet cauri pilnīgi visiem kanāliem, vot tas tiešām krita uz nerviem. :-D
23.04.2015 20:22 |

Reitings 94
Reģ: 31.03.2012
Vakarā ejot gulēt , kādas 4-5 reizes pārliecinos , ka modinātājs ir uzlikts un cik daudz man palicis gulēt līdz rītam. Jā, un mājās ēdot, dažreiz arī darbā, kad neviens neredz...:-D nolaizu no šķīvja mērcīti, kas palikusi no salātiem.
23.04.2015 20:33 |

Reitings 87
Reģ: 29.01.2009
Vienmer, kad aizsledzu majas durvis vai auto - paraustu durvis un parliecinos vai aizslegts.
Vienmer "melnos sanjkjikus" iznemu no maka, lai liktu krajkase
Daudzu atbilzu viena vnk saku "cool", kas daudziem loti krit uz nerviem :D
Dusa vienmer eju tikai muzikas pavadiba
Pliku maizi nekad needisu
Ja pasniedz kartupelus ar galu, tad galu vienmer edisu pedejo.
Nekad nesnoozoju modinataju-celos uzreiz
Pirmais, ko pieceloties daru izskrulleju caur Instagrm :D rit rituals
23.04.2015 20:36 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es vienmēr aizmiegu pie filmas un reti kad to noskatos līdz galam ,līdz ar to es zinu daudzu filmu sākumus, bet nav ne jausmas ar ko beidzās :D

Vienmēr kafijai leju klāt aukstu pienu, ja nav piena aukstu ūdeni :D

Bieži pīpēju pus cigareti , otru pusi nodzēšu ar domu nopīpēt vēlāk , bet ļoti reti kad to daru ....

Es arī guļu , pat +30, ar segu.:-D

Citreiz kad austiņās klausos mūziku attopos ,ka dziedu skaļi līdzi .
23.04.2015 20:37 |

Reitings 1720
Varu gulēt tikai sienas pusē. Vīrietis bieži mani ķircina, ielienot manā pusē, bet es esmu gatava kauties līdz asinīm, lai tiktu pie savas sienas!
Plānās pankūkas cepot, vienmēr lasu žurnālu un malkoju vīnu. Tās ēdu tikai piedzerot melno tēju (kaut kādas asociācijas ar bērnību un mammas ceptajām pankūkām).
Nemāku izšņaukt degunu ar vienu roku. Ja, ejot pa ielu, tek deguns un kāda roka ir aizņemta, apstāšos, nolikšu malā savu nesamo un izšņaukšu degunu ar abām rokām.
Nejūtos kā mājas, ja nav ieslēgta mūzika, sliktākajā gadījumā TV.
23.04.2015 20:38 |

Reitings 1720
Vēl- ļoti nepatīk, ja dažādi ēdieni uz šķīvja saskaras (protams, neattiecas uz mērcēm). Vienmēr visu rūpīgi atdalu ar dakšu. Ja pie gaļas pielipuši, piemēram, rīsi, vienmēr tos rūpīgi nokasu no visām pusēm.
23.04.2015 20:42 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Nepatīk celt nezināmiem nr., ja kāds nāk ciemos un pirms tam nav piezvanījis, ka nāks,neveru durvis vaļā. Varu aizmigt tikai, ja guļu sienas pusē, vēl bieži ietinos segā tā, ka draugam nepaliek nekas no segas, no rīta vienmēr dzirdu, ka atkal esmu ieritinājusies kokonā :D
Smalki sagriezts ēdiens man liekas garšīgāks.
23.04.2015 20:45 |

Reitings 35
Reģ: 05.04.2015
Man arī tas pats, ka īpaši nepatīk celt svešiem numuriem, bet visbiežāk tāpat paceļu :-D

Kā izrādās, arī tējas neizdzeršana visai izplatīta, jo man arī parasti sanāk sataisīt tēju, bet izdzert tā uzreiz reti kad. Ja nu vienīgi slimojot taisu intensīvo tējas terapiju. Bet tad tā, ka paņemu, tūlīt praktiski izdzeru un viss.

Kad esmu uz skatuves (nodarbojos ar improvizācijas teātri), laikam jau uztraukuma ietekmē (jo ne tik sen ar to nodarbojos) visu laiku aiztieku matus. Nevis tā atglaužot, bet burtiski slaucu zirgasti. Tik smieklīgi video skatoties - kaut ko runāju, daru, bet rokas nepārtraukti zirgasti gludina :D

To gan laikam nevar skaitīt par ieradumu, bet vienalga. Ļoti bieži guļu ar vaļā acīm. Jā, esmu aizmigusi, viss pa īstam ar miegu un tā, bet acis pavērtas. Ir sanākuši kuriozi ar šo, lai gan citi saka, ka ļoti creepy izskatās.
23.04.2015 22:03 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
* Sākot lasīt grāmatu vai skatīties filmu, vienmēr uzreiz izlasu beigas/noskatos beigas, un tad mierīgu sirdi turpinu lasīt/skatīties :D

Jap, arī vienmēr guļu ar segu. Pat karstumā + nekad karstā laikā pa nakti nevēru vaļā logu, t.i. naktīs mans logs nekad nav vaļā.. pat ārprātīgā karstumā
23.04.2015 22:38 |

Reitings 35
Reģ: 05.04.2015
Ā, vēl par lasīšanu - es ne gluži izlasu beigas, bet tikai pēdējos vārdus, kādu apmēram teikumu no beigām. Pat nezinu, ko tas dod, jo parasti pats pēdējais teikums jau neko nespridzina (ar dažiem izņēmumiem), pašās beigās jau tāds kā kopsavilkums, jūs jau zināt, dziļas domas un tā, bet tik un tā iegājies pēdējo teikumu izlasīt.
23.04.2015 22:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits