pieķēros un.. ieķēros!

Reitings 90
Reģ: 21.04.2015
Tad nu tā- pirms daudziem gadiem man sāka uzmanību pievērst kāds puisis. Draugos vienkārši parunājām, kaut ko pa īsziņām parakstījāmies, bet neko vairāk, jo man tolaik bija 14, bet viņam 20... Tagad man ir 21, viņam gandrīz 27 un kaut kā atkal ceļi saveda mūs kopā. Sākumā arī sarakste, vēlāk jau piekritu tikties, bet nebiju pārliecināta, ka vēlos veidot nopietnas attiecības, jo šķita, ka neesmu tikusi pāri bijušajām, tāpēc īsti pāris nebijām- pavadījām kopā laiku, protams sekss, abpusējas simpātijas, bet tāda randiņošana vien.
Un tagad sākas problēma, jo vīrietim esmu pieķērusies, būtu gatava veidot attiecības, bet ir kāds BET... Viņš nav finansiāli stabils. Ir jau ienākumi, bet tie te ir, te nav. Tādā bohēmā dzīvo un, kamēr es neko nopietnu negribēju, tas derēja ļoti labi. Neesmu nekāda gold digger, tomēr nestādos priekšā kā varētu veidot nopietnas attiecības ar vīrieti, kuram nav īpaši stabilu ienākumu. Pašlaik darbs ir, bet nu nezinu gan, cik patstāvīgs un uz cik ilgu. Tie darbi viņam arī vairāk tādi gadījuma... To randiņošanu un friends with benefits negribu turpināt vairs ne es, ne viņš, bet pavisam viņu izslēgt no savas dzīves arī negribu. Tomēr ja pasaku, ka randiņošana beigusies, attiecības nevēlos, tad jau citu variantu nav, lai gan kā vīrietis nu ļoti, ļoti (l)(s) Zinu, ka jūs neviena te nepateiksiet kā konkrēti rīkoties, bet varbūt kāda ir gājusi cauri līdzīgai situācijai vai ir kāds padoms no malas(t)
21.04.2015 19:19 |

Reitings 90
Protams, ja Tu sev vēlies labāk situētu, izglītotāku vīrieti - netērē laiku!!!
Nepadarīsi Tu viņu par ''profesoru'', ja puisis pats nevēlas..

Man nav noteikta standarta, kādu vīrieti es vēlos. Ja pret vīrieti man ir jūtas, tad man ir vienalga - profenes diploms vai 2 augstākās. Pašlaik jā, ar darbiem viņam viss ir kārtībā, par profesoru es arī viņu negribu pataisīt, laikam raustos, jo kā cilvēku viņu zinu jau sen, vairāk vai mazāk, tāpēc ir jau izveidojušies kaut kādi nākotnes scenāriji:-|
21.04.2015 23:22 |

Reitings 90
Šo laiku, kuru pavadi bezperspektīvā seksā..varētu labāk investēt perspektīvākos randiņos

Mūs nesaista tikai sekss :D Es jau minēju, ka man ir radušās pret viņu samērā stipras jūtas, tāpēc sevi neizprotu, nezinu kā vajadzētu rīkoties tālāk. Ļaut lai viss rit savu gaitu, vai izbeigt visu, lai vēlāk, ja nu notiek sliktākais scenārijs, nav jāraud spilvenos un jādziedē salauzta sirds
21.04.2015 23:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vai neizpratne ir tikai par materiālo pusi? Varbūt puiša attieksme pret dzīvi traucē?
Nauda ..te ir.. tad var nebūt.. tomēr ja skatījums uz dzīvi, nākotni jums krietni atšķiras.. var būt sarežģīti.. :-/
21.04.2015 23:25 |

Reitings 90
Vai neizpratne ir tikai par materiālo pusi? Varbūt puiša attieksme pret dzīvi traucē?
Nauda ..te ir.. tad var nebūt.. tomēr ja skatījums uz dzīvi, nākotni jums krietni atšķiras.. var būt sarežģīti..

Jā, man ir bailes(ja to tā var nosaukt) ir par materiālo pusi. Attieksme nē, netraucē. Viņš nav dīkdienis... Es vienkārši zinu, ka tas nav nekas nereāls, ja pēkšņi viņam vairs nav darba. Te celtniecībā arī, labi, tagad ir objekts, vairāki ir rindā, bet ir laiks vai tāds pienāks, kad tādu nav. Pa tiem caurumiem viņš meklē kaut kādas haltūriņas, vēl kaut ko, un atrod, bet man trūkst tādas stabilitātes. Ja nu pienāk tas tukšais periods un nav nekā. Tas ir tas, kas mani mulsina un neļauj uzvilkt tās foršās rozā brilles, kas mēdz būt cilvēkiem, kuriem ir jūtas. Tā vietā es sēžu un nesaprotu, kā dzīvot tālāk, ko mainīt dzīvē, ko mest prom....(t)
21.04.2015 23:39 |

Reitings 16391
lauRRa, bet arī veiksmīgs uzņēmējs dažādu apstākļu dēļ var paputēt.. Profesionāls sportists var iegūt traumu.. dzīvē var tik dažādi gadīties.. mēs to nevaram paredzēt.
Manuprāt, Tavas šaubas nav labākais atspēriena punkts attiecībām. Parasti jau cilvēki, kas tik daudz laika kopā pavadījuši .. tomēr rozīgāk viens uz otru raugās.. :)
21.04.2015 23:51 |

Reitings 90
cormeum, tev taisnība. Un par rozā brillēm ir tā, ka viss šis nomāc to. Diemžēl... Viņš protams lidinās mākoņos un ir neizsakāmi laimīgs, ka esmu viņam blakus. Pirmo reizi redzu, kā vīrietim mirdz acis. Un man jau arī, bet tā nepastāvība un kaut kādi sliktie scenāriji, mani grauž:-|
21.04.2015 23:56 |

Reitings 16391
Sievietēm jau ir svarīgi justies mīlētām. Droši vien šis ir Tavs gadījums.. pieļauju, ka viņam ir vēl siltākas jūtas nekā Tev :)
Šādas savienības ir burvīgas, ja sieviete no visas sirds novērtē to labo, ko sniedz/kā liek justies 2. pusīte.
Apkārt raugoties.. diemžēl.. daiļās būtnes sāk visai ātri sevi nostādīt par pārākām, pārstāj cienīt puisi, reizēm parādās mīļākie..
22.04.2015 00:06 |

Reitings 90
Šādas savienības ir burvīgas, ja sieviete no visas sirds novērtē to labo, ko sniedz/kā liek justies 2. pusīte.

Pagaidām, kamēr tā neskaitāmies pāris, bet kā mēs sakam - tuvi draugi :D , es tāpat novērtēju viņa attieksmi, to kā viņš liek man justies, jo viņš ir tāds... Nedaudz māksliniecisks, viņā nav absolūti nekā samākslota un es pirmo reizi dzīvē satieku tādu cilvēku, līdz ar to, man ir ļoti interesanti ar viņu, mēs lieliski pavadam laiku kopā. Un es nedomāju, ka es varētu sākt viņu pēkšņi necienīt vai nostādīt sevi pārāk augstu. Man bail no nezināmā un bail sāpināt vīrieti, bail viņā kaut ko salauzt vai iedragāt. Un galvenais - es negribu viņa acīs izskatīties pēc mantkārīgas sievietes, kurai interesē tikai nauda un, ja gadās kādas problēmas, tad viss...

Es palasīju šeit ko rakstat un izdomāju, varbūt varētu ar viņu par to aprunāties? Kā jums šķiet? Domāju sarunu iesākt par to kā viņš konkrēti ir iztēlojies mūsu nākotni. Varbūt izstāstīt kā jūtos un tad ļaut, lai viņš izsaka savas domas, savu konkrētu redzējumu uz to? Nedomāju ka viņš varētu man aizliet ausis, es pašlaik domāju pārāk racionāli, kā pieklātos domāt cilvēkam ar tauriņiem vēderā :D
22.04.2015 01:15 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Tad nu tev pašai jāizlemj, kas tev ir svarīgāks: dvēselei tuvs cilvēks vai materiālie labumi. Un kur garantija, ka tas cits, ko atradīsi un kurš būs turīgs, būs arī tev dvēseliski tuvs un kādā jaukā dienā nepazaudēs visu savu turību? Lai vīrietis nonāktu pie naudas un stabilitātes, sievietei viņš morāli jāatbalsta. Atceries, ka vīrieti vada sievietes mīlestība! Ja savu draugu patiesi mīlēsi, viņš arī dabūs to naudu un stabilitāti. Bet, ja mīlēsi naudu, tad, vismaz, sākumā arī viņu dabūsi, bet mīlošu vīrieti un pilnvērtīgu dzīvi - diez vai.
22.04.2015 03:04 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāda starpība vai cilvēkam profene vai bakalaurs?! (t) Mūsdienās tas bakalaurs tāda pati profene vien ir, tikai profenē vismaz kaut ko praktisku arī iemāca :-D Svarīgāk laikam ir-vai viņš profene izglītību liek lietā? Vai viņam tā ir celtniecības jomā?
Otra lieta- kāda jēga ar viņu runāt par nestabilu darbu?! Dažādiem darbiem ir dažāda specifika. Celtniecībā darbs vienmēr būs no objekta uz objektu (mūsdienās vairs vienu māju neceļ 10-20 gadus :D). Stabilitāti vairāk ietekmē tas, ko īsti viņš tur dara? Nēsā smilšu maisus vai dara kaut ko konkrētu (apmetējs, krāsotājs, utt.). Labi speciālisti pelna tikpat vai vairāk kā biroja apkaklītes.
Trešā lieta-lai uzzinātu, kāda ir dzīve ar viņu, ir japadzīvo kopā. Neprecies un neradi pēcnācējus-paskaties vispirms kāds viņš ir sadzīvē, naudas lietās. Tikai tad, ja viss apmierina, domā par nākotni. Tu tak jauna-vari atļauties ar precēšanos un bērniem nesteigties.
22.04.2015 06:39 |

Reitings 16391
Es palasīju šeit ko rakstat un izdomāju, varbūt varētu ar viņu par to aprunāties? Kā jums šķiet?

Man šķiet, Tev ir jātiek skadrībā ar sevi.. ne puisi. Viss lielos vilcienos jau tāpat ir skaidrs. Ko Tu teiksi (idejiski..).. Tev profene, bet man bakalaurs jau? Tāds nestabils liecies?
Šī saruna tikai nostādītu puisi ''zemāk''

Varbūt izstāstīt kā jūtos un tad ļaut, lai viņš izsaka savas domas, savu konkrētu redzējumu uz to?
Tāda fantazēšana vien būs.. jo konkrētu nākotni neviens neredz :)
22.04.2015 08:09 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Es jau atkal kā veca tante iespraukšos ar savu "dzīves pieredzi". Man pazīstami ir 3 celtnieki. Viens mētājas no darba uz darbu, katrā objektā viņu apkāš un neizmaksā solīto, naudas nav nekad. Pat, ja viņš nopelna viena piegājienā 1000eur, tad pēc 3 dienām naudas vairs nav. Sieva maksāja komunālos pašvaldības dzīvoklī, baroja bērnus. Otrs celtnieks visu laiku atrod objektus par lielām summām, savu māju izremontējis, sieva atļaujas nestrādāt, dzīvo cepuri kuldams. Trešais celtnieks arī ceļo no objekta uz objektu, mājiņa ar pieticīgu remontu, sieviņa mājās audzina 2 bērniņus. Kaut kā savelk galus, bet nekas šiks nav. Stāsta morāle - profesija celtnieks nav diagnoze, viss atkarīgs no cilvēka "apgriezieniem" un mākas pelnīt. Un sauciet mani par naivu, bet es ticu, ka vīrietim sieviete var būt spēcīgs stimuls, lai ko sasniegtu, lai pelnītu vairāk, lai tiektos pēc labākas dzīves (tiesa, ne visiem vīriešiem tā ir). Pati teici, vīrietis ir uzplaucis, staigā laimīgs, ir pilns enerģijas. Es tavā vietā padzīvotu gadiņu, paskatītos, vai entuziasms nenoplok un vai ir vērojams progress. Tu esi patstāvīga sieviete ar darbu un izglītību, naudu pati nopelnīsi, vīrieti laimei turi.
22.04.2015 08:34 |

10 gadi
Reitings 4363
Reģ: 03.08.2009
Man liekas, ka galvenais ir attieksme. Ja pēc viena objekta nākamais nav uzreiz rindā, bet viņš meklē citas iespējas un atrod nevis pēc pirmā mēģinājuma apsēžas uz dīvāna un spēlē xbox, tad vajadzētu būt kārtībā. Man līdzīgi brālim ir. Viņš ir viens no trīs meistariem mazā firmā kas gatavo dizaina mēbeles, kāpnes utt un ja klients ir, tad darbs ir, nauda ir. kamēr šefs meklē klientus, brālis pats taisa haltūriņas un cenšas piepelnīties. Tāda tā situācija ir ar amatniekiem. Un diez vai varēs gaidīt, ka amatnieks pēkšņi dabūs 2 augstākās. Savu uzņēmumu izveidot-to gan.
22.04.2015 08:53 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
++++Lollipop
Labāk meistars ar zelta rokām nekā neizdevies sabiedrisko attiecību speciālists ar bakalauru un minimālo algu :D
22.04.2015 09:09 |

Reitings 210
Reģ: 10.03.2015
Paņam kādu naudīgāku čali, nenožēlosi. Vecenēm nauda patīk.

Laikam jau jāpiekrīt. Vīrieši, kam nav augstākās izglītības vai vismaz naudīgi senči (kas būtu labi kāšami), lai iet kārties :D Tiklīdz satiek vīriti, uzreiz jāprasa uzrādīt izglītības dokumentus, esošā darba vieta, algas lapa (vismaz par pēdējiem 6 mēnešiem).
22.04.2015 09:21 |

Reitings 90
Trešā lieta-lai uzzinātu, kāda ir dzīve ar viņu, ir japadzīvo kopā. Neprecies un neradi pēcnācējus-paskaties vispirms kāds viņš ir sadzīvē, naudas lietās. Tikai tad, ja viss apmierina, domā par nākotni. Tu tak jauna-vari atļauties ar precēšanos un bērniem nesteigties.

Precības un bērni tiešām pašlaik nav manā plānā :D Tas jau skaidrs.

Un sauciet mani par naivu, bet es ticu, ka vīrietim sieviete var būt spēcīgs stimuls, lai ko sasniegtu, lai pelnītu vairāk, lai tiektos pēc labākas dzīves (tiesa, ne visiem vīriešiem tā ir).

Es nekad ar ko līdzīgu neesmu sastapusies. Nekad neesmu bijusi tas dzinulis uz priekšu. Es zinu, ka šajā gadījumā tā būtu un mani mulsina tā loma. Šķiet, ka pirmkārt, jau viss ir jādara priekš sevis. Es tikai un vienīgi priekš sevis mācos, strādāju, un tikai tad aiziet viss pārējais. Bet atkal - kas neriskē, tas nedzer šampanieti, un man sāk likties, ka es pārāk daudz domāju :D
22.04.2015 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!