Tēma protams, liekas nedaudz nereāla, bet man kaut kā uzjundīja kaut ko... Man līdzīgas šaubas šobrīd, bet nē, nekas saistīts ar ārpus Eiropas iedzīvotājiem. Piemetīšu sub toppic.
Ir vīrietis jau kādus pāris mēnešus, ASV pilsonis, dzīvo Londonā, turīgs, bet, jā - melnādains. Un kaut es tiešām neesmu rasiste un man šis cilvēks patīk. Mani mulsina gan viņa ādas krāsa, gan viņa statuss sabiedrībā, ja tā var teikt, tāds VIP cilvēks. Īsti nesaprotu, kā rīkoties. Es esmu reāli vienkārša, parasta, vidējā latviete. Okey, ja, es varbūt esmu savādākā nekā viņa grūpijas, nekrītu ceļos, kavēju mūsu tikšanās, kad viņš ir Rīgā, ierodos uz tām high, vai neierodos vispār, vienkārši besīju viņu ārā savā ziņā, jo es vienkārši neesmu to "tās" sabiedrības un es tur nejotos ērti, brīvi. Atdevu viņam 6to aifonu, ko man atsūtīja nākamajā dienā pēc mūsu pirmās tikšanās un es negribu iet ar viņu uz tiem klubiem, kur čikses tusējas īsos svārkos. Man besī fancy restorāni un ikdienu es labprāt pavadu piemēram parkā uz soliņa graužos belašu. Tāda sajūta, ka mēs vispār esam tik dažādi, bet bāc, ir tādi momenti, kad mēs guļam, piemēram, gultā kopā un man ir tik labi un forši... Stundām runājamies un smejamies. Sākas mājieni par to, ka man jāpārceļās uz Londonu... Viņš pacieš visus manus mindfuckus un atkarības, smēķēšanu utt. Motivē mani un tā, bet es nevaru, es vienkārši nesaprotu, kas mani attur. Man pat nevajag padomu, vnk izliku kāpi.