Atmostaties meitenes!!! Nedariet pāri sev, savam organismam ar šīm drastiskajām diētām!!!
Piemēram, šī diēta noder, ja pēc pāris dienām jāielien kādā kleitā!!!
Esmu domājusi par jautājumu, kāpēc tie liekie neiet nost? Skrienu, ēdu mazāk, skaitu kalorijas un neēdu pēc 18iem utt., bet kā nekrītas īpaši tā nekrītas, ja kautkas nokrītas, tad ļoooti maz.
Izrādās, viss ir vienkārši, organisma katrai šūniņai katru dienu ir vajadzīgi vitamīni, minerālvielas - nekas jauns, bet vai tiešām tiek nodrošināts? Es zinu, ka es to nevaru nodrošināt ar ēdienu, kas tiek vārīts, cepts, sildīts, sautēts un visādi citādi pārveidots, un kā ražots - tā iet bojā lielākā daļa vajadzīgā, kas vajadzīgs organismam, tāpēc katru dienu lietoju dabīgus, dzīvu augu vitamīnus, minerālvielas. Un kas iznāk? Ja organisms uzņem visas vajadzīgās vielas, tad attiecīgi lieko viņš izvada ārā, un vēl ar nosacījumiem, ja ūdeni lieto pareizi un fiziskās aktivitātes ikdienā, pietiek ar pastaigām katru dienu 10km dienas garumā. Tā es daru un jūtos fantastiski! Ir izmainījusies ēdienkarte, miegs fantastisks, esmu laimīga! :)