Meitenes es esmu izmisumā!
Ir radusies nepatīkama situācija draugam. Viņam skolā viens nelīdzsvarots čalis liek iet izkauties, mans draugs to negrib jo viņš nav no tiem kas kaujās, viņš labāk problēmas atrisina ar runāšanu, bet trakākais ir tas ka tas otrs nelīdzsvarotais puisis negrib godīgu kautiņu 1 vs 1, bet gan viņš vel 2 savus čomakus sauc līdzi. Viņi jau manam draugam draudēja ka ja viņš nekausies tad būs vel sliktāk.
Ko lai mans draugs dara? Kā lai ar tādiem tipiem tiek galā?
Draugs pat īsti nesaprot kāpēc šie puiši grib kauties, itkā draugs esot sen atpakaļ kaut ko par to nelīdzsvaroto teicis sliktu, bet tas nelīdzsvarotais čalis pats pat nevarēja pateikt ko tad mans draugs tādu teica.
Ak jel es esmu pārbijusies par drauga dzīvību, viņš nav vājš, bet kauties viņš nekaujas kur nu vel viens pret trīs purniem :(
Šeit ar neiet runa par 14-15 gadīga vecuma puikām bet jau 20 + gadiem, pietam skolas teritorijā. Draugs jau pat gāja un pateica skolas vadībai ka viņam šie puiši ir draudējuši, skolas vadība jau zina a tas otrs puisi nav īsti normāls, bet tas tā pat nemaina faktu ka tiem čaliem tak par to ir nospļauties ka viņus var izmest no skolas utt. Viņi visi mācas vienā iestādē tā kā izvairīties ar nav iespējams un pāriet kur citur mācīties ar nē.
Manam draugam tāda nepatika ir radusies pret kaušanos jo sen atpakaļ viņš bija liecinieks vienam kautiņam kur puisi ar vienu sitienu pa galvu nogalināja otru puisi, tagad viņš negrib nekādus kautiņus un agresiju savā dzīvē.
Lūdzu palīdziet ar idejām ko lai iesāk? Kā lai mans draugs sevi pasargā?