Vispaar diezgan smiekliigi man ir visu sho paveerot. Gadus 10 atpakalj, kad veel sportoshana un fiziskaas aktivitaates veel nebija populaaras, es ciitiigi gaaju uz zaali, arii muskuljus un seshpaku biju dabuujusi. Uz lv atbraucot (jo manaa galaa pa lielam visiem ir vienalga kaa izskaties ja vien neneesaa kartona kasti uz galvas), no daudzaam paziistamajaam dzirdeeju - fui, peec kaa tu izskaties, neesi vairs sieviete, izskaties peec transvestiita un ka vinjaam sports riebjoties, ka tas esot garlaiciigi utt. 10 gadus veelaak, shiis pashas sievietes dziivojaas trenazieru zaalee un ar lepnumu posto bildes, kuraas vinjaam ir muskulji, jo luuk tagad taada mode ir ienaakusi un to vien sludina, ka katrai sevis cienoshai sievietei ir jaatrenneejaas un jaabuut ar presiiti. Fiziskie standarti visu laiku mainaas.
Vispar jau proporcionali shajaa diskusijaa visas nav metamas vienaa katlaa, jo videjaas miesasbuves meitenem patik shii reklama, bet vinam nekas nav pretii pret bildem ar tievajam (normali tievajam) modelem. Bet liela dala smalko meiteniahu shis modeles uzteiz sauc par resnam, lidZ slaidumam kaa liidz meenesim utt.
nu, man slinkums lasīt tik daudz, bet es vienkārsi vizualizēju jūs - tievās vs apaļās, stāv un bļauj viena otrai virsū kaut ko ehhh, ko tik es neatdotu par šādu skatu...cosmo skinny versus fat fight
ctn, tu liecies par daudz uzvilkta šajā sakarā es nekur nemēģināju ietrāpīt vai piedalīties cīņā ( ), bet gan vienkārši pateikt, lai jūs nomierinaties, jo pie kopsaucēja nekad tāpat nenonāksiet
Mežģīnes liecina, ka meitenēm mugurā ir apakšveļa, fons saka, ka tam ir jābūt peldkostīmam.
Kad nav vairs,ko teikt,tad vecais labais triks ar bildi vai gifu vienmēr noder.
vispār jau vienkārši dažreiz labāk ir aizvērtes un beigt malt bezjēdzīgas samazgas