besame, kāpēc tu domā,ka visas apaļās ēd snikerus ?
Nu chicas, es nedomaju, ka apalas ed snikerus un makdonaldus, tas bij piemers, atbilde uz to,ka tievas neko need.
es saprotu, ka katram ir sava gaume un izvēles, bet es nesaprotu, kā var šis likties pretīgi un neatbalstīt šādas reklāmas, tikai tādēļ, ka dāmas ir ar normālām ķermeņa aprisēm, ne tievas kā skaliņi un ar vilcieniem starp kājām.
olē! ieēdīšu savu zefīru.
Atkal jau MJ savu resno pakaļu slavē!
Jā bet šitādi apvainojoši piemēri ļoti bieži tiek neapdomīgi izteikti, kas ar aizvainot mēdz.
Ne mēs visi apaļie ēdam visu laiku ātrajās ēstuvēs, ne mēs ēdam tik junk food, ne mēs visi sēžam 4 sienās un nekustamies vispār, ne mēs visi rijam kā cūkas, .. utt. To vajadzētu beidzot iegaumēt, ka ne visi kam ir liekie kilogrami ir jau pielīdzināmi tādam dzīves veidam kādu dzīvo šada izmēra cilvēki.
ctn, vai tu vēlies teikt, ka katram ir sava normālā ķermeņa masas indeksa tabula? vai arī tu balso par to, ka katram tomēr ir sava gaume un izvēle nepieņemt normālo par normālu SEV?
ctn, vai tu vēlies teikt, ka katram ir sava normālā ķermeņa masas indeksa tabula? vai arī tu balso par to, ka katram tomēr ir sava gaume un izvēle nepieņemt normālo par normālu SEV?