Sveikas, gribu izlikt visu šeit, jo nav ar ko izrunāties. Viņu mīlu jau trīs gadus, neesam bijuši kā pāris nevienu dienu, bet domās ar viņu kopā esmu katru dienu, iedomājaties, 3 gadus dienu no dienas ikmirkli domāt tikai par vienu cilvēku, traki ne?! viņš, viņš ir vienīgais ko vienmēr esmu mīlējusi. Atceroties tās sajūtas un brīnišķīgos mirkļus ko viņš man dāvāja skudriņas pārskrien. Tā svētdiena kad visu dienu nogulējām apķērušies gultā un runājām, skūpsti un smiekli. Tu vienkārši izbaudi mirkli kopā ar viņu, un vairs neko citu nevajag, tu gribi lai apstājas laiks. Bija dažādi sķēršļi, bet tos pārvarējām. Traki un spontāni poedzīvojumi, jūra, ballītes. Bet tagad es guļu un domāju, atceros visus notikumus it kā tas būtu noticis vakar. Un tad strīds, es biju vainīga, varbūt nedaudz viņš. Un bez atvadām aizbrauca prom uz ārzemēm, uz nenoteiktu laiku. Atceros dienu kad pēdējo reizi viņu redzēju... Un tagad man ir tikai viņa džemperis kas smaržo pēc viņa. Kaut man būtu iespēja viņu tagad satikt un apskaut un pateikt vienkārši piedod, bet tas nav iespējams. ;( un tagad tik sasodīti sāp, un domāju par to kāpēc cilvēkiem ir jāmīl!? Stulbs jautājums, bet pašlaik es vēlētos kaut man nebūtu emociju un jūtu, jo mīlestība sāp.