Nezinu, man ir it kā padaudz, tajā pat laikā neteiktu, ka par daudz vai ka tas radītu haosu vannasistabā - dekoratīvā glabājas lielā atvilknē zem izlietnes sašķirota pa nodalījumiem - sejas pūderprodukti, tonālie un bāzes, acu ēnas, zīmuļi un tušas, lūpu produkti. Visu var atrast (nu ok, citreiz kādu konkrētu lūpu produktu nevar atrast, jo vienmēr vismaz viens mašīnā, viens darbā, divi somā, viens katrai jakai kabatā un pa vienam katrā telpā mājās...) un iepakojumi tā nesabružājas kā kosmētikas makos glabājot. Kopjošā glabājas vannas istabas skapīšos un nav tā, ka īpaši dublētos, jā, ir vairākas maskas vai vairāki serumiņi, bet tie dara dažādu darbu. Kārtība tajos skapjos varētu būt drusku labāka, bet tas ir saņemšanās un sakārtošanas jautājums. Man tāds galīgs minimālisms neder, man patīk, ka ir vairāk un var pēc garastāvokļa un vajadzības izvēlēties. Autorei varu ieteikt pakatīties ikea online katalogus ar sīklietu organizēšanas sitēmām un pinterest-ā "make up organizing tips". Un pirkt mazāk, ja tas nesagādā prieku.