Ja negribas pirkt un nesagādā priektu, tad nepērc :D ļoti vienkārši.
Tā palasot šo tēmu varu teikt, ka man ir mazāk kosmētikas nekā citām dāmām :D
Bet vispār es regulāri taisu revīzijas un lietas, kuras nelietoju atdodu/pārdodu/izmetu.
Man ir vairāki lieli kosmētikas maki. Vienā tonālie krēmi un pūderi, otrā lūpu krāsas, trešajā ēnas. Vēl viens, kurā stāv ikdienas kosmētika (BB krēms, pūderis, sārtums, ēnu palete, tuša, uzacu zīmulis). Man ir jutīgas acis, tāpēc 5 tušas atvērtas nekad neturu. Bet, ņemot vērā, ka citreiz kosmētiku dod zīmolu pārstāvji un kaut ko pērku pati, tad, ja tuša "neiet pie sirds", vai nu atdodu māsai (ja viņai interesē), vai arī bez sirdapziņas pārmetumiem izmetu. Reāli no jebkuras tušas pēc mēnešiem diviem sāk niezēt acis. Kopjošā kosmētika stāv vannasistabā speciālā grozā.
Es gribet mazu kosmetikas maku ar vienu tusu, lupu spidumu, bronzeri, tonalo, acu zimulu un acu enam. Un tad tiesam visu to labako chanel, sisley, armani. A tagad ir 12(!) Lupu spidumi, 7 acu enas, 4 tusas, 5 bronzeri, utt
Nu bet varbūt 12 lūpu spīdumu vietā (cik saprotu budžetam draudzīgo) var nopirkt vienu vai 2 Chanel? Un tt.? Turklāt pūderveida prdukti var saglabāt kvalitāti un nebojāties gadiem ilgi, bet šķidrie produkti ir lieliska vide baktērijām, tāpēc bojājas daudz ātrāk.