Sveikas meitenes! Gribētu dzirdēt jūsu viedokli! Tātad man ir attiecības ar puisi, vasarā jau būs gads kā dzīvojam kopā un divi gadi kā vispār esam kopā. LIeta tāda, ka šis puisis ir ļoti spītīgs un pastāv tikai pie sava viedokļa, ļoti bieži manu viedokli viņš noliek, pat tad ja es zinu, ka man ir taisnība.. nezinu kā ar to cīnīties, esmu ar viņu par to runājusi, vienmēr nonākam pie tā, ka tā ir mana vaina, ka es nemāku pieņemt kritiku! Jā, ir reizes, kad es tiešām nemāku pieņemt kritiku, bet es to esmu atzinusi, viņš to nekādīgi nespēj atzīt. Vai JUms tā ir bijis? Kā tikt ar to galā? Arī tas, ka draugs vienmēr grib visu izdarīt manā vietā, visu man mācīt, lai man sanāk labāk, bet man tas nepatīk, es gribu pati darīt. Sanāk, ka attiecībās viņš visu grib izdarīt, bet man tikai jāpasēž maliņā un jāpiekrīt visam! Es ļoti mīlu šo cilvēku, bet šis jau sāk apnikt. Vēlviena lieta, kas ļoti nepatīk, ka puisis mēdz daudz jokot, bet joki bieži ir pāri robežām, bet viņš uzskata, ka tas ir normāli. Un jā viņam ir 24 gadi, viņš jau sen strādā pats, labi pelna (lai nav teksts, ka čalis ir izlutināts un pats neko nedara)
Esmu dzirdējusi, ka viņam pašam savulaik ir bijis tā, ka kāds valda pār viņu, varbūt tagad viņš grib atriebties man par to? Ko jūs domājat?