Speciāli uztaisīji tēmu, lai sev pievērstu uzmanību un, lai dzirdētu nē, nē, tu tāda neesi!?Un laikam ejot nekas jau nemainas..
Par tevi tā runā jau sen un tas ir izdiskutēts simtām reižu.. bet nē, laikam uzmanības deficīts dara savu
uro reizi viņa jau te dzēšas? Labu laiku jau te apgrozos un kāda 3 reize šī jau ir noteikti. Pie tam galvenais pirms tam ir iesākt diskusiju par sevi..zel parejais 2 vians temas palaidu garam, butu interesanti tagad palasit.
Man arī brīžiem besī tas cukurs, kas no Emanuelles nāk, bet nu šis ir forums. Kā ir tā ir.
Zinot to ,cik Cataleya ir reaali paliidzeejusi cilveekiem ,ne tikai runaajusi par paliidziibu,kaa te viens otrs ir darijis-tas bla bla bla jau ir dzirdeets,tad pilniigi ticu,ka vareetu nopirkt kaadu kremu arii,ja tas buutu loti nepieciesams ! jvel seko ka cosmo meitenem daudzam jus abas esat paludzejusas. Un es un citas vispar nekad dzive nevienam....njaa..
Kubiete, kurai torpēda pakaļā un uzrakstīs 10000000 debīlus komentārus trīs sekundēs.
Zinot to ,cik Cataleya ir reaali paliidzeejusi cilveekiem
vel seko ka cosmo meitenem daudzam jus abas esat paludzejusas
Zinot to ,cik Cataleya ir reaali paliidzeejusi cilveekiem ,ne tikai runaajusi par paliidziibu,kaa te viens otrs ir darijis-tas bla bla bla jau ir dzirdeets,tad pilniigi ticu,ka vareetu nopirkt kaadu kremu arii,ja tas buutu loti nepieciesams ! jsadacklaja muldesana mani tiesam nokaitinaja. A nuja calatelya ka reiz atzini ir dieva noskupstira ja?
Riidziniece - arii taa es neteicu!Es teicu,ka ir cilveeki, kurus Dievs miil!teici ,bet vai nav vienalga.tTADkada jauna mamina kas nevar pirkt dargos brendus ka cataleya ir dievanemileta, vai maz dievs vinu mil ja? vIENMER BRINOS KAS TEV GALVA DARAS...
05.02.2018 19:37 | n