Pirmsskolas skolotāja, alga 460 uz rokas. Pirmsskolas skolotāji trūkst, tāpēc konkurss nekāds jau nu nebija. Bet, paskatoties uz atalgojumu, ir saprotams, kāpēc.
470 euro uz rokas, darbs domes struktūrvienībā. Paskatoties uz ciparu asariņa nobirst. Ir bakalaura grāds, tūlīt būs maģistrs un, jā, kad gāju uz interviju, konkurss bija gan.
Man ir profesionālais bakalaura grāds + regulāra kvalifikācijas celšana. Strādāju par vecāko personāla attīstības speciālisti uzņēmumā ar 240 darbiniekiem, alga neto 720 EUR ;)
Agrāk strādāju pašvaldībā tur man arī bija kkā tāpat kā Bordo alga, vienīgā atšķirība, ka man nebija ne izglītība, ne pieredze.
Tagad ilgu laiku biju bezdarbniece un nodarbojos ar sevis attīstīšanu un mācīšanos jomai kurā vēlējos strādāt, kas ļoti patīk un kas ir bezmaz vai kā hobijs + mērķis strādāt darbu kur pati sev saimniece, tagad tikko esmu to uzsākusi un vēl par ienākumiem grūti spriest :D
Reklāma, 1000 - 1500 eiro robežās, atkarīgs no projektiem
Konkurss pat nezinu, cik bija liels, noteikti, ka bija vairākas kandidatūras, uz pārrunām gāju 2x, kamēr jau pieņēma
Fitnesa treneris-konsultants .... strādāju privāti ne klubā... konkurs - strādāju sev attiecīgi nekādi darbā pieņemšanas pārbaudījumi nebija... attalgojums atkarībā pēc padarītā.....ir mēneši kad nieka 200 eur un ir mēneši kad tuvojas 1 000 eur