uniqueღ - pierunāji izlikt šeit savu bēdu :D
Tātad pāreju no Tele2 uz Bite ar savu nr, šie man sasolīja operatīvi un bez maksas piegādāt līgumu un SIM, piektdien jau notikšot pāreja. Viss jau forši, tikai man otrdien sanāca situācija, ka zināju, ka nebūšu mājās norādītajā laikā, sazvanīju Biti, nomainīju piegādes dienu, vietu un laiku. Piegādei jābūt trešdien uz darbu līdz 14.00. Zvanu Bitei 13.00, saku, ka kurjers nav zvanījis, šie sasolīja, ka viss būs, lai pagaidu, ja nu, kas lai zvanu, sabāršot kurjeru :D nu neko...protams, neviens man nezvanīja un neko neatveda. 15.00 piezvanīju, pateicu, ka esmu neapmierināta, izstāstīju bēdu, sabraucu virsū...tie tur atvainojās, nodievojās, šodien viss būšot :D pēc tās sarunas pirms 16.00 zvana kurjers un saka, ka varot būt pēc 20min pie manis (adresē, kuru norādīju otrdien!!!), es šim izstāstu situāciju, ok, atvedīšot rīt (t.i.šodien) uz to jauno adresi :D pēc tam vēl zvanīja Bite, teica, ka viss esot ok tagad...
Bāc, vai tad man jāmedī viņi, lai dabūtu savu piegādi, vai viņiem mani :-| tāda dusma, ka pazuda visa vēlme pāriet pie viņiem, bet nu neko, uzrakstīju sūdzību. Kurjers šodien atbrauca...āmen.
Piedodiet, ka tik gari (s)