intresei.

Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
Sveikas mums te dr.lv izvērtēs vairāk nekā karsta diskusija, par to cik meitenes ir gatavs maksāt par nagiem(tieši gēla)

Tāpec izdomāju uzcept šeit diskusiju, un nedaudz apskatīt viedokļus!
Cik jūs esat gatavas tērēt savam skaistumam?

Mati
Nagi
Acis
Āda

:-)
04.04.2015 23:37 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Tagad vairs gēlu nelieku, eju uz klasisko manikīru 1-2x mēnesī 8eur pa reizi! Domāju likt Gelish būs 15eur ik pa 3 ned.!
Pedikīrs 20eur, eju pec vajadzības!
Friziere ir mamma, lidz ar to visi izdevumi par to atkrīt! Tik cik pati nopērku kādus kopšanas līdzekļus tur 1x pusgadā ap 50eur.
+ vītamini nagiem, matiem ik pa pāris mēn. ~15eur
Man sejas kopšana visvairāk līdzekļus prasa mēnesī līdz 55eur par procedūru, eju katru mēnesi. + kopjošā kosmētika mājās un vēl dekoratīvā, to laikam nevaru saskaitīt..
Vēl Vaksacija ap 20 EUR par reizi..
Man vel svarīgi 2x gadā zobiem higenu!
05.04.2015 15:08 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Matu pieaudzēšanas tematikā visnekaitīgākais matiem ir mikroriņķi, jo tie nebojā matu kā līmes un kapsulas (kas vispār ir čau :D ). Var gadīties, ka kāds mats aplūst vai dabiski izkrīt, bet kaitējums nav tik nežēlīgs. Kā arī mikroriņķu mati var derēt vairākus gadus, ja vien nesaplīst pats riņķītis, kuru nav grūti nomainīt. Vienīgais mīnuss varētu būt neērtums. Ja nepatīk mikroriņķi, tad teips. Kapsulas neiesaku nevienam.
05.04.2015 15:23 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Frizieris- ap 10 euro griezums reizi 3-4 mēnešos. Nekrāsoju. Kopšanas līdzekļus cenšos pirkt pēc iespējas bez ķīmijas- Natura Siberika, Naked, Planeta organica, Madara utt. Apmēram 20-30 eur par šampūnu, balzāmu. Matu maska- līdz 10 euro, serums/eļļa- arī tāpat.
Gelish sev lieku pati, tāpēc manikīrs/pedikīrs atkrīt.
Sejas kopšanas līdzekļi- sejas krēmam līdz 20 euro, mazgājamais līdzeklis, toniks- līdz 10 euro. Sūtu iherb vai pērku Drogas Mossa, piemēram. Neko vairāk arī neprasās.
Ķermeņa krēms- pērku Nivea in shower, ļoti patīk, ap 5 eur.
Acīm lietoju tušu (ap 10 euro Loreal, Maybelline), ēnas, zīmuli, laineri. Atkarīgs no noskaņojuma. Ēnas ir gan Essence, gan Lancome, neredzu starpību pārmaksāt. Šobrīd ļoti apmierina Loreal firma- gan laineri, tušas, ēnas.
05.04.2015 15:28 |

Reitings 804
Reģ: 19.10.2014
Mati- 2 mēnešos reizi matukrāsa, kas izmaksā ap 5eur. Griežu pati mājās. Un tad vēl maksimums 30eur tajos pašos 2 mēnešos iziet par dažādiem kopšanas līdzekļiem- šampūns, balzams, eļļas.
Nagi- tik cik retu reizi nopērku kādu lēto Drogu nagulaku.
Acis- mēnesi 15eur par skropstu pieaudzēšanu
Āda- mēnesī varbūt kādi 10eur iziet priekš dušas želejas un kāda krema, ko vispār sen neesmu pirkusi, jo bija brīdis, kad pirku tikai iegribas dēļ. Tāpēc daudz kas mājās sakrājies. Un tad vēl pusgadā reizi nopērku tonālo, kas maksā ap 10eur, un šad un tad ieskrienu solārijā, par reizi samaksāju ap 5 vai 6eur
Paskatījos savu sarakstu un nesaprotu, kur tā nauda paliek, ja nemaz neko tik daudz nepērku. :D
05.04.2015 16:57 |

Reitings 433
Reģ: 20.08.2013
up
07.04.2015 10:28 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Mati - šampūni, kondicionieri, ellas, matu maskas - apm 15eiro menesi,
Nagi - nekrasoju, kopju pati... 0
Acis - varbut 10eiro gada :D vai kamer tusa sakalsts.. uzkrasoju skropstas varbut reizi, divas gada...
Āda - speciala dusas zeleja, krēms un skuvekli... 15eiro menesi...
07.04.2015 10:48 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es tērēju maz, lai gan, domāju, teorētiski būtu gatava tērēt vairāk, ja kaut kas ienāktu prātā :) Man ir paradums nopirkt līdzekļus un nelietot, kopš esmu to apjautusi, pērku daudz retāk. Mēnesī gan, domāju, ap 10-15 eiro sanāk, plus frizieris apmēram reizi gadā (arī 10-15 eiro, galus apgriezt)
07.04.2015 11:00 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mati - 1reizi 3 mēnešos frizieris, 18EUR par reizi + krāsošana mājās 1reizi mēnesī 10EUR
Nagi - manikīrs ar lakošanu 1reizi 2 mēnešos, kad sagribas - 15EUR
Acis - tuša :D reti pieaudzēju skropstas, tad ir dārgāk...
Āda - dušas želeja, losjons, skuvekļi...nekas īpaši dārgs ;-)
07.04.2015 11:01 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Mati - šampūni, kondicionieri, maskas vidēji 10 eiro mēnesī. Eļļas, serumi vidēji 10 eiro pa trim mēnešiem.
Nagi - visu daru pati, sanāk tikai nagu lakas un kāds mazs nieciņš. Mazāk par 5 eiro mēnesī.
Āda - vasarā sauļošanās krēmi un vairāk mitrinošo krēmu, bet tā vidēji, ieskaitot dušas želeju, kādu skrubi sanāk 5-10 eiro mēnesī
Dekoratīvā kosmētika - pērku nepieciešamo un akcijas preces, vidēji zem 10 eiro mēnesī.
07.04.2015 11:10 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
cik meitenes ir gatavs maksāt par nagiem(tieši gēla)

Ideālā variantā 15-20eur. Bet reālā situācija ir krietni augstāka.. Pēdējās reizes liku pa 45eur. Bet tagad noskopojos:-D,meklēju kādu meiteni kas kvalitāti sniedz par zemāku cenu;-)
Maksimālās cenas ko būtu gatava maksāt par procedūrām varētu būt:
Mati 60eur 3mēnešos
Nagi
25eur 1x
Acis 20eur skropstiņas 1x (šobrīd neizmantoju)
Āda 25eur 1x kosmetologs(šobrīd neizmantoju)

Nepatīk man ieguldīt līdzeļus šādās procedūrās. Esmu maksimāli skopa uz to :-D
07.04.2015 11:24 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Tik cikvajag saprata robežās. Nekad nevienam nemaksāšu par to ko varu pati izdarīt- manikīrs/ pedikīrs, atbrīvoties no liekā apmatojuma utml.
Nekad neiešu maksāt par skaistumkopšanas produktiem vairak nekā nepieciešams. Vidējā cenu līmeni noteikti var atrast labu sev piemērotu tonālo krēmu, tušu un adas kopšanas līdzekļus.
Smaržas sanāk pirkt dārgas, nez kāpēc no lētajam nekad nekas nepatīk.

Konkrētas summas grūti nosaukt, varu minēt dažus produktus

Skropstu tuša 8£
Uzacu tuša 5£
Nagu lakas 2£ 1 gab.
Tonalais krēms 14£
Matu krasa (henna) 8£
Lupu spīdums 6£
Sejas krēms 14£
Kosmētikas noņēmējs 8£
Saules spf 8£
Frizieris (griešana ) ~20£
07.04.2015 12:54 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
hmmm, es tā padomāju un secināju, ka man maz vajag, lai būtu skaista.
Mati- pašai skaisti, biezi, līdz ar to nekādas baigās izdošanas nav nepieciešamas, (šampūns, balzāms un eļļiņas uzskatu par higiēnas precēm, nav nekāda ekstra), bet nu mēnesi apmēram 10 eiro. Frizieris reizi 3 mēnešos- līdz 10 eiro, tagad vismaz reizi mēneši čolku apgriezt- 4 eiro.
Nagi, pedikīru un manikīru pati taisu, tik cik nopirkt kādu nagu laku- 5 eiro. gribētos gellish vai gēlu, bet nav laika tam :D
Acis- pašai tumšas skropstas, uzacis- izraustu pati mājās, nopērku kuplinošo skropstu tušu un esmu priecīga- sanāk ik pa 3 mēnešiem- 10 un uz augšu (atkarībā kāda tuša iepatīkas) eiro.
Āda-, pati visu daru, sejas masku, skrubjus, bet to es arī pieskaitu pie higiēnas precēm- aptuveni 15 eiro mēnesī.
Nu pa lētuci sanāk. :D Un nejūtos neglīta vai nesakopta.
07.04.2015 13:18 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Mati - tikko nopirku šampūnu un balzamu, samaksāju 18€, vēl derētu matu eļļu nopirkt, tā gan ir padārga apm. 40€. Griežu un krāsoju reti, zinu, ka vajadzētu biežāk, bet mani kaitina sēdēt pie friziera, tad apmēram aiziet kādi 40€.

Nagi - pie manikīres vairs neeju, varbūt vienreiz gadā. Ar savām kutikulām tieku pati galā. Vienīgais dārgais prieks ir high end nagu lakas, 1-2 lakas dažos mēnešos. Uz kājām lieku Gelish, parasti brauc uz mājām, kādi 10-15€.

Acis - acu ēnu bāze, acu ēnas, tuša, zīmulis un līdzeklis uzacīm sastāda apmēram 100€. Nopērku vienu lietu un lietoju, kamēr izbeidzas.

Āda - precīzi nepateikšu, atkarīgs no gada laika. Vienīgais, kas katru mēnesi ir jāpērk - micelārais ūdens. Krēmi - reizi, divos mēnešos. Summas svārstās no 10-30€.
07.04.2015 13:28 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es tērēju ļoti maz... :)

Ar frizieri man ir barters :)

Nagiem cerams, ka arī būs abpusēji izdevīgs barters :)

Acīm pagaidām neko daudz netērējos, nav konkrētas mēneša izmaksas, jo skropstu tuša, ēnas utt. iet ilgāk par mēnesi ;)

Ādai arī sanāk maz, vaksēju sevi pati un tā kā esmu piefiksējusi, ka matiņi mazāk ieaug tad ja ādai nedaru neko (nelietoju ne krēmus, ne losionus, ne eļļas) tad vienīgie tēriņi ir sejas krēmiem un dekoratīvajai kosmētikai, tā vidēji 20 eiro mēnesī, jo daudzi produkti iet ilgāk par mēnesi ;) Aaa un vēl solārijas kkur 4 eiro izmaksā, jo kad eju parasti eju no rīta, tad lētākas cenas + patstāvīgā klienta atlaides un ir lētāk :)

Bet normālas summas šķiet:
Mati : Galiņu apgriešana 15eiro

Nagi: kkur ap 20 eiro atkarībā vai liek gēlu, gelišu vai taisa manikīru vai nē.. nu tā ap šo summu jāsvārstās. (tas domāts rokām, ja vēl kājas tad vēl + klāt aptuveni tikpat, ja labs meistars)

Acis, ja liek skropstas, tad normāli arī kkur pie 20 eiro :)

Āda, nu ja iet uz vaksāciju un vaksē lielāko daļu ķermani tad jārēķinās ar 20 - 50 eiro, atkarībā cik daudz zonas ir vajadzība vaksēt. Ķermeņa krēmi, skrubji utt. šķiet normāli ja būtu kādi 20 eiro mēnesī vidēji, ja nepērk dārgos :)
07.04.2015 13:39 |

Reitings 36
Reģ: 07.04.2015
Es vispār savam skaistumam netērēju ne cik.:-D
07.04.2015 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits