tieši procedūru ziņā?
Mati - griežu pati vai draudzene, sanāk 0. Maskas - pērku paraudziņus nereti uz atlaidēm, lai mainītu un redzētu, ko dažādas firmas piedāvā, lai nav jāiegrābjas, sanāk ļoti lēti, kādi 3 eur varbūt. Krāsošana/tonēšana - 10eur. Kopā sanāk pie 20eur, ja pieskaita termo aizsardzību un kādu eļļiņu.
Nagi - 25 eur. Pieaudzēju un godam turas vieni tipši 3 mēnešus ar profilaksi (23eur).
Acis - mākslīgās skropstas 3eur, dažādas acu ēnas/tušas/laineri/skropstu līme vidēji, ja izdala uz mēnesi, varētu būt kādi 5eur? Lēcas/brilles vēl nav. Nepieaudzēju.
Āda - eļļās, krēmos netērējos, neizjūtu vajadzību. Ja pieskaita micelāro ūdeni un kādu krēmu gada stiepumā, vidēji sanāk kādu centi mēnesī.
Manuprāt, maz. Varētu kosmētikā tērēt daudz, ja būtu tik apjomīgi lieki līdzekļi, tā man patīk. Savam skaistumam esmu iemācījusies netaupīt īsti - ja vajag, tad vajag un lai to labāk izdara profesionālis, saprotu, par ko ir tādas summas. Savas nagu meistares vietā prasītu vismaz 35eur, jo cenā iekļaujas jebkāds dizains, jebkādi spīdumi, gliteri un 3D; mākslinieces prasmes, nagi vienmēr ir skaisti, lieliskākā kvalitāte, kādu esmu izbaudījusi.