teikt vai neteikt?

Reitings 48
Reģ: 03.04.2015
Vakardienas diskusija izvērtās ļoti interesanta(priekš manis) un man vērtīga, tāpēc gribētu dzirdēt vēl viedokļus. Saku uzreiz, šoreiz problēma ir nopietnāka un man sāpīgāka

Šorīt no rīta kamēr draugs gulēja paņēmu viņa telefonu , lai izslēgtu modinātāju. Viņš teica ka vēl pagulēs bet tā kā man rokās bija viņa telefons, nolēmu tajā paskatīties. Šeku reku ieeju facebokaa un ieraugu saraksti ar kādu meiteni. Apskatījos profilu – bijusī meitene. Labi, kopā viņi bija pamatskolas laikā un it kā nekas baigi nopietns, bet savu laiku nodraudzējās un patiesībā kā tur īsti bijis es jau nezinu. Tikai tādus vispārīgus faktus. Tad nu tinu, tinu to saraksti un skatos ka sākuši sarakstīties janvāra sākumā. Sarakste pati par sevi nekas īpašs, vismaz sākumā. pēc tam draugs raksta tai meitene ka vēlas viņu satikt, kad būs Latvijā (jā, tajā laimīgajā janvārī, kad gājām pirmajā randiņā…), ka viņa ļoti labi izskatās, cik viņai skaistas bildes utt. Palasu tālāk – meitenei ir draugs jau cik tur gadus un viņa atsakās tikties, ir ļoti pārsteigta ka viņš izrāda tādu iniciatīvu. Mans puisis neatlaidīgs, vairākas reizes uzprasījies uz tikšanos, bet acīmredzot nav sanācis. Nu labi, pāris tajā laikā nebijām, nav jau patīkami ka tajā pat laikā kad rakstīja man, raksta arī citai, bet brīvs ir brīvs un viss. Tā kā pēc mūsu pirmā randiņa bija jau skaidrs, ka esam kaut kas vairāk par vienkāršiem draugiem, tad uz tādas nots viņš arī aizlidoja. Tomēr arī februārī ir meitenei rakstījis, šoreiz izticis bez komplimentiem, pļāpājuši gan pusi nakts, bet nekas tāds baigais… Kronis visam ir pavisam nesena sarakste marta vidū, kad mans mīļais draugs ir uzrakstījis šai meitenei no paša rīta, tikko kā pamodies, sākumā it kā neko tādu – kā iet, ko dara, bet vēlāk šāds teikums: kā pamodos, tā iedomājos par tevi un izdomāju tev uzrakstīt. Tā jau ar mums puišiem reizēm notiek…

VIENKĀRŠI KO???? Tagad nezinu kā rīkoties tālāk, saprotu jau ka rakņāšanās privātās mantās ir tabu, bet esmu reāli dusmīga un aizvainota(e) Jūtos tāds kā rezerves variants, redz tā atteica, tad tikās ar mani. Pietam prasa tai meitenei katrā otrajā sarakstē kā viņai ar draugu, liekas ka tā vien gaida, kad viņa pateiks – slikti un atskries pie viņa. Arī uz meiteni dusmojos, kurai pašai ir čalis, bet rakstās ar bijušo… Jus teiktu draugam ka izlasījāt saraksti? Savādāk jau nevaru teikt ka mani neapmierina ka viņš sarakstās ar bijušo, jo tad vinš prasīs kā to zinu. Vai arī mēgināt to aizmirst bet tad vislaik dzīvot aizdomās:-(
04.04.2015 12:15 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Vari jau ņemt līdzi draugus, pats par sevi tas nav nekas traks. Bet no diskusijas vismaz man radās iespaids, ka draugi ir svarīgāki par jauniegūto otro pusi. Tāda nenopietna attieksme jums vienam pret otru. Tāpēc rezultāts ir tāds, kāds tas ir.

Un Pekles_Diva tu arī staipīji savu draugu no attāluma attiecībām pa visiem tusiņiem ar draudzenēm vai tomēr izmantojāt katru brītiņu, kad bijāt kopā? Neviens jau nesaka, ka attāluma attiecības ir 100% neveiksmīgas. Viss atkarīgs no tā, cik svarīgi viens otram esat. Es esmu sirdī romantiķe un tiešām ticu, ka, ja satiekas divi īstie cilvēki, tad nekāds attālums nav šķērslis.(l)
04.04.2015 14:04 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
O, bože moj:-D Naivule tu esi. Bet pēc laika jau sapratīsi, kas ir kas.(t)
04.04.2015 14:09 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
shis man reaali atgaadina pamatskolas laikus

Es pat pamatskolā tik tupa nebiju.

Nezz man kkā smird te pēc troļļa, ja nē, tad es nezinu kā 20 gados var būt kkas tik tups :D
04.04.2015 14:20 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Tādi vienkārši ir vīrieši. Kaut vēl nav gatavi, bet lec jau nākamajās attiecībās paralēli turpinot rakstīt savām bijušajām, jo nespēj pieņemt faktu, ka ir atraidīti.
Mans bijušais arī vēl ilgi sveica visos svētkos, ik pa laikam rakstīja, izprašņāja kā tad man iet.. un vispār zinu, ka ja dotu zaļo gaismu, tad būtu atpakaļ kā likts. Tā kā uzmanies, jo tā bijušā viņam noteikti tāpat ir svarīgāka par tevi (šobrīd).
04.04.2015 14:22 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Pasaki vinas draugam ar ko vina draudzene nodarbojas. Bet tur var būt arī iznakums, ka beigas viņa ir brīva un tavejais aizlidos pie vinas.:-D
04.04.2015 14:23 |

Reitings 48
Undiya, bet viņš pats to meiteni pameta. Pietam cik gadi pagājuši kopš viņi šķīrās. Kaut kādi 5 vai pat vairāk... bet protams tev taisnība ka viņam svarīga ir arī tā otrā meitene, kas nezin no kurienes izlīdusi un uzjundījusi kaut kādas pusaudžu jūtas(t)
04.04.2015 14:25 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
autore, pieaudz.

palasot diskusiju, saprotams, ka puisis tevi neuztver nopietni, bet to meiteni gan, jo viņa nav vaļīga švabra, ar ko var darīt visu ko. tas , ka meiteni gribi kaut kā pazemot ir tavu smadzeņu trūkums.
04.04.2015 14:36 |

Reitings 10185
Tas ir tas ko viņš stāsta tev. Mans bijušais arī tādus brīnumus stāstīja citiem. Arī to, ka es šo esot gribējusi atpakaļ, bet viņš esot atšuvis mani. Protams tajā pašā laikā rakstīja man un lūdzās lai piedodu viņam visu un zvērēja mūžīgu mīlestību.Tomēr tas viņam netraucēja būt arī "nopietnās" attiecībās. Man žēl to meiteni vēljoprojām, jo šis mūsu kopīgajam draugam vēl pirms gada sūdzējies, cik ļoti gribot mani atpakaļ un es esot bijusi priekš viņa labākā meitene. Ir pagājuši jau gandrīz 4 gadi kopš izšķīrāmies.. tas nav īsti normāli. Viņai noteikti būtu ļoti skumji to uzzināt pēc gandrīz četriem gadiem.
Tā kā skaties, ka nenonāc tādā pašā situācijā!
04.04.2015 14:39 |

Reitings 48
bet to meiteni gan, jo viņa nav vaļīga švabra

nē labais. Tas ka viņai ir čalis bet viņa sarakstās ar ex nav nekāda vaļības pazīme :D :D pietam vēl viegli pakoķetē un atļaujas paķircināt bijušo. Jā tas ir pavisam normāli :D
04.04.2015 14:39 |

10 gadi
Reitings 749
Reģ: 29.01.2009
Ak, tik pēc brīža pamanīju, ka tā pati megadraudzeņuvisurvilkšanas autore :D
Joprojām šķiet, ka jums foršas attiecības, vispār attiecības? Nestreso, dzīvo ar druškām, tusē baros un ik pa laikam pabučojies ar puisi, tas tak apmierina, ne? Izskatās, ka viņam bez tavām ir vēl savas druškas. A no meitenes kas - nu sarakstās un viss, vairāk šķiet, ka pieklājīgi atbild, ne jau uzprasās. Ja mēģināsi "čakarēt" viņu, var sanākt tieši pretēji... Es, protams, nebūtu sajūsmā, ja mans draugs sarakstitos, bet, redzot, ka atsaka un neitrāli atbild, tieši priecātos par uzticamu cilvēku.
04.04.2015 14:41 |

Reitings 48
Undiya, es to jau zināju iepriekš ka tas bija viņš, kurš meiteni pameta. Varbūt tāpēc esmu tik apstulbusi, ka pats pamet a tagad pēc daudziem gadiem skrien atpakaļ(s)
04.04.2015 14:41 |

Reitings 1414
Undiya, bet viņš pats to meiteni pameta. Pietam cik gadi pagājuši kopš viņi šķīrās. Kaut kādi 5 vai pat vairāk... bet protams tev taisnība ka viņam svarīga ir arī tā otrā meitene, kas nezin no kurienes izlīdusi un uzjundījusi kaut kādas pusaudžu jūtas

nevis meitene izlīda no nez kurienes, bet viņš par viņu pēkšņi atcerējās... un nav svarīgi, kurš kuru pameta.
04.04.2015 14:43 |

Reitings 10185
nevis meitene izlīda no nez kurienes, bet viņš par viņu pēkšņi atcerējās... un nav svarīgi, kurš kuru pameta.

Arī fakts! :)
04.04.2015 14:45 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tas ka viņai ir čalis bet viņa sarakstās ar ex nav nekāda vaļības pazīme pietam vēl viegli pakoķetē un atļaujas paķircināt bijušo. Jā tas ir pavisam normāli
Nu, paga... Pirmkārt, viņa viņam atbild, nevis ir sarakstes iniciatore (ja neskaita vienu apzveikumu svētkos). Otrkārt, kas tas par noteikumu, ka cilvēki, kas skolas laikos bijuši uz randiņiem, vēlāk vairs nedrīkstētu kontaktēties? Treškārt, kādā tad veidā viņa koķetē un ķircina to Tavu džeku (un vai patiešām tās nav tikai atbildes uz viņa paša rakstītajiem jautājumiem vai apgalvojumiem)? Ceturtkārt, - pēc Tevis pašas rakstītā, viņa atkārtoti ir noraidījusi puiša aizinājumus tikties, kā arī bijusi neizpratnē par šādiem piedāvājumiem, tas liek domāt, ka viņa ir stingri novilkusi robežu.
04.04.2015 15:14 |

Reitings 48
Otrkārt, kas tas par noteikumu, ka cilvēki, kas skolas laikos bijuši uz randiņiem, vēlāk vairs nedrīkstētu kontaktēties?

Es zinu ka meitenei viņš ļoti, ļoti patika un viņa ļoti pārdzīvoja šķiršanos. Un puisis to labi zina... es nekad nekontaktetos ar cilveku kurs pret mani ir lololijs tik siltas jutas.

Treškārt, kādā tad veidā viņa koķetē un ķircina to Tavu džeku (un vai patiešām tās nav tikai atbildes uz viņa paša rakstītajiem jautājumiem vai apgalvojumiem)?

nu jā tā varētu teikt ka tās ir atbildes uz drauga jautājumiem vai kaut kādiem tekstiem, viņa tā ka paspēlē līdzi bet kā draugs jau mēģina iet tālāk tur par tikšanām vai saka ka viņu domā, viņa vairs neko. pasaka ka tas ir savādi ka viņš tāds un ka neredz jēgu ar viņu satikties.
04.04.2015 15:46 |

Reitings 48
uj nepabeidzu savu domu. Es uzskatu ka aizņemtai meitenei vispaŗ nepiedienas flirtēt, arī tad ja ta ir domāta ka atbilde:-P
04.04.2015 15:49 |

Reitings 1414
Es zinu ka meitenei viņš ļoti, ļoti patika un viņa ļoti pārdzīvoja šķiršanos. Un puisis to labi zina... es nekad nekontaktetos ar cilveku kurs pret mani ir lololijs tik siltas jutas.

viņš zināja, ka mineta laikā tavs zobs kā no plastalīna izlidos laukā, tāpēc jau laikus nodrošinās ar meiteni, kurai ar zobiem un galvu viss kartībā.

to veci runci durt tak gribas! :-D
04.04.2015 15:55 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu, pirmkārt, tas ir tikai Tavs uzskats, nevis objektīvs kritērijs, otrkārt - bet kā tad ar aizņemtiem puišiem? Ja to viņa kādreizējo draudzeni uzskati par vaļīgu tāpēc vien, ka viņa pieklājīgi atbild uz viņa ziņām (lai gan pārstāj atbildēt, kad viņš aiziet par tālu), tad par kādu, atvaino, ma*kuli Tev pašai savu puisi būtu jāuzskata, ja viņš ir iniciators visām sarunām?

Pie tam tā arī neuzrakstīji - piemēram, kā tad viņa koķetē. Jo, ja Tu pat apsveikumu Jaunajā gadā uztver kā sazin kādu nepieklājību, tad man sāk rasties aizdomas, ka tās varētu arī būt pavisam ikdienišķas sarunas.
04.04.2015 15:55 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu tak nopietni? Jums tur visiem ir attiecības jau divus mēnešus? Tev, viņam, Tavām draudzenēm un visiem pārējiem, un Tu vēl brīnies, ka viņš meklē un cer uz kādu labāku! Ja viss, ko viņš saņem, ir meitene, kur pat nav spējīga atstāt savas draudzenes mājās un aiziet divatā ar puisi kaut kur. Nu kur vispār ir redzēts tāds attiecību modelis, Tu vienkārši padari sevi par apsmieklu.

Es arī rakstītu foršākiem cilvēkiem, ja man blakus kāds uzvestos nu tik stulbi, kā Tu šobrīd ar visām savām draudzenēm, kas tur svecīti it visur, rakājas pa telefonu un pēc 2 randiņiem uzskata puisi par savu draugu, turklāt pēc 2 mēnešu kopā būšanas jau sāk risināt šādas drāmas.
Tagad tā otra meitene vainīga, ka ir labāka par Tevi un Tavs draugs labāk domā par viņu no rīta, nevis par Tevi? Kāds sakars? Attiecības jau nav cietums, ka tagad nevar ne ar vienu kontaktēties, tur jau Tavs puisis meklē kādu labāku, jo nu.. Te nebūs aršana. Vai nu tiešām esi trollis vai aita.

Un jā, daudz plusu šim, es ļoti sasmējos :D
visticamaak vins nemaz nezin,ka jums ir attiecibas
04.04.2015 16:13 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
mikikika, kā jums ar kontaktēšanos ikdienā? Viņš tev zvanās katru dienu?
04.04.2015 16:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits