teikt vai neteikt?

Reitings 48
Reģ: 03.04.2015
Vakardienas diskusija izvērtās ļoti interesanta(priekš manis) un man vērtīga, tāpēc gribētu dzirdēt vēl viedokļus. Saku uzreiz, šoreiz problēma ir nopietnāka un man sāpīgāka

Šorīt no rīta kamēr draugs gulēja paņēmu viņa telefonu , lai izslēgtu modinātāju. Viņš teica ka vēl pagulēs bet tā kā man rokās bija viņa telefons, nolēmu tajā paskatīties. Šeku reku ieeju facebokaa un ieraugu saraksti ar kādu meiteni. Apskatījos profilu – bijusī meitene. Labi, kopā viņi bija pamatskolas laikā un it kā nekas baigi nopietns, bet savu laiku nodraudzējās un patiesībā kā tur īsti bijis es jau nezinu. Tikai tādus vispārīgus faktus. Tad nu tinu, tinu to saraksti un skatos ka sākuši sarakstīties janvāra sākumā. Sarakste pati par sevi nekas īpašs, vismaz sākumā. pēc tam draugs raksta tai meitene ka vēlas viņu satikt, kad būs Latvijā (jā, tajā laimīgajā janvārī, kad gājām pirmajā randiņā…), ka viņa ļoti labi izskatās, cik viņai skaistas bildes utt. Palasu tālāk – meitenei ir draugs jau cik tur gadus un viņa atsakās tikties, ir ļoti pārsteigta ka viņš izrāda tādu iniciatīvu. Mans puisis neatlaidīgs, vairākas reizes uzprasījies uz tikšanos, bet acīmredzot nav sanācis. Nu labi, pāris tajā laikā nebijām, nav jau patīkami ka tajā pat laikā kad rakstīja man, raksta arī citai, bet brīvs ir brīvs un viss. Tā kā pēc mūsu pirmā randiņa bija jau skaidrs, ka esam kaut kas vairāk par vienkāršiem draugiem, tad uz tādas nots viņš arī aizlidoja. Tomēr arī februārī ir meitenei rakstījis, šoreiz izticis bez komplimentiem, pļāpājuši gan pusi nakts, bet nekas tāds baigais… Kronis visam ir pavisam nesena sarakste marta vidū, kad mans mīļais draugs ir uzrakstījis šai meitenei no paša rīta, tikko kā pamodies, sākumā it kā neko tādu – kā iet, ko dara, bet vēlāk šāds teikums: kā pamodos, tā iedomājos par tevi un izdomāju tev uzrakstīt. Tā jau ar mums puišiem reizēm notiek…

VIENKĀRŠI KO???? Tagad nezinu kā rīkoties tālāk, saprotu jau ka rakņāšanās privātās mantās ir tabu, bet esmu reāli dusmīga un aizvainota(e) Jūtos tāds kā rezerves variants, redz tā atteica, tad tikās ar mani. Pietam prasa tai meitenei katrā otrajā sarakstē kā viņai ar draugu, liekas ka tā vien gaida, kad viņa pateiks – slikti un atskries pie viņa. Arī uz meiteni dusmojos, kurai pašai ir čalis, bet rakstās ar bijušo… Jus teiktu draugam ka izlasījāt saraksti? Savādāk jau nevaru teikt ka mani neapmierina ka viņš sarakstās ar bijušo, jo tad vinš prasīs kā to zinu. Vai arī mēgināt to aizmirst bet tad vislaik dzīvot aizdomās:-(
04.04.2015 12:15 |

Reitings 48
ne jau viņa pirmā raksta.

Vienreiz ir uzrakstījusi pirmā:-P Novēlējusi laimīgu jauno gadu un apsveikusi svētkos. cik zinu nekādas draudzīgas attiecības viņiem nav, tādas neitrālas. tāka meitene arī nav nekāds zelta gabalins.

Laikam jau teiksu draugam ka izlasīju, gribu redzēt kā tad viņš reaģēs vai nemēģinās attaisnoties(s)
04.04.2015 13:01 |

Reitings 11
Reģ: 04.04.2015
Tikai viens jautajums Tu esi cieni un mili? Ja ja tad suti priedes tadu.
04.04.2015 13:05 |

Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
Nē nu ti i dura.Piedod.
Jaa drausmas apsveica sveetkos,taada maita.

Un nu nafig tu teiksi????labaak buutu slepus veel paloznjaajusi kas notiks un tad pasuutiijusi.a tad shis ar KkO veel aizbildinaadies un tu maate tereeze visu piedosi 100%.gaidu nākamo diskusiju
04.04.2015 13:06 |

Reitings 48
Un nu nafig tu teiksi????labaak buutu slepus veel paloznjaajusi kas notiks un tad pasuutiijusi.

man nav viņa paroles lai esvarētu sēdēt un čekot ko viņš tur dara! tāpat pēc sarunas attiecības pārtraukšu, kāpēc man vajadzīgs puisis kas sarakstās ar bijušo???!! Lai brauc uz savu dzimto pilsētu un ņemas tur
04.04.2015 13:09 |

Reitings 172
Aplausi (ja,protams,taa izdarīisi)
04.04.2015 13:10 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Nopietni??? Man tāda domāšana bija 15 gados. :D jāā,piečakarējies tagad ļaunajai bijušajai,kas vienreiz uzrakstījusi pirmā,apsveivot svētkos,tas noteikti nozīmē,ka viņa tādā veidā cer čali dabūt atpakaļ.. :D Jēziņ,attopies meitēn,nepataisi sevi par apsmieklu šeit. :D
04.04.2015 13:11 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Nabaga draugs. Jūtu līdzi viņam. 2 mēnešu ilgas attiecības un tu jau lec histērijā par saraksti + bāz degunu, kur nevajag. Nafig jābojā citu attiecības, ja viņa tikai atbild viņam??? Wow, apsveica Jaunajā gadā! Zai bis, jāsūta uz elektrisko krēslu! Atslābsti tak! Nebrīnies, ka šis aizies no tevs pa šādiem jokiem.
04.04.2015 13:11 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
shis man reaali atgaadina pamatskolas laikus :D
04.04.2015 13:13 |

Reitings 48
Laurentija un L.. - jums liktos normali ka jūsu draugs piecērt bijušajai? Cik te diskusijas neesmu lasījusi, visas kā viena saka ka jāškiras jo tas nav normāli!! ar bijušajiem vispār nevajadzētu tā sarunāties kā to dara viņi + vēl domā šis par viņu no rītiem, wtf kādā sakarā ja viņam esmu es? Tas arī parāda viņa attieksmi pret mani, kas man nav pieņemama...
04.04.2015 13:14 |

Reitings 172
:-D:-D:-D
04.04.2015 13:14 |

Reitings 5629
mikikika, peec tavaam diskusijaam vairaak izklausaas, ka esi vinam laika kaveeklis un vnk pieguleetaaja, nekadu attiecibu jums nav. pirmkaart, vins gan jau nemaz negrib un otrkaart, tu taadas nemaz nemaaki veidot. tapeec nav ko briiniities,ka taa notiek.
04.04.2015 13:17 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
mikikika

Ļoti liela iespējamība, ka tā meitene tavam draugam atbild pieklājības pēc... Piemēram man pašai ir bijušas tādas situācijas un atbildu tikai pieklājības pēc, jo nevēlos krāt ienaidniekus. Būtu ļoti stulbi tev viņas draugam kaut ko rakstīt, nedari labāk tā.
Labāk pasaki tam čalim, ka viņš galīgi tev neder un ir sūdīgs partneris un aizej no viņa, nekas nemainīsies ja nebūs šī meitene ar ko čatot, būs cita! Labāk nesaki ka visu zini utt., tad viņš sapratīs iemeslu kāpēc tu aizej, bet ja neko neteiksi un pateiksi ka neko nevēlies liks viņam aizdomāties :-)
04.04.2015 13:19 |

Reitings 375
Pirmkārt,nekad neesmu par savu puisi uzskatījusi cilvēku,kuru tikai pāris reizes esmu satikusi,kā Tavā gadījumā. Otrkārt,ok,jūs skaitaties attiecībās,kas ir nu jau ~2mēn,bet čaļi ne vienmēr tikko uzsāktas attiecības uztver tik nopietni kā meitene.. iespējams,ka viņš vēl nav Tev tik ļoti pieķēries,kā Tev gribētos domāt. Un treškārt-iepriekš es runāju par to,ka Dieva dēļ,nepiečakarējies tai bijušajai! Viņa ne pie kā nav vainīga! Saprotu,ka esi dusmīga,protams,ka vieglāk jau dusmoties uz to slikto bijušo drušku nekā uz mīļoto čali.. :D to bijušo liec mierā!!!
04.04.2015 13:20 |

Reitings 183
Reģ: 28.03.2015
kādas vēl nianses?? vienīgā nianse ir tada ka esam kopā ~2 mēnešus un mums ir vairāk attāluma attiecības.

Par šo vien jau gar zemi. Tik maz kopā, turklāt attiecības vairāk no attāluma, bet te cepās. :D Tu vienkārši esi viņam, lai viņš varētu apmierināt savu daiktu pa laikam un viss. Ko Tu vēl čīksti?
04.04.2015 13:22 |

Reitings 48
pirmkaart, vins gan jau nemaz negrib

Viņš bija iniciators. nevis es viņam sāku rakstīt un aicinat satikties. arī ziedus man sūtīja caur brāli 8. martā. kaut kā tad muļķīgi sanāk - pats visu uzsāk, bet tajā pat laikā esmu kā rezerves variants??!!
04.04.2015 13:22 |

Reitings 5629
tu tieshaam esi tik stulba vai izliecies?
04.04.2015 13:24 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
ha ha ha, piedod, bet tu esi tāda muļķe :D
04.04.2015 13:26 |

Reitings 183
Reģ: 28.03.2015
pats visu uzsāk, bet tajā pat laikā esmu kā rezerves variants??!!

Tas tak neliedz viņam papriecāties pa gultu ar Tevi, jo nevar dabūt to meiteni, kuru grib.
04.04.2015 13:26 |

Reitings 375
laikam jau Tu neesi vienīgā diemžēl,ar ko viņam patīk "uzsākt",kā Tu saki.
04.04.2015 13:27 |

Reitings 48
tu tieshaam esi tik stulba vai izliecies?

pričom stulba? Man nelīmejas kopā attiecību nevēlēšanās ar aplidošanu. ja nevēlas tad nedara ne uz pusi to, ko viņš dara. Bet nu to ka esmu rezerves variants jau sapratu...
04.04.2015 13:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)