Rudenī patriecu no sava dzīvokļa draugu, jo uzzināju,ka sarakstās ar bijušo un raksta,ka esot brīvs utt, tas bija pirms pāris dienas pirms viņš devās strādāt uz ārzemēm. Patriecu pie visiem velliem tajā pašā brīdī,ka atklāju saraksti. Viņš neprasīja manu atvainošanās, bet vēl dirsa virsū,ka esmu tāda un šitāda. ok.
Tad ārzemēs viņam tur sūdīgi gāja, piečakarēja ar darbu,rakstīja man utt, es piedevu. Pēc pāris nedēļām atgriezās, paņēmu tādu pliku un nabaga bez nekā, palīdzēju meklēt darbu, stutēju viņu. Atradu viņam darbu, pa to laiku man jau atkal bija jāklausās viņa pārmetumi, ka viņš ienīst šo pilsētu un grib braukt pie mātes uz laukiem un dzīvot tur. Bet darbā viņu pieņēma. Sāka strādāt. Jā, sāka man arī viss kko pirkt. Tad aizbrauca komandējumā uz mēnesi. Sarakstījāmies sazvanījāmies katru dienu, viss bija skaisti. Sagaidīju viņu. Te viņš bija 3ned, tad uz ned aizbrauca prom, 7dien atgriežas. bet. BET.
tur viņš sāka čatot ar bijušo, vairs man nezvanīja, vakaros ignorēja, bijusī man uzrakstīja, ka viņš tur ar viņu tagad būšot utt, patecu viņam ka zinu visu. Viņš sāka dirst virsū. Es teicu ka viņa mantas aizvedīšu uz viņa darbu un viss. Bet šis izdomāja piedomāt tādus melus,ka tam pie manis mājās bez maz vai zelta kalni palika un rakstīs iesniegumu, par šo man smiekli uznāca, bet nu ok.
Meitenes, lūdzu,ja kāda bija tik stulba kā es, padalaties :D Es tagad nesaprotu, kur man bija prāts. Galvenais tā nebija pirmā reize, kad viņu tādu ar pliku dirsu savācu.