attieksme pret personālu

Reitings 62
Reģ: 31.03.2015
nesen biju izveidojis tēmu, kuru izdzēsa, bet nu sāksim no gala,jo daudzām bija ko teikt:

Es jau mēnesi strādāju kafejnīcā. Ievēroju vienu lietu, pateicu arī dažām kolēģēm, un viņas man piekrita. Runa par to, ka 99% kaitinošo klientu ir sievietes. Vienreiz man trāpījās vecis, kurš rupji lamājās uz krūzi, bet pārējie tupie un kaitinošie klienti kā man tā kolēģiem ir sievietes. Piemēram, izvirza tev 1000 prasības kā taisīt viņas kafiju, kādās proporcijās un temperatūrās ko liet, tad pagaršo un prasa atliet un pieliet un atliet un pieliet ko citu, citas paprasa ''kafiju'' un tad dirš virsū, ka esi uztaisījis ar parasto pienu un tev jau nu gan vajadzēja zināt, ka viņa grib ar citu, lai gan viņa neko neteica, tad ir citas kas regulāri lien rindai priekšā un viņām uzdirst uz tiem citiem cilvēkiem un vēl man dirš virsū kad es viņas pasūtu uz rindas galu, tad vēl ir tādas kuras uz cenām neskatās vispār un tad sāk dirsties ar mani un man jāskraida apkārt ar to nahuj viņas sūdu, jāmeklē viņai cenas un jāpierāda ka nē mēs nemēģinām viņu piekrāpt bļe, tad vēl ir duras kuras prasa ''kuras kūkas ir piemērotas bērniem?'' nu kā bļe šokolādes kūka var būt ne/piemērotāka bērniem kā karameļu kūka, un kad viņas man prasa ar ko ir kekss un es pasaku ka ar mellenēm viņas man atbild ''nē, es gribu zināt kāda viņam ir garša'' KĀ JŪS MAN VISAS BESĪJAT BĻE, JŪS NESPĒJAT SAPRAST PAT VIENKĀRŠĀKĀS LIETAS DZĪVĒ, KĀ JŪS VISPĀR VARAT IZDZĪVOT PASAULĒ JA PAT TIKAI NOPIRKT KAFIJU JUMS SAGĀDĀ TĀDAS GRŪTĪBAS EJIET VIENKĀRŠI NAHUJ, JUMS NAV NEKĀDU MANIERU UN NEVIENS VECIS NAV TIK RUPJŠ PRET PERSONĀLU KĀ LIELĀKĀ DAĻA NO JUMS

Es domāju, ka tā ir tāpēc, ka vīrietim ir daudz svarīgu lietu, un kafija ir tikai dzēriens, tādēļ viņi tā nepišas, bet sievietēm dzīves ir tik tukšas, ka kafija tur ieņem bez maz vai centrālo vietu, tāpēc viņas arī ir tik apsēstas
03.04.2015 18:59 |

Reitings 62
Reģ: 31.03.2015
Kafijniek, kur tas Tavs iestādījums ir? Rīga? Centrs vai mikrorajons? Jo man liekas, cilvēki atļaujas tā lekties tikai rajončikos.

ā, bet iepriekšējā vieta bija mazā rajonā, tur tādi nabagāki cilvēki nāca, arī bija visādi brīnumi un vairāk atklātu rupjību, bet scēnas neviens netaisīja, tā tāda izlepušu jaunkundžu īpatnība. tur man vienreiz vēlu vakarā pienāca klāt vecs, salijis alkašs un prasīja
- kur apsargs?
es saku, ka tepat vien ir, bet kāpēc viņš grib zināt
- pasauc apsargu, es gribu kaut ko nozagt

apsargs vēlāk teica, ka normāls tas vecis gluži nebija, bet to es jau arī pats sapratu. bet kopumā ubagi nav tik kaprīzi un ietiepīgi kā normālu ienākumu mamzeles.
03.04.2015 21:53 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Tu gadijumà nestrādā Dominā?! :-D
03.04.2015 22:00 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Tā ir, ka sievietes ir kašķīgākas, piekrītu. Vīrieši laikam to visu uztver "vēsāk". Nesen ar paziņu runāju, ka arī sabiedriskajā parasti kašķējas tantiņas nevis onkulīši.
Strādāju ar klientiem, apkalpoju arī viņus, ir tādi, ar kuriem ir nepatīkamo strādāt, kuri var arī ar vārdiem aizvainot, bet nu neņemu to pie sirds. Ja es tik ļoti to ņemtu vērā, būtu traki un tiešām dusmotos tāpat kā autors šeit.
Parasti ar tādiem kašķīgiem klientiem turpinu runāt mierīgi, pieklājīgi, līdz viņi sāk arī paši tā runāt.
03.04.2015 22:23 |

Reitings 147
Reģ: 28.08.2012
Nu, vīrieši arī kašķējas. :D Un kad viņi kašķējas, tad viņi ir RUPJI. Sievietes cenšas iedzelt, kā čūskiņas, bet vīrieši ir reāli rupekļi - davaj to, šito, man to nevajag, utt.
Sievietes - vai jūs varētu paskaidrot, kāpēc man kā klientam ir tas un tas??
03.04.2015 22:40 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nu, vīrieši arī kašķējas. Un kad viņi kašķējas, tad viņi ir RUPJI. Sievietes cenšas iedzelt, kā čūskiņas, bet vīrieši ir reāli rupekļi - davaj to, šito, man to nevajag, utt.
Sievietes - vai jūs varētu paskaidrot, kāpēc man kā klientam ir tas un tas??

Simts miljoni plusiņu.
Nesen tieši klientu kompāniju nācās atteikt apkalpot tieši rupjību un neadekvātas uzvedības dēļ. Viens no vīriešiem jautāja, vai menedžeris ir vīrietis (ar domu izkauties), bet sievietes sāka ar "paskaidrojiet man...." :D
04.04.2015 00:17 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Oi, es arī esmu foršs klients. :-D Nekad nepīkstu. Lai gan ir dažas reizes parāvusi dusma par ļoti ilgu gaidīšanu un kad beigās desertu atnes kopā ar pamatēdienu. Bet tāda princesošanās man ļoti nepatīk, un iesaku neņemt pierē.
04.04.2015 00:50 |

Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
oi,es šeit it visā piekrītu meoooow
04.04.2015 10:44 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
kafijniek, man reāli liekas, ka esi mans kolēģis, tikai no citas kafejnīcas :D
04.04.2015 12:40 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Ooi,kā es Tevi saprotu... :D man piemēram visvairāk vienmēr ir tracinājis-ienāk dāmīte- "a što u vas jesķ"? Bljaaa. Noliek viņai pie deguna ēdienkarti.. šī-"a ja daže ņeznaju što haču..hmm..aamm..nu davaiķe čevo ņibuģ"... :D
04.04.2015 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits