Sveikas! Gan jau kāda no jums ir garšojusi tokyo city ceptos sušī, kā piemēram ebi tokyo, kanagava, jaki ebi utt. un varbūt kāda no jums ir atklājusi galvenās sastavdaļas- mērces recepti!? Vai varat lūdzu padalīties! Vai arī kā jūs taisat viņu? (l)
Es izlasīju tēmas nosaukumu un nodomāju, ka tu gribi spring rolls un nopriecājos, jo tur man tieši viena laba recepte ir, bet šos, ko tu vēlies, nezinu gan kā gatavo.
Pacelšu tēmu un iejaukšos ar savu jautājumu:-D NordicBelle padalies ar recepti springrolls'iem(l) 4Agrāk Rimčikā bij lielie iepakojumi saldēti-nu tiiik garšīgi. Tagad vairs nekur nevaru atrast. Maximā vienīgi ir 6gb paciņa,bet nav tā garša..:-(
Recepte nav gluži "mana", bet regulāri gatavoju rullīšus pēc šīs receptes. Dažkārt pievienoju pildījumam arī stikla nūdeles. Nekad nevāru eļļā, vien apcepu uz pannas vai pat cepeškrāsnī, lai vispār nekādu lieku tauku nebūtu. Parasti vienā reizē satinu vismaz 50 rullīšus un tad 40 sasaldēju un salieku maisiņos vēl 4 ēdienreizēm. http://steamykitchen.com/22276-chinese-spring-rolls-with-chicken-recipe.html