Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kurs jusu attiecibaas organizee izklaides?

 
Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Vakar sedeju un domaaju, cik garlaiciigi palicis. Lieki piebilst, ka es nestradaju, bet mekleju darbu jau paaris menesus, mana ikdiena ir maajas rupes, est taisisana un tiirisana, par ko nesudzos, bet pedejaa laikaa juutos mazliet kaa kalpone. Ja netisaam aizmiegu, tad mans puisis no sava praata nebuus aizgaajis uz veikalu nopirkt eedamo. Bet ja pamostos un pasaku, ja jaiet uz veikalu, tad aizejam. Vai, pienemsim, piedavaju pastaigaties aaraa.. vai aizet liidz veikaliem vai pilsetu.. uzaicinaat draugus vakarinaas vai piemeram kino vai restoraanu (ko nemaz taa nevaram tagad atlauties :-D, bet okei.Ja es piedavaju kaut ko, vins piekriit, bet taada sajuta, ka vins var visu dienu pat neiziet aaraa (stradaa no majaam). Gribas sagadit kaadu iniacitivu, bet velti... vai kaadu kopigu hobiju, iznemot filmu skatisanos, zvlinesanu uz divana vai pa gultu...(l) Kaa paiet jusu ikdiena attiecibaas?
27.03.2015 20:10 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tā kā laika ziņā es strādāju vairāk, tad mans draugs praktiski katru dienu izdomā visādas idejas par laika pavadīšanu. Man jau rodas nelieli sirdsapziņas pārmetumi, ka doma parsvarā viņš, bet nu...es strādāju vairāk, lai domā!:D
27.03.2015 20:18 |
 
Reitings 309
Reģ: 13.03.2015
Mees ar viiru abi straadaajam liidz vakaram un attieciigi nogurstam, taapeec ikdienaa nekaadas izklaides parasti neriikojam. Nedeeljas nogalees mums ir jau rituaals visiem trim doties garaas pastaigaas, tas nevienam nav jaaierosina, jo vienkaarshi zinam, ka to daraam. Gadaas arii, ka briivdienas pavadam maajaas, ja nav labi laikapstaaklji vai negribas nekur doties un taa nav tragjeedija. Kultuuras pasaakumu apmekleejumus parasti saskanjojam jau laiku ieprieksh, vienojoties, kas intereseetu.
27.03.2015 20:19 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jā, var ieviest tādas kā savas tradīcijas, piem., brunch 1x mēnesī kādā vietā, kur nav būts, 2x mēnesī kino-katrs pēc kārtas izvēlas savu filmu,konkrētā darba dienā, piemēram., vīna+uzkodu vakars (paši gatavo) mājās, sezonas izbraukumi uz dažādām dabas vietām, pikniks utt.
27.03.2015 20:23 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kurs jusu attiecibaas organizee izklaides?

Parasti draugs.. tomēr bieži vien pierunāju palikt mājās un neko nedarīt. Saprotu, ka draugam rūp, lai man būtu interesanti, tomēr viņš ļoti daudz strādā un dziļi sirdī vēlas vienkārši atpūsties nevis klaiņot lielveikalā/triekties uz kino utt. :)
27.03.2015 20:25 |
 
Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Mjaa, lieta tada, ka eest gatavosana manejam galigi neinteresee, esam kopaa so to gatavojusi, bet vinu tas neaizrauj un negribu piespest.. Filmas.. Mums ir liels Tv ar kuru vinam pilnigi pietiek, tapaec uz kino ietu drosi vien tikai manis deel. restoraani neinteresee, bet manis deel aizietu:-D Mums patiik dazaadas sarunas risinaat, ar to vinu var aizraut :-D Pilseeta vinam nesaista, parak daudz cilveku, kad aizbraucam, tad aatraak grib maajaas :-D Makslas pasakumi, utt... visas taas lietas arii ne. Vins ir IT cilveks, vina ierices notur uzmanibu no riita lidiz vakaram :-D
27.03.2015 20:29 |
 
Reitings 73
Reģ: 23.03.2015
Man patīk ideja par tradīciju ieviešanu. Arī mums tādas ir visai daudz. Bet pārējās aktivitātes plānojam mēs abi. Darba dienu vakaros mums kopīga atpūta var būt arī staigāšana pa veikaliem, pēc tam kino un vakariņas ārpus mājas. Citreiz darba dienu vakaros braucam pie vecākiem vai māsām un brāļiem paciemoties dažas stundiņas, lai nav jānīkst dzīvoklī. Vēl kādā darba dienas vakarā aizejam uz kādu koncertu vai teātra izrādi. Vēl citreiz uz kādu masāžu. Nav tā, ka kaut ko ārpus mājas daram brīvdienās, arī pēc darba ir patīkami nogurumu kliedēt darot kaut ko interesantu. Bet, kad tiešām negribas nekur iet, tad mājās pagatavojam ēst vai pasūtam ēdienu, ja slinkums gatavot, un skatamies tv vai plānojam brīvdienas, vai kādu ceļojumu.
Un brīvdienās arī dažādas aktivitātes. Nekad nesēžam mājās gan sestdienā, gan svētdienā. Pārsvarā pat abas dienas esam izbraukuši ārpus mājas. Daram viss kaut ko foršu, kas pašiem patīk. Un brīvdienas plānojam vai nu abi kopā vai arī viens no mums saplāno. Kā kuru reizi.
27.03.2015 20:30 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Parasti kopā plànojam.
Es iesaku, viņš realizē..šads modelis mums visbiežāk. Ieminos, ka varetu to un to, un tad viņš saplāno.
Reizēm vnk uztaisa man pārsteigumu. (l)
27.03.2015 20:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits