darbs Mangano

Reitings 172
Reģ: 16.03.2015
Sodien 14.00 biju uz interviju.Siks,mazs veikalins,cenas topiem no 250.00eur.Bet ne par to staasts iisti.Atlases kaartas 3!Tiku ned beigaas uz otru,bet nezinu vai iet,jo nu diivaini,ka ja pienem darbaa tad 2ned jaastraadaa (darba laiks no 10-21.00) bez atalgojuma un tad izlemj vai patureet.Pectam VEELREIZ paarbaudes laiks,bet 3meen! prasiju par stundas likmi - tas esot noosleepums.Veikals GALERIA RIGA.
25.03.2015 15:18 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu njem priekshá vinjus gan, vismaz tá vinji vienmér saka, ka problémas kádas SIA délj vinjiem nevajag, bet varbút ne materiáli, nezinu, nejautáju. bet tirdzn centra priekshníecíba baigi stingri vienmér párbaudíja, lai visiem ir lígumi un nav tádu brínumu, ká sheit minéts. tirdzniecíbas centrs ir atbildíga par to, kádus sia vinjsh ielaizh savá teritorijá. un súdzíbas vinji izskata, pati esmu gájusi pie vadíbas par súdzíbu, kápéc ir apsveikumu kartinjas - ar várdiem - piem. Diánai, Marijai utt krievu valodá, bet nav latvieshu valodá. it ká stulbi, un vadítája pati saprata, ka interesanta súdzíba, bet mani ká vadítáju tomér izsauca par to parunát, un ieteica pameklét piegádátájus, kas varétu sho situáciju labot. nu smieklígi, ne? tápéc, domáju, tirdzn centra vadíbai ir vérts zinát, ko dara veikali vinju teritorijá. nu izsauks parunát, varbút vinji izdomás tomér njemt párdevéjus, kuriem maksás?
25.03.2015 17:50 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Šitā jau var ik pa 2 nedēļām mainīt personālu.

Tā arī dara .... :)
25.03.2015 17:53 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Vienreiz iegāju tajā veikalā - pārdevēja pat "labdien" nepateica, sēdēja un blenza telefonā - mans secinājums, tiešām patur uz tām 2 nedēļām muļķītes un tad izmet.
25.03.2015 18:07 |

Reitings 21
Reģ: 19.05.2014
Tautai savus varoņus ir jāzina. Lūdzu, nosauc tā veikala nosaukumu! Kāpēc gan veikalam 2 nedēļas pārbaudīt darbinieku, ja pēc tam tāpat tiek slēgts (ja vien tiek) darba līgums ar pārbaudes laiku!

Klaja nelegālā nodarbinātība uz vergu noteikumiem Rīgas centrā!! Absurds!!

Starp citu, mana pieredze ar Darba inspekciju - juridiskais analfabētisms vai korupcija. Esmu rakstījis sūdzību par darba devēja nopietniem un vairākiem pārkāpumiem, turklāt viegli pierādāmiem, bet rezultātā viņš tika pataisīts baltāks par sniegu. Neviena iestāde (vismaz VDI noteikti) par Tevi neiestāsies, un pašai/m vien jācīnās un nedrīkst ļaut sevi piečakarēt.
25.03.2015 18:17 |

Reitings 21
*rakstījusi.

Turklāt darba devējam ir jānodrošina ar darbam nepieciešamo - arī apģērbu. Tas, ka liek pirkt tik dārgas lupatas, ir cinisms.
25.03.2015 18:21 |

Reitings 21
Ai, veikala nosaukums tēmas nosaukumā! Atvainojos!
25.03.2015 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!