Bērzu sulas

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Bērzu sulu laiks ir sācies! Man pašai garšo un kā jau katru pavasari, no katru otro, dzirdam runājam - cik tas ir labi, cik dzīvinoši, veselīgi, bet aizdomājos - cik daudz sulu iespaido gaiss, kurā kociņš aug? Vai maz ir tik veselīgas tās sulas, ņemot vērā, ka mūsdienās nekas nav veselīgi? :D

Kāds ir jūsu viedoklis? :)
25.03.2015 10:10 |

Reitings 210
Reģ: 10.03.2015
Ņēmu no radiem laukos. Sākumā bija dikti garšīgas, bet tad kad laiks pieturējās tik silts, sulām parādījās tāda skāņuma garša. Man garšo tikai pilnīgi svaigas, ja laiks būtu pieturējies vēsāks,tad būtu citādāk. Pašlaik vairāk neņemu, jo arī šīs vēsākās dienas daudz neko nemainīja, tāpēc šogad bērzu sulu laiks man ir cauri.
25.03.2015 23:06 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Te, Norvēģijā netecinu, bet sanāca tagad sulu laikā uz 3dienām būt LV un tad gardu muti dzēru, ko nu varēju dabūt - no tirgus, pie draugiem, krogū, un nejautāju, kur tecināts, jo man tik dikti, dikti garšo. Citus gadus vecāki ir tecinājuši un saldējuši - tad jūlijā izņem no saldētavas un dzer tādu aukstu, aukstu...

Par piesārņojumu - gaisam un garāmbraucošajām mašīnam tur maz nozīmes, jo mūsdienu benzīna izmeši ir krietni mazkaitīgāki par veclaiku svina pilnajiem, bet blakus cūku fermai, gan bērzos nevajadzētu urbties :-D
28.03.2015 16:41 |

Reitings 64
Reģ: 29.01.2009
Šogad dzeru kļavu un bērzu sulas paštecinātas no laukiem, citus gadus pirkām tirgū no pazīstamiem pārdevējiem, bet zinu arī vietas, kur tirgo ūdeni atjauktu ar cukuru kā kļavu sulas, tādēļ iesaku tirgū uzmanīties.
28.03.2015 16:50 |

Reitings 40
Reģ: 27.11.2014
Es dzeru tikai to sulu, kas tecināta manos laukos, pirkt neesmu mēginājusi.

Es tāpat, tikai ne no saviem laukiem, bet draudzenes laukiem :D
28.03.2015 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits