Kad biju mazāka, mammas draudzene atveda greipfrūtu saldējumu. Nu tiiik garšīgs bija. Pirmo un pēdējo reizi tādu ēdu :D, jo pēc tam ilgi meklēju, bet nekur nevarēju atrast.
Tagad ..
baltais plombīra saldējums, kuram uzberu rīvētu tumšo šokolādi.
man saldējums so so, bet pie saldējumiem laikam var pieskaitīt arī to...neatceros nosaukumu, bet visos veikalos var nopirkt tādu saldēto smūtiju. Ir mango, aveņu un melleņu ar kaut ko kopā garšas. Baigi labs un salīdzinot ar parasto saldējumu arī veselīgāks (diētiskāks)
ļoti daudzi garšo, bet vis vis vislabākais ir ekselences rīgas balzāma ar brauniju, nu tāāāda ņamma. tik nezinu cik veselīgs :D
arī nu fruit, rūjienas konusiņi, ekselences konusi ir labie :)
jā, tas ko vilhelmīne ielika ir tas par ko es runāju.
Atcerējos, ka viens no labākajiem saldējumiem kādu biju ēdusi bij Ben and Jerrys ar zemesriekstu sviestu. Stockmanā ir, bet maza tūbiņa 150ml maksā ap 4eur :D
Ah, Ben and Jerry's ir dievīgs! (l) Dārgs, bet man liekas tāds ļoti trekns, pāris karotes un pietiek. Var nopirkt arī Prizmā. Latvijā gan pamaz viņiem to garšu, tikai kādas pāris no visa lielā klāsta.
JD, agak Rujiena razoja greipfrutu saldejumus, atceros, ka citus nemaz needu, bija tiesam loti garsigi.
Tagad nezinu, man visi saldjumi liekas par saldu.