bezpēks

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Sveiki! Jautājums tām, kurām ikdienā liela slodze - kur jūs ņemat enerģiju?
Pēdējā laikā esmu galīgi bez spēka, bez enerģijas, bez dzīvesprieka, arī viegli aizkaitināma. Domāju, ka, sākoties pavasarim, paliks labāk, bet nekā. Apnikusi jau sajūta, ka eksistēju, ne dzīvoju, bet spēka dzīvei nav, vakaros bieži knapi vakariņas paēdu, traukus pat nav vēlmes mazgāt.
Kafiju dzeru daudz, bet pietiekama efekta nav, ar enerģijas dzērieniem tāpat, tik īslaicīgu uzlabojumu dod, bet tos varu dzert tikai dienas laikā, vakaros vairs nē, tad nevaru labi gulēt.
Ko darīt, lai kļūtu dzīvespriecīgāka un enerģiskāka?
22.03.2015 21:33 |

Reitings 210
Reģ: 10.03.2015
Man arī biezi vien uznāk tādas dienas, kad nekam nav spēka un jocigākais, ka nav jau arī nekādas nenormālās slodzes, lai tā nogurtu.

+++

Patiesībā, daudz vairāk nogurst un cilvēks jūtas sliktāk no nekā nedarīšanas. Pimēram - sports. It kā nogurdina, bet liek justies labi. Ja nekā nedarīšana ir visu laiku, tad nogurst gan nedarot, gan darot. Grūti tikt no tā ārā.
24.03.2015 00:13 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
Man ir studijas, darbs un trenini kuri patik varbut tapec nav tads pargurums vairs,jo visu daru ar milestibu.Man ir maz brivdienu,bet esmu ar energiju un speku.Laba uzturs spele lielu lomu,atrodi kadu hobbiju,kas nesis prieku vai sac apmeklet zali vai kadus grupas treninus no rita,skeien vabut?
24.03.2015 00:55 |

Reitings 5
Reģ: 02.06.2014
Vispirms jau dzeru 100% dabīgus vitamīnus enerģijai.Arī organismu no toksīniem ir jāatira regulāri.Tomēr dzīvojam citā vidē,pēdējos 20 gados tā ir spēcīgi mainījusies,un šodien mēs 15 minūtēs uzņemam tik daudz toksīnu cik mūsu senči 100 gadus atpakaļ neuzņēma visas dzīves laikā.Tapēc dzeru profilaksei ari Detox,kas tīra šūnu līmenī.Tas attira ari no visa cita,ne tikai dodo enerģiju.Tad sekoju cītigi līdzi cik dienā uzņemu tīru ūdeni,tam jābūt pietiekamā daudzumā,ja tas trūkst tad organisms sāk ņemt vispirms no nierām,tad arī sirds,un smadzenes,un galvas sāpes un nogurums ir pirmais ko var just.Tad vēl protams fizisko aktivitāšu trūkums iemesls nogurumam būs.UN nepareizs ēdiens,kas uzliek pamatigu slodzi organismam,un atņem enerģiju lai to sagremotu un pārstrādātu.
Diendienā veicu konsultācijas,un enerģiju ir gana viegli atgriezt ari dzivesprieku :) Dzīvespriekam gan kopā meklējam motivāciju ar klientu,un tas vienmēr izdodās,tā ka kopā var lidot pēc tam un priecāties par dzīvi :)
24.03.2015 14:22 |

Reitings 423
Reģ: 04.05.2011
Maini darbu. Sorry, bet, manuprāt, ja netiksi galā ar pamata problēmu, viss pārējais būs kā mazs plāksteris. Es arī pašlaik daru to, kas man nepatīk. Trīs gadi ir pagājuši un pati sevi vairs nepazīstu. Nekādi vitamīni un iedvesmojošas instagram bildītes nepalīdzēs. Protams, es nesaku, ka sakārtots uzturs un veselīgs dzīves veids nestrādā, tomēr cilvēkam arī visās citās dzīves jomās jāēd veselīga informācija, proti, jāatrodas vidē, kas uzlādē nevis grauj.
24.03.2015 14:42 |

Reitings 746
Reģ: 29.01.2009
Nikola, nu bez degvielas neviens auto nekur tālu neaizbrauks- ir jāēd regulāri, lai labi justos, īpaši stresa apstākļos.

++++
24.03.2015 22:16 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
kafija nogurdina sirdi un atņem enerģiju

To vēl zinātnieki strīdās :-D vieni saka, ka kafija teju vai sagrauj visus orgānus, otri saka, ka kafiju lietojot stipri samazinās iespeja saslimt ar sirds, aknu, u.c slimībām :-D

Kur tā patiesība nezin :-D Bet fakts tāds, ka lietojot kafiju neviens nomiris nav (vismaz nezinu)
24.03.2015 22:27 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Cilvēka aura un caurumi tajos.

No ēteriskā ķermeņa un viņa auras ir atkarīgs cilvēka fiziskais,psiholoģiskais stāvoklis.Tas izpilda saiti starp fizisko un astrālo ķermeni.Tāpat ,kā par ko cilvēks domā,jūt,runā,dara, ietekmē ēteriskā ķermeņa stāvokli.Ideāli ēteriskam ķermenim ir jābūt tīram,ar augstu vibrāciju,jāļauj brīvi cirkulēt enerģijai,aurai jābūt vienmērīgi stiprai un spēcīgai.Parasti aura cilvēkiem nav ne tuvu ideāla, ar daudziem caurumiem,netīra.

Pēc dažāda veida iedarbības aura var kļūt plānāka,tajā paradās plaisas un caurumi.Datora elektromagnētiskais lauks var caursist auru krūšu ,saules pinuma rajonā.Caurumi var būt adatveidīgi līdz lieliem baļķveidīgiem caurumiem.Caurumi atver piekļuvi cilvēka fiziskajam ķermenim.

Kā rodās caurumi?

-stipras emocijas,naids,

-psiholoģiskas traumas,

-alkohols,narkotikas,

-narkoze,

-farmakoloģiskie preperāti,

-pazaudēti dvēseles fragmenti,

-sitieni pa fizisko ķermeni,

-ķīmiskas vielas ,toksīni,

-elektromagnētiskais lauks,dzīvošana tuvu augstsprieguma elektrības līnijām,

-psihiskie uzbrukumi no citiem cilvēkiem,negatīvas domas,kritizēšana,sadzīviskie noladējumi ,rupja lamāšanās,

-apzināti melnās maģijas uzbrukumi,

-čenelings,

-gadījuma rakstura garu uzbrukumi-''iesist un aizbēgt''.

Ar ko ir bīstami caurumi aurā? Ja ir caurumi aurā , ir enerģijas noplūde-pēkšņa spēka zudums,krasa noskaņojuma maiņa,galvassāpes ,migrēna,asas sāpes,vemšana,infekciju saslimšana.

Lai pašieregulētos aura , ir nepieciešamas dažas dienas,kuru laikā Jūs jutīsaties ļoti slikti.Gribēsies sameklēt dzīvības enerģijas papildinājumu.Vairums cilvēku nemaz nezin ka to darīt.Var iegūt prānu no apkārtējās vides,atvērt leduskapi un apēst kaut ko,novampirizēt citus cilvēkus.

Plāna aura nozīmē traumu skaita pieaugumu.

Hronisks nogurums nozīme caurumus aurā.Caurumi aurā pievelk enerģētiskas būtnes un garus.

Gari ne tikai zog enerģiju,bet ieraksta aurā ''metkas''-zīmes,negatīvas programmas,savu emocionālo fonu-bailes,depresija,naids,atkarības,kuras ietekmē stipru psiholoģisku ietekmi.

Cilvēks pats neapzinās ,ka negatīvo domu parādīšanās ir caurumi aurā,pie kura pievienojās gari ,enerģētiskas būtnes.

Negatīvās būtnes var izraisīt cilvēkam smagu slimību.Pirms caurumu aiztaisīšanas aurā ir jāaizvāc gari,negatīvās enerģijas.

Kā aiztaisīt caurumus aurā? Ar psihisko enerģiju ,ar sveci....

Ja nesanāk rakstiet [email protected]
01.04.2015 20:48 |

10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
Izklausās, ka tev trūkst dzīvesprieks, tādu vienmuļu dzīvi dzīvo. Vienīgais ko varu ieteikt ir atrast kaut ko, kas ienes dzīvesprieku (hobijs, cilvēks...), zinu, ka viegli jau pateikt, bet sevi dēļ ir vērts pacensties.

Man paziņu lokā, starp citu, bija līdzīgs atgadījums, neko sīki gan nepastāstīšu, bet zinu, ka palīdzēja grāmata, lai arī cik muļķīgi izklausītos. ''Ieelpo laimi un mīlestību'', autoru gan neatceros,bet esmu dzirdējusi, ka grāmata reizēm dara brīnumus, varbūt ir vērts izlasīt.;-)
01.04.2015 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits