Bērna barošana publiskā vietā.. kāds ir jūsu viedoklis..?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mūsdienās krūtis ir tik ļoti pārvērstas par seksuālu objektu, ka barošana ar krūti, kas ir dabīga un galvenais krūšu mērķis, tiek uzskatīta par kaut ko perversu un nosodāmu. Ko jūs par to domājat?
21.03.2015 13:45 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Slinkums meklēt un var jau būt, ka kļūdos konkrētajā lietotājā, bet labi zinu, ka tieši šis viedoklis mani pamudināja iesaistīties diskusijā. Tāds te izskanēja noteikti! Un tieši par šo jau arī ir visa cepšanās, ka ne jau plika/puspiesegta krūts te kādu uztrauc, jo neviens te tā nebaro bērnu, bet gan nepatika pret čāpstinošu sīci pie tās un domāšanai, ka krūtšu galvenā funkcija ir iepriecināt vīrieti.
23.03.2015 14:37 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Ņaudētāja, pozitīvais diskusijā, ka tev, paldies Dievam, nav bērnu.
Kad būs, cerams būsi palikusi normāla.
23.03.2015 14:41 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Diskusija kopumā caurvīta ar pamatdomu, cik bērni un viņu nepieciešamības ir pretīgas, cik mātes ir tizlas un debilas, ka tas ir izolējams sabiedrības slānis, "piesedzies/nosedzies un aizvàcies no manām acīm, jo tu man traucē un tavs idzimtenis vēl vairāk"!...

Atkārtošos - kaut viena māte te teica, ka nepiesedzas? Ja jau runa tikai un vienīgi par to - ko tad tàds sašutums un negācijas?
23.03.2015 14:42 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Robīte, ja tu man uzbrauktu uz kājas speciāli, jo redz tev ir ratiņi priekšā (ko bieži vien māmiņas uzskata par kaut kādu atļauju uzvesties neadekvāti), es tos tavus ratus ar spēku aizgrūstu prom un pateiktu tev pāris nejaukus vārdus. Sāktu baurot lai neaiztieku tavus ratus? Es to izdarītu vēlreiz, lai smadzenēs iespiežas, ka rati nav spalviņas, kuras neizraisa sāpes un nebojā apavus dots pret dotu, ne tā?

Esmu pati māmiņa, un drīz būšu māmiņa dubultā, bet man arī nešķiet pieņemami, ka daudzas uzskata, ka ja reiz stumj ratiņus, tad var iet kā tanks. Nu nav jau tik grūti bišķin pastumties uz ietves malu vai veikalā nebraukt virsū citiem. Jo daudzas reizes, man tieši veikalā nācies raut sīci pēkšņi malā, jo viena visurgājēja brauc bērnam taisni virsū. Nu, ne mazākās cieņas :-/
23.03.2015 14:44 |

Reitings 5625
Nevajag jau arī piedramatizēt un piedomāt klāt, tam, ko es uzrakstīju! ;-)

Un ziniet - jā, es māmiņas (ne tikai, arī vecus cilvēkus), tiešām uzskatu par priviliģētākām ;-)
23.03.2015 14:47 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Neon, tādi bija vairāki komentāri, ka māmiņām vispār fuj un jāiet bezmaz vai WC barot, ko es savā garajā pēdējā komentā Stellai speciāli izcēlu, ka tā jau vispār ir otra galējība un es pati esmu pret kaut kā tāda teikšanu. Lasot tos es pat aizdomājos vai tie ir reāli viedokļi un ja tā, tad kā kaut ko tādu vispār var teikt, vai tomēr tie ir troļļi, kas vienkārši izdomāja sakarsēt šo diskusiju.

Par ko es pastāvu šajā diskusijā ir

1. Neatbalstu māmiņas, kuras stavu vecāka statusu izmanto kā atlaidi sabiedrībā (tas pats par tiem ratiņiem - redz man uz kājām apzināti , tātad, lai man nodarītu fiziskas sāpes un parādītu savu māmiņas statusu, uzbraukt ir atļauts, bet man atgrūst ratus ir bezmaz vai krimināli sodāms, pēc stellas vārdiem). Pietam es ko tādu pateicu tīri, lai izprovocētu tieši tādu reakciju un izprastu stellas nostāju - es kā māmiņa drīkstu kādam darīt pāri, bet nedod Dievs kāds man mēģina norādīt, ka tā nu viss nedrīkst darīt, tad tas otrs ir ļaunais. :)

2. Labākas pasaules labad, to lakatu aplikt nav varoņdarbs, bet gan elementāra cieņa pret tiem, kam barošana ar krūti varētu izraisīt nepatiku. Kāda starpība tādu cilvēku būs 1 no 10 vai 9 no 10? Tas neprasa ne kādu piepūli neko.. ;) interesanti ir izprast, kādēļ tiek tāds tracis par to sacelts
23.03.2015 14:49 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es ar būtu dusmīga, ja man ar ratiem triektos virsū, varbūt agresiju neizrādītu, bet inteliģenti cilvēki tā nedara, tā ir diezgan prasta uzvedība ;-) neko labu neliecina tas par cilvēku.
Esmu nejauši iegājusi māmiņu kasē, diemžēl nu tos uzrakstus tik labi nevar pamanīt pirmajā mirklī, pamani tikai tad kad skaties, ka ap kasi sakarināti visādi grabuļi un aptamil pulveri. ;-)
23.03.2015 14:54 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Meooowww

Gar manu fantāziju Tev nav nekādas daļas un lai nu ko - bet es neesmu no lietotājam, kura sēž un apcer savu dzīvi forumos. Nezinu, kur Tu kaut ko varēji pamanīt, lai kaut ko secinātu. Bet pēdējās divās dienās Tu esi tā, kura izceļas ar izcilu fantāziju un lepošanos ar lietām, kuras lielākā daļa sabiedrības uzskata par amorālām. Bet, lai jau tas paliek uz tavas sirdsapziņas - ne mana cūk, ne mana druva.

Kas attiecas uz krūtbarošanu, Neonam ir taisnība - Tu pati esi to raksturojusi kā pretīgu procesu paša procesa dēļ, nevis dēļ tā, ka redzama ir krūts. Ar meklēšanu nenodarbojos, žel, ka Kubiete ir prom - reizi no reizes viņas apsēstība ar izsekošanu bija lieti noderīga.

Ja runājam par konkrēto bildi - bilde ir uzņemta, lai varētu redzēt. Tai ir attiecīgi zooms un leņķis. Es nezinu, kādēļ kāda tik tuvu iet lūrēt mamiņai vai cilvēkam vispār, kafejnīcā. Bet no pretējā galdiņa ar garantiju tādu skatu nevar redzēt.

Ja runājam par ratu grūstīšanu - Tu to šeit apraksti tik pompozi, ka izdarīšot pat divreiz - nešaubos, ka arī trīs reiz, ja vajadzēs. Diemžēl vai par laimi - ja es izsauktu policiju ne jau manā virzienā kraatītu ar pirkstu par uzbraukšanu uz kājas, bet tavā par agresivitāti pret līdzāspastāvošajiem pilsoņiem grūstot zīdaiņu ratiņus - pat divreiz un bļaujot.
Nevaru iedomāties situāciju, ja tev kāda lielāka kundze uzkāpj uz kājas - uzreiz pa seju mauc vai pagaidi viņu aiz stūra?

Ja runājam par rupjībam - es rupji neizrunājos. Es savos tekstos izmantoju tos apzīmējumus, kuras pašas lietotājas izmanto. Liekas rupji? Tad varbūt der pārdomāt leksiku, kuru izvēlies.

Man ar sabiedrībā iekļaušanos kā reiz nav nekādu problēmu. Par Tevi nespriežu, jo man nav ar tevi nekas nedz dalāms, nedz nedalāms.
Un es nešaubīgi ņemos apgalvot, ka Tavs aukles talants šeit ir krietni pārspīlēts, jo par bērnkopību Tu zini absurdi maz. Tas ir vienkārši instruments ar kuru Tu centies attaisnot un padarīt par normālu, to ko nespēj pieņemt. Bet tās ir Tavas, ne manas problēmas.

Visbeidzot - ja par tekstu dalīšanu vēlies sākt diskutēt, tad tev (jā, Tev) pirmkārt vajadzētu pārdomāt kādēļ vispār man ko pārmet par krūts barošanu, ja ar to nodarbojusies neesmu vispār. Nu, tas tā - ja met ar akmeni, pacenties vismaz trāpīt. Citādi - mūļķīga situācija izveidojas.
23.03.2015 14:55 |

Reitings 178
Reģ: 21.12.2014
Diskusija kopumā caurvīta ar pamatdomu, cik bērni un viņu nepieciešamības ir pretīgas, cik mātes ir tizlas un debilas, ka tas ir izolējams sabiedrības slānis, "piesedzies/nosedzies un aizvàcies no manām acīm, jo tu man traucē un tavs idzimtenis vēl vairāk"!...

Nē, vai zinies, kaut kas nav ar tevi riktīgi.
Tu esi vienīgā, kas šajā diskusijā jau kuro reizi bērnu nosauc par izdzimteni un vienīgā,kas šajā diskusijā redz šādus zemtekstus. Pat tās riebīgās bezbērnu sievietes, kas te tiek pataisītas par briesmoņiem neviena nav tādu svārdus lietojusi,kā tu- māte, barotāja.
Pati esmu grūtniece, bet goda vārds - dažai te nav pilns rublis, bet jau kuro dienu te tēlo kaut kādas blatņicas. Kā saka, gribās izteikties gudrāk nekā spēj. :-D No vienas galējības otrā.
Man kā topošajai mātei, ziniet, arī baigais kaifs nav skatīties uz to,kā lielveikalā uz krēsla kāda baro bērnu.
Kāpēc citas var iztikt nebarojot publiski, bet citas var? Man ir vairākas paziņas, kas baro ik pa 2h bērnu un neviena nav barojusi publiski. Un nē, nesēž 4 sienās.
Dažas te tiešām ir slimas.
p.s. - Bija S80 bļaure, tad topā bija Kubiete, tagad vēl viena zebeikste atmodusies un katrā disksuijā cenšas iebāzties - meooooww. Cosmo bez elkiem nespēj.
23.03.2015 15:01 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Īpaši bieži neesmu manījusi, ka kāda barotu ar krūti bērnu publiskā vietā, tomēr tās reizes kad esmu manījusi, Jūrmalas pludmalē reiz šķiet un vēl kaut kad, nu neizraisa tādu sajūsmu, tas tomēr ļoti intīmi šķiet, es tā noteikti nedarītu, vismaz ne tā ka var redzēt apkārtesošie. :-)
23.03.2015 15:07 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Kāpēc citas var iztikt nebarojot publiski, bet citas var? Man ir vairākas paziņas, kas baro ik pa 2h bērnu un neviena nav barojusi publiski.

Tapēc, ka ne visas mammas baro pēc režīma. Ļoti daudzas mammas baro pēc pieprasījuma un tad intervāli var būt trīs stundas, bet var būt arī desmit minūtes. Pie šīs metodes nav iespējams prognozēt, kad zīdainis gribēs ēst.
23.03.2015 15:07 |

Reitings 2425
Bet pēdējās divās dienās Tu esi tā, kura izceļas ar izcilu fantāziju un lepošanos ar lietām, kuras lielākā daļa sabiedrības uzskata par amorālām. Bet, lai jau tas paliek uz tavas sirdsapziņas - ne mana cūk, ne mana druva.

Lūk vēl viens pierādījums tam, ka tu fantazē. Nevienā brīdī neesmu minējusi, ka ar tām lietām lepojos . Vai tu par to, ka esmu bijusi ballītēs, kurās cilvēki brīvi lieto narkotikas? Ak, atvaino, neiedomājos, ka dalīšanās ar redzēto un piedzīvoto ir lielīšanās. Tu esi tik ļoti ieciklējusies uz to, ko gribi lasīt, nevis to, ko es rakstu, ka neredzu vispār jebkādu jēgu tev kaut ko skaidrot vairs. Pa labam tu negribi, pa sliktam tu fantazē un izdomā lietas, kuras es neesmu teikusi. Kā tu to vari attaisnot? Nekā. Pieaudzis cilvēks, kurš ir spējīgs uztvert cita teikto, nevis ieciklēsies uz to, kas šis cilvēks ir, bet uz to, ko šis cilvēks saka. Un es NEKO tādu neesmu teikusi, ko tu tagad esi uzrakstījusi. ;)
23.03.2015 15:09 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu jums meitenes te cepiens :-D
Tak uztverat to visu mierīgāk :-D
Nu ja sieviete baro bērnu ar krūti sabiedriskā vietā, lai tak baro - ne tava cūka, ne tava druva.
23.03.2015 15:10 |

Reitings 2425
Tu esi vienīgā, kas šajā diskusijā jau kuro reizi bērnu nosauc par izdzimteni un vienīgā,kas šajā diskusijā redz šādus zemtekstus. Pat tās riebīgās bezbērnu sievietes, kas te tiek pataisītas par briesmoņiem neviena nav tādu svārdus lietojusi,kā tu- māte, barotāja.

Starp citu, arī šo es pamanīju.
23.03.2015 15:11 |

Reitings 2425
Un atkārtošu velreiz, beidz man piedēvēt komentārus un izteikumus, kurus nekad neesmu teikusi. Nevis tu neesi kubiete, kas meklēs citātus, bet tu pati labi zini, ka tādu vienkārši nav un neko tu neatradīsi. Stulba situācija tad nu ir tikai tavā galā, jo tu man piedēvē kaut ko, ko neesmu nekad teikusi ;)
23.03.2015 15:14 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014

Starp citu, arī šo es pamanīju.

+++
Pat neviena,kas šeit ir pret bērna barošanu ar krūti publiski pat apsedzoties šitik pretīgi nav bērnu nosaukusi, šajā diskusijā, bet Neons ja ir paspējis to izdarīt 2x.
Negribēju gan iesaistīties, tomēr baigi pretīgi lasīt tādus vārdus no mammas, attiecībā uz bērniem.
23.03.2015 15:18 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Robite, drausmas, tev ko mute nav, lai pajautatu,lai palaiz, kapec jabrauc virsu . Fuij, un tas vards "vecenes". Talu neesi no si varda ar tadu uzvedibu un domasanu.
Es uzskatu, ka pensionsram ir grutak nostavet ro rindu nekaa maminam.
23.03.2015 15:46 |

Reitings 28
Reģ: 24.07.2014
Pati arī esmu māte, ar krūti nekad nebaroju publiskās vietās, kā arī nepatika radu saiešanās to darīt. Aizgāju uz citu istabu, pabaroju un atgriezos, arī man tā liekas diezgan intīma padarīšana, taču netraucē un neliekas nekas ārprātīgs, ja citas māmiņas baro publiskās vietās. :-)
23.03.2015 15:49 |

Reitings 5625
Tak iemācies rakstīt un tad uzrunā mani! ;-)
23.03.2015 15:49 |

Reitings 2425
Robīte, vienkārši paklusē :) tu lieliski parādīji savu nostāju, ka braukt virsū pensionāriem un vīriešiem ar ratiem APZINĀTI ir ok, bet tev ko aizrādīt nav... interesanti ;) Un tu man vēl saki, ka es neesmu normāla :)
23.03.2015 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)