Cormeum
Laikā, kad Tava mamma audzināja Tevi bija citi audzināšanas paņēmieni. Šobrīd ir populāri bērnu barot pēc pieprasījuma, jo ārsti vairs nerekomendē bērnam dot padzerties atsevišķi, tādēļ nav īsti zināms, kurā brīdī bērns vēlas ēst, bet kurā viņam slāpst. Pēc pieprasījuma nozīmē, pēc pieprasījuma - neko īsti ieplānot nevar, jo nav iespējams prognozēt, kad mazulis prasīs krūti.
Mis Take
nevienu netraucé barojosha máte, ar noteikumu, ka krúts nav izkárta tá, ka redzama visa plika.
Neviena no mammām nav apgalvojusi, ka piesegties nevajag. Taču, neviena no bezbērnu sievietēm nav atbildējusi uz jautājumu - kādēļ tas būtu jādara obligāti. Lūk, Tev skaidrojums (jau kādu simto reizi) - kad mamma baro bērnu, bērns ir nosedzis mātes krūti visā tāš krāšņumā. Tu redzi tikai to krūts daļu, kuru Tu redzētu, ja mamma nevis barotu, bet sēdētu blūzē ar atvērtām pogām kā normālā dekoltē. Ar, kuru starpcitu, ir pilnas Rīgas iestādes.
Par to arī ir šis stāsts - mammu virzienā tiek mesti tādi teksti kā - tas ir pretīgi; man nāk vēmiens no tā; tas ir tas pats, kas kakāt pie galdiņa restorānā; tas nav visiem jāredz. Bet realitātē neviena nav paskaidrojusi kādēļ šie pasi teksti nelido to dāmu virzienā, kuras staigā ar dekoltē vai caurspīdīgam blūzītēm.
Ne jau es tagad cenšos apgalvot, ka piesegties nevajag. Bet sanāk tā diez gan muļķīgi - publiskā pludmalē plikām krūtīm sauļoties ir ok (kaut gan nav tā nūistu pludmale), barot bērnu ir noziegums (kaut gan krūti nevar redzēt).
Tā ir tikai sieviešu pašu samaitātā fantāzija - izkarināti pupi un nu tik šķīdīs piens uz visām pusēm. Muļķības! Viņām vienkārši ir kompleksi par šo savu funkciju, kas dabiski dota. Vai vēl kādai varbūt tas izsauc asociācijas no aizvadītās nakts ar vīrieti. Un tieši tas ir slimi un pretīgi - nevis tas, ka bērns ēd. Saskatīt kaut ko, kas nav - tas nav normāli.
Lai nu kā - mani šīs lietas neskāra, ar krūti nebaroju. Bet - kā jebkurā tēmā - man riebjas, ja cenšas pierādīt nepierādāmo. Pretīgi? Jābrīnās, ka pašas sev nav pretīgas. Ēšana ir dabisks process, izteiksmīgi dekoltē ir dāmu ikdiena - bet te redz, kad bērns ēd - uzreiz perversija. Pupi karājas, piens gāžas un visi vemj. Daiļa aina - žēl, ka izdomāta pašu fantāzijās.