Māte taču nemaigojas, nespēlējas ar savām krūtīm, negūst orgasmu
Katram savs, protams, bet es gan teiktu, ka barot bērnu ar krūti ir kaut kas personisks, kaut kas īpašs. Kāds to redz kā vienkārši ēšanu, es laikam to redzu kā kaut kādu īpašu procesu - saikni, kas notiek starp mammu un bērnu. Nezinu no kurienes man tādas asociācijas, bet man barošana ar krūti vienmēr likusies kaut kas intīms, kaut kas, kas nav visiem jāredz.
Nu var taču piesegties un attiet malā , ka tādas kā es pat nepamanīs ko cita tur dara baro, ēd, lasa vai dročī ... Tam nav vajadzīgas superspejas !
..bet vai nav vienalga ko es vai kāda cita domā ?
Barot bērnu ar krūti publiskā vietā ir tikpat perversi kā ēst saldējumu vai bulciņu uz ielas.Nákamreiz, kad édísi saldéjumu, izvelc vienu krúti un izkar lai karájas :D
Barot bērnu līdz 2g ar krūti !? Nopietni!? Gadījumā , tu nebiji tā sieviete kuras džekiņš kafūzī ēda desmaizi un tad paziņoja ,ka grib dzert un māte sāka pogat vaļā jaku ? Tas nav normāli pat ja to dara mājās ... Bet nu ,lai katrs perversojas kā grib, kamer tas neskar mani.
Galu galā - nekāds likuma pārkāpums publiska barošana nav (piesedzoties!). Kāpēc būtu jāiet maliņā, lai, tādām kā te dažas, netraucētu un "nemaisītos pa kājām" ar savu maurojošo bērnu?... Ja tā palasa šo forumu, te lielākai daļai daudz kas traucē dzīvot, pārvietoties, iepirkties, atrasties iestādēs, atpūsties utt. Vai man par to būtu jauztraucas?...