Geomar Thalasso skrubji, Bio2You skrubji, Artdeco kosmētika, pamatlietas no Dzintars (lūpu balzami, losjons), Planeta Organica matu produkti, Sally Hansen lakas.
Drogās jau ir ļoti daudz dažādu labu lietu :)
No attēlā redzamajiem pirku šampūnu un kondicionieri, trāpīju uz atlaidēm pērkot gan NaturaSiberica, gan AndrewBarton produktus. Tā kā mani mati ir trausli, bojāti un nepaklausīgi, abi šampūni lika maniem matiem kaut nedaudz savākties. Jānopērk vēl tikai maskas un visu pārējo. :) Tas, kas vēl matu kopšanas līdzekļos ir svarīgi - jauks un patīkams aromāts, un arī tas mani nepievīla. (l)
Maxfactor nagu lakas un Sally Hansen kopšanas līdzekļi, Natura siberica šampūni, tās ir lietas, kuru atlaides dēļ speciāli ieiešu Drogās, bet principā to pašu klāstu var iepirkt lielajos rimčikos, kam nu ir pa ceļam.
Man patīk vairāki Garnier produkti (bb krēms, Olia matu krāsa, Pure Active 3in, Neo dezodorants) Essences kosmētika (visu neuzskaitīšu, bet daudz kas ir un pilnīgi viss paticis, vislabāk patīk lūpu krāsas un spīdumi), John Frieda šampūni, DNC eļļas matiem- tas pirmais, kas nāk prātā
Kad vēl dzīvoju LV, bieži pirku Allterra kosmētiku - īpaši ķermeņa losjoni ļoti patika. Visādi mālu pulveri un eļļas arī noderīga lieta, mēdzu arī tagad kādreiz nopirkt līdzņemšanai, kad esmu tur.