Man laikam nervi drīz pa pieskari aizies, pat sadzerodies zāles un tējas temperatūra nekrītas zem 38, acis nejēgā karstas, galva spiež, pagulēt pat īsti nespēju lai gan gribās. Plus vel tagad visi citi uztraukumi, pirmais ka mācības un darbi tiks iekavēti un es sāku just ka diez gan iekavēšu, tad vel mātei rīt operācija un es pat nespēju viņu atbalstīt :( Ak jel kā es to nevaru paciest un uztraukumi ar dēļ tā vel papildus, tad vel tuva radiniece ar ir uz nāves gultas ar vēzi :( es nespēju izturēt cik daudz sliktais pašlaik ir apkārt un viss mani tā uztrauc.
Vienīgais prieciņš kas ir šodien ir ka draugs beidzot nolika tiesības, goda vārds ja vel tas nebūtu izdevies tad es laikam apraudātos lai gan tas būtu mazākais sīkums. .
Ahh atvainojos ka izlieku jums savas problēmas, bet dzīvē knapi spēju parunāt un nav ar ko īsti izrunāties tāpēc rakstu te, tūlīt iešu tējas taisīt, kamēr vel pakustēties spēju. . Domāju vai dzert vel ibumetīnu vai pulverīšus lai nosit temperatūru?
Varat par mani ar pasmietis, es daļēji parunāt nevaru jo vakar bija tāds klepus un šķaudīšana ka vairākas reizes iekodu sev mēlē un viņa tagad ļoti sāp :D