Kā man riebjas šitie nacionālisti. Ciest nevaru. Es visu diskusiju nelasīju, bet izlasīju sākumā meooooww komentāru un ļoti piekrītu tam. Kapēc ir tik ļoti jāienīst Latvijas krievus, kuri šeit dzimuši, auguši un dzīvo? Kapēc viņiem nevarētu būt sava valoda, kurā viņi var brīvi runāt, jā arī ar apkārtējiem, arī veikalā, arī cilvēkiem uz ielas! Vai tiešām krieviem ir jāpienāk pie cilvēka, jāsāk runāt ar viņu latviski, lai nedod Dievs negadītos tā, ka viņi latvieti uzrunāja krieviski. Un tad tomēr izrādās, ka viņš ir krievs, tad ir atļauts runāt krieviski.
Vakar ar vienu draugu, krievu braucu taksī. Viņš ir krievs, bet labi runā latviski un ar taksistu no sākuma runāja latviski. Tad, kad gribēja pateikt, kur apstāties, to pateica krieviski. Un taksists (zaļš puika, kuram noteikti vispār nav sajēgas ne par ko, viņam noteikti nepatīk krievi tikai tāpēc, ka tā tjip visi dara, tas ir stilīgi), pasaka draugam - "var arī latviski". bļin, kā man palika kauns par latviešiem. Nereālas dusmas uz to čali uznāca.
Kāpēc nevar dzīvot draudzīgi? Ja runā ar tevi krieviski, lai runā, varat runāt katrs savā valodā, gan jau sapratīsies viens otru. Bet nu, ja nesaprotat - tad jau gan vnk var palūgt, lai runā latviski. Un, tas, ka Jūs nesaprotat krievu valodu, ir daudz lielāks mīnuss Jums, nekā mīnuss krieviem, ka redz, viņi visu laiku sabiedrībā neizmanto valsts valodu.
Tak liekat vienreiz mierā tos nabaga krievus!!!