Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Amway-ARTISTRY,NUTRILITE,Amway Home

Reitings 4
Reģ: 08.03.2015
Hejā hopsā!
Esmu Amway aktīvs lietotājs, gan arī izplatu Amway produkciju. Pati lietoju jau 2 gadus un esmu apmierināta ar lielāko daļu produktu. Šo gadu laikā esmu sapratusi, ka ne visi patiesībā zin, kur šo preci var iegādāties Latvijā, kaut arī daudzi ir dzirdējuši par Glister zobupastu vai Amway Home trauku mazgājamo līdzekli. Tādēļ pieņēmu lēmumu uzrakstīt vēstuli.
Sākumā 2 gadus biju lietotājs, bet tā kā apnika kādām maksāt starpnieka procentu un reģistrācijas maksa stipri samazinājās, saskatīju izdevīgumu reģistrēties pati, galu galā, ja tā salīdzina, arī uz veikalu tu taču ej pati, neprasi kādam, atnesiet man maizi un es jums par to vēl samaksāšu. Piedevām veikals pats nepiebrauc pie mājas durvīm (izņemot interneta veikalu), amway piebrauc, tiesa gan , ja pasūtījums nav liels par piegādi jāsamaksā, bet tā kā ņēmu pirms tam 2x gadā lielāku partiju (lai ir miers kādu laiku un nav jāstreso par to ka kaut kas tūlīt beigsies), tad piegāde bija par velti. Un nekādu saistību, nekādu plānu izpildes, nekādu virsmenedžeru spiedienu (kā tas ir dažās citās izplatītājkompānijās). Tas par pašu sistēmu.
Lietojot šo te produkciju nevienam neesmu teikusi, ka produkti ir ļoti bioloģiski, bet to, ka tie satur saudzīgas vielas esmu pārliecinājsies pati, kaut vai ar tiem pašiem mājas kopšanas līdzekļiem. Jo man ir jutīga āda un plaisā, kā arī iekaist no visas sadzīves ķīmijas, ko var nopirkt Drogās vai līdzīgos veikalos. (Protams dažreiz nogrēkojos un iepērkos arī Drogās!)
Kā lietotājs saskatu 2 plusus Amway sadzīves ķīmijā: neuzbāzīgā smarža, kad tu izmazgā veļu un nesmaržo visa māja un vēl kāpņu telpa pēc pulvera. Un otrs plus, maz vajag, viss ko es lietoju ir koncentrētā veidā. Veļas pulveris, liekams nieka 30-50 ml, līdz ar to nav tik daudz, labi izskalojas un ja parēķina to visu daudzumu, sanāk 1 mazgāšanas reize tikpat dārgi kā veikalā nopērkamais Ariel, Tide vai Persil.
Amway kosmētikas līnija saucas ARTISTRY, pati lietoju tik dažus produktus-tušu, tonālo krēmu, pūderi, lupu spidumu. Lietoju tik šos te, jo ikdienā maz lietoju kosmētiku, tā kā esmu topošais ārsts.
Vitamīnus NUTRILITE pati lietoju, protams ne visu – lietoju Omega 3, D vit,Ca , C vit. Esmu apmierināta!
Ceru, ka guvāt kādu labumu izlasot šo vēstuli!
Ar cieņu, Sabīne!
12.03.2015 21:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits