Nespēju iedomāties atdodam savus suņus,kaut apzinos,ka man savos 22 gados tiem nevajadzētu būt 4 gabaliem.Mana dzīve būtu krietni vien vieglāka,ja man būtu tikai viens vai neviens,bet es bez suņa nevaru.Pirms diviem gadiem mana dzīve sagriezās par 180grādiem otrādi.Studēju pirmajā kursā,uz pirmā semestra beigām paliku viena dzīvoklī 20km no skolas,auto nav,jābrauc ar autobusu,suņi visu dienu vieni,bet tad tas vismaz sanāca normāls stundu skaits 8-9,otrajā semestrī 4 no 5 dienām es biju prom 12 stundas,atgriezos mājās,kur visi stūri piečurāti,piekakāti,miskaste izvilkta un izvazāta pa visu dzīvokli,smird kā bomžu midzenī,visam pa virsu vēl pūkas no saplēsta spilvena.Skaidrs,ka šādi turpināt nevar,suņi mokās,es mokos,jo pēc 12 stundu garas dienas,atbraucot mājās vēl staigāt ar suņiem,vākt to bardaku un vēl medicīnu mācīties-nav reāli.Varianti-atdot suņus un dzīvot kojās vai pamest studijas uz nenoteiktu laiku,bet paturēt suņus.Es izvēlējos otro.Jā,es esmu nokavējusi vairākus gadus no savas dzīves,es šobrīd būtu jau 3 kursā,taču dzīve grozās man par labu un es šoruden varēšu sākt studēt UN paturēt daļu no savas ģimenes.