Krāpj, bet mīl

Reitings 277
Reģ: 20.02.2015
Sveikas! Tad nu tā, daudz jau it kā par šo tēmu izrunāts, bet gribējās uzrakstīt konkrēto situāciju. Mana mamma (aptuveni 45 gadi) pirms dažiem gadiem izšķīrās no mana tēva, ar laiku sāka satikties ar citiem, protams. Tagad jau divus gadus (varbūt pat vairāk) tiekas ar vienu konkrētu vīrieti, ar kuru arī esam četratā ar manu brāli vēl braukuši uz kūrortu atpūsties. Viss jau forši un labi, BET stāsta lielā daļa - viņš ir precējies! Turklāt laimīgi precējies! (Vismaz ļoti to uzsver). Sieva neko par sānsoļiem nezin. (!!!!) Mana mamma to zin, viņus ļoti daudz saista vien fiziskas attiecības. Līdzko ar māti par šo tēmu runāju, viņa stāsta, ka viņš tikuntā mīl savu sievu, tas tak nekas, ka guļ ar citām, tas neko nenozīmē. Jāpiebilst, ka manai mammai galīgi iebildumu nav, viņai viņš ir tiešām fiziskām attiecībām. Arī esmu ar to vīrieti runājusi, šis visu laiku uzsver, ka mīl ļoti savu sievu, arī zinu, ka ļoti rūpējas gan par 7gadīgo dēlu, gan par sievu, bet tikuntā jau entos gadu visu laiku krāpj un tās ''otrās''draudzenes, tajā skaitā mana mamma ir uz ļoti ilgu laiku! Vai tiešām vīrieši tik labi nodala mīlestību no seksa? Esmu jau ar šādu stāstu apradusi, bet es viņa sieva, manuprāt, par apsmieklu tiek padarīta! Tas viss slēpjoties tajā, ka sieva daudz laika veltot bērnam, tādēļ vīrietim prasās daudz vairāk fiziskā kontakta un meklē to pie citām, bet sievu mīlot. KAS TAS PAR SVIESTU?
11.03.2015 20:14 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc tā notiek? Jo cilvēki ir zaudējuši morālās vērtības. Vīrietis rīkojas ļoti nesmuki, bet sieviete neatpaliek, jo guļ ar precētu vīrieti + tik atklāti, ka pat nav kauns no saviem bērniem.
12.03.2015 06:40 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Māte nejūt vainas apziņu mīļākā sievas priekšā, jo viņas vīrs pēc šķiršanās gan jau ne uz klosteri aizgāja dzīvot.
12.03.2015 08:17 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja būtu viss kārtībā ar attiecībām,tad neietu pa kreisi. Es vēl saprotu krāpšanu,bet nesaprotu šo-man ir super attiecības, viss ideāli , mīlu sievu,bet nez kāpēc guļu jau 2gadus ar citu.Vīrietis vismaz sev varētu atzīt ,kad nav viss kārtībā neviss tēlot laimīgo ģimeni.
12.03.2015 08:25 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
citām ap un pāri 45 gados pat nav jēdzīgi vīrieši vnk seksam ,ta kā no tāda viedokļa jāpriecājas,kad ir norm. vīrietis ar ko seksot un ceļot un ja abiem ir labi , abi iekšēji nevēlas,ko vairāk, tad kādas problēmas?
12.03.2015 08:27 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Krāpj un mīl manā skatījumā ir nesavienojamas lietas.

Precīzi! Ja sieva mīl, tad vīrs nekad nekrāps. ;)
Vīrietis ir vīrietis - viņam ir nepieciešams, lai viņu apbrīno, lai viņam sniedz fizisku baudu, un vienmēr būs sieviete, kas būs gatava pārgulēt ar Jūsu vīrieti!
Tur jau tā lieta, ja sievietes uzskatītu laulību par kaut ko neaizskaramu, precētu vīrieti par kaut ko, kuram pieskarties ir tabu, tiktu saglabātas ļoti daudz attiecības. Sievietes valda pār visu :D

Vīrietim ir vajadzīgs sekss, tas ir tīri fiziski! Un tas ir normāli. Ja sieva nepārtraukti ņemas ap bērnu, vakarā liekas gulēt vecajā halātā un ar dvieli uz matiem, un tad, kad vīrietis ir darbā, viņam nāk klāt seksīgā kolēģe (arī 45 gadīgās mēdz būt šarmantas un seksīgas), mētājas ar saviem seksuālajiem impulsiem uz vīrieša pusi un flirtē, dod signālu, ka ar viņu ir iespējams pārgulēt, nu, neatteiksies neviens vīrietis!
Mīlestība ir kaut kas cits. Noteikti savu sievu viņš mīl, noteikti vīrietis ir pārticīgs, noteikti sieviete ir tā, kas bija ar viņu, kamēr viņam nebija vēl nekā, uzticējās viņam, motivēja, dzemdēja bērnus, gatavoja ēst, mazgāja tam drēbes, utt. Kā tādu sievieti var nemīlēt?
Ja mums, sievietēm, mīlestība un sekss ir kopā, tad vīriešiem tas mierīgi var būt arī atsevišķi. Sekss neko nenozīmē.

Es uzskatu,ka mīlēt nozīmē tā otra vajadzības nolikt augstāk par savām. Tad, piemēram,ja vīrietim ir vajadzība pēc seksa,bet viņš to nevar dabūt..taču,ja viņš mīl sievu,tad viņas vajadzība pēc labām attiecībām,kur viens otru nekrāpj,tiek likta augstāk.

Es saprotu kāpēc Tu tā domā - Tu spried pēc sevis. Tas ir ļoti jauki, un tā arī ir, tikai vīrieši un sievietes, tas nav viens un tas pats, tāpat kā viņu mīlestība nav vienāda.

Citēšu tekstu, no savas mīļākās grāmatas :)

Nekas uz šīs pasaules nelīdzinās sievietes mīlestībai - tā ir maiga, līdzcietīga, pacietīga un gādīga, dāsna, mīļa un bez nosacījumiem. Tīra. Ja Jūs esat viņas mīļotais vīrietis, sieviete jūsu dēļ šķērsos kalnus un okeānus, lai arī kā jūs būtu uzvedies un kādas muļķības sastrādājis. Sievietes mīlestībais neeksistē laiks un šķēršļi. Ja viņa jūs mīl, viņa runās ar jums tik ilgi, līdz būs pateikts viss, iedrošinās, kad būsiet sagrauts un domāsiet, ka izejas nav, apskaus jūs, kad būsiet slims, un smiesies kopā ar jums, kad klāsies labi. Ja jūs esat vīrietis, kuru šī sieviete mīl - patiešām mīl -, viņa jūs nopulēs, kas būsiet noputējis, iedrošinās, kad būsiet nomākts, aizstāvēs, pat ja jums nebūs taisnība, un uzmanīgi klausīsies, pat ja jūs nepateiksiet neko ievērības cienīgu.
Tāda ir sievietes mīlestība, tā iztur laika, loģikas un apkārtējo apstākļu pārbaudījumus.
Un jūs gaidāt, lai vīrietis jūs mīlētu tieši tāpat.
Pajautājiet jebkurai sievietei, kā viņa vēlas, lai vīrietis viņu mīlētu un viņa atbildēs apmēram tā:
"Es vēlos, lai viņš būtu vienkāršs un gudrs, jautrs un romantisks, iejūtīgs un maigs, un galvenokārt - saprotošs. Es vēlos, lai viņš lūkojas man acīs un saka, cik es esmu skaista un kā mēs saderam kopā. Es vēlos vīrieti, kas ir gana jūtīgs, lai raudātu, kad viņam ir slikti, kas ar prieku iepazīstina mani ar savu māti, kas mīl bērnus un dzīvniekus, kas labprāt mainīs autiņus un mazgās traukus, pat ja es viņam nelūgšu to darīt. Un būtu jauki, ja viņam būtu arī skaists ķermenis, daudz naudas un dārgas kurpes, kas neizskatās novalkātas. Āmen."
Es jums tūdaļ pateikšu, ka gaidīt šādu - perfektu - mīlestību no vīrieša ir nereāli. Tieši tā. Tas nekad nenotiks, tas nav iespējams. Jo vīrieša mīlestība nav tāda kā sievietes mīlestība.
Nepārprotiet - es nesaku, ka vīrieši nav spējīgi mīlēt. Es tikai uzsveru, ka vīrieša mīlestība ir citāda - daudz vienkāršāka, tiešāka - un to ir daudz grūtāk iegūt.
Iemīlējies vīrietis izturas šādi:
* Atklāti Jūs Atzīst
Ja vīrietis jūs mīl, viņš vēlas visiem skaļi paziņot: "Skatieties, tā ir mana sieviete!"
* Apgādā
Vīrietis, kas jūs mīl, gādās, lai jums un bērniem visa būtu gana.
* Aizstāv
Kad vīrietis jūs patiešām mīl, viņš ir gatavs iznīcināt katru, kas pasaka vai nodara, vai pat iedomājas nodarīt jums ko sliktu.

Tātad, trīs ''A'' - Atzīt, Apgādāt, Aizstāvēt.
Iespējams vīrietis neies kopā ar jumd pirkt jaunu kleitu darbavietas ballītei, bet viņš pavadīs jūs uz šo ballīti, turēs jūsu roku un lepni iepazīstinās visus šajā ballītē ar jums kā ar savu draudzeni (atzīt); viņš nesēdēs pie jūsu gultas, turot roku, kad būsiet slima, bet viņš parūpēsies, lai visi ārsta norādījumi tiktu ievērpti, uzsildīs zupas katlu un uzmanīs, lai viss būtu labākajā kārtībā, līdz jūs atkal būsiet vesela (apgādāt); viņš no brīva prāta nemainīs autiņus, nemazgās traukus un nemasēs jums kājas pēc karstas vannas, taču vīrietis, kas jūs mīl, pārbīdīs kalnus un pārstaigās okeānus, bet nepieļaus, lai ar jums notiktu kas slikts (aizstāvēt).
12.03.2015 08:33 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Es laikam no cita gadsimta izkāpusi, bet man liekas vienkārši ārkārtīgi nepieņemami, ka šajā visā tiek iesaistīti vēl bērni (vienalga,cik viņi lieli jau būtu), radot greizas vērtības un priekšstatus arī viņiem. Nu tad jau laikam nav jābrīnās par visām tām cosmo diskusijām, kur daudziem šķiet normāli izturēties ar necieņu pret bērnu mātēm, grašu atsviešana bērniem, necieņa pret grūtniecēm, jaunajām māmiņām, mazu bērnu neciešana.
12.03.2015 08:35 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
nemīl viņš savu sievu, muld tikai, visticamāk tāpēc, lai Tava mamma nesacerētos uz ko vairāk.

+++
Vīrietis rīkojas ļoti nesmuki, bet sieviete neatpaliek, jo guļ ar precētu vīrieti + tik atklāti, ka pat nav kauns no saviem bērniem.

++++++
jūs te kladzināt, lai nejaucas un tas meiteni neskar, bet, man šķiet, tas ir labi, ka meitene šādas lietas neuzskata par normu! mammai gan liels fui par šāda piemēra rādīšanu saviem bērniem - viņas ietekmē dēls taču var sākt uzskatīt, ka krāpt sievietes ir norma, bet meita - ka ir normāli dalīt vīrieti ar vēl kādu un būtībā jaukt ģimeni. Paldies Dievam, ka meitene domā citādāk nekā mamma!
12.03.2015 09:18 |

Reitings 29
Reģ: 25.08.2014
Manuprāt, visiem tās nav savienojamas lietas, bet ar izņēmumu!
Tiešām ir cilvēki, kas iespējams enerģisku vai citu iemeslu dēļ krāpj, bet tiešām mīl.
Un ir ciilvēki, kas to dara aiz pieraduma pret partnera, vai bailēm viņu sāpināt pametot.
Kā saka, KAMĒR NEZINI, NESĀP. Un tā tiešām ir..

Pat uzticīgi, bet gurdri cilvēki saprot, ka ir liietas ko nepasakot izrāda daudz lielāku cieņu, lai cik absurdi sākumā tas nebūtu.

Attiecību standartizētajiem modeļiem mūsdienās nav lielas nepieciešamības vairs, tāpēc arī rodas visādi šādi sākumā nepieņemami Hybrīdi :)
03.04.2015 19:58 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Tas, ka guļ ar citu, man nešķiet nekas ārkārtējs, krāpšana vai nodevība.
Ja vien sievai par to ir zināms, un abi par tādām attiecībām vienojušies.
Krāpšana un nodevība ir melošana un dažādu lietu slēpšana no partnera.
03.04.2015 20:23 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kāpēc tā notiek?
Taa notiek un pat loti biezi!Es domaaju ,ka tas vairaak notiek tad,kad lauliibaa ir nodziivoti daudzi gadi -viss zinaams,izrunaats no A-Z..., abi neskatoties , ka piekeerusies viens otram-miil viens otru, tomeer grib kaut ko mazliet jaunu !Cilveeki meklee to,kas "pazudis attieciibaas"!Vienam tas buutu parunaasana,uzklausiisana,citam sekss!
03.04.2015 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits