Vai ta nav īsta? Tur tak vieni baznīcā taisījās laulāties un šova pieteikumā teica, ka vīrietis esot no katoļu ģimenes un eksperimenta neizdošanās būs kauns visai dzimtai, vai kaut kā tā.
Teikšu godīgi, ka tieši redzot, cik nopietni (vismaz pagaidam, pēcāk jau redzēs) viņi visi uztver šo soli, es nebaidītos mesties šādā it kā trakā pasākumā. Jo es uzskatu, ka te ir tieši tāpat kā dzīvē, pēs statistikas, vairak kā puse pāru, laulības tiek šķirtas, šeit arī domāju variants būtu 50:50!
Nav īsta, nē. Viņi taču pat iesniegumu nevarēja uzrakstīt. Lasīju, ka šis mācītājs skaitās brīvmācītājs (neesmu šādu terminu iepriekš dzirdējusi gan), līdz ar to viņam nav tiesību reģistrēt kāda laulību. Palabojiet, ja kļūdos.
nēēēēēēēe, katru reizi, kad es sāku skatīties kaut kādus raidījumus i-netā, tas beidzas ar atkarību :D pietiek jau ar cosmo.lv! Ja nekad nebūtu nekādu darīšanu un pienākumu, domāju, ka mierīgi te visu dienu varētu nosēdēt :D
Pārsteidza, cik jauni, normāli un simpātiski cilvēki pieteikušies. Tā arī nesapratu, kur tādiem problēma normāli iepazīties? Eksperti likās pilnīgi tizli. Tādiem es savu likteni neuzticētu.
ES nopauzēju vakar, kad 24 gadīgs skuķis saka, ka nekas viņai nesanāk un neveidojas! Hallo! 24 gados! Tikko no skolas sola laukā un grib lai jau viss būtu? Vīrs, bērni, māja.. (doh)