Es gribu ar vidēju papēdi, baltas vai bēšas, bet galvenais, lai ir sikniņa, bet tādas nekur nevaru atrast. Kaut kādā interneta portālā bija, bet baidos sūtīt.
Gribētos, lai ir arī kāds romantisks piesitiens kurpei, nevis vnk balta bez nekā!
Jā!
Domāju varbūt kādai te ir laba pieredze, kuros veikalos var atrast kaut ko dikti labu!
Piemēram, Tamaris apavi ir tieši manai pēdai, bet tādu baltu un ar siksniņām, protams, nav.
Vēl jau līdz vasarai varu gaidīt, bet uz pēdējo brīdi negribas atlikt :)
goldeņfish, mana māsa baltas, klasiskas, ar siksniņu un zemu papēdi pirms kādiem 2 gadiem pirka Walkingā. Savas gan viņa nepārdod, bet varbūt tur var pameklēt, vai kādā citā "tipiskā" apavu veikalā ar plašu piedāvājumu :)
Un labāk tiešām neatlikt uz pēdējo brīdi - drīzumā jau daudzas sev kāzu kurpes meklēs, pietam Tavs izmērs ir ļoti ejošs, māsa arī nopirka pēdējās 39. izmēru, kaut gan bija tikko atvestas, un tās bija vasaras pašas beigas :)
Kāpēc obligāti ar siksniņu?
Es savas atradu pēc ilgiem un nogurdinošiem meklējumiem vienā mazā veikaliņā, bet pārsvarā visur tās kurpes tik briesmīgas! (t) Tā kā no padomju laikiem...