nav ko dzemdēt tai sievietei, kurai bērns ir tāds apgrūtinājums, ka jāpiestāda rēķins bērna tēvam par ar bērnu kopā pavadīto laiku...
psc, pavēlniek, ej nomirsti, izdari šai pasaulē kaut vienu labu darbu
muhahhhaaaaa.. kamēr tēvs dominikānā atpūšas, bērns var staigāt humpalu kombī pa 5 eiro
Gribas teikt - tad nav ko dzemdēt tai sievietei, kurai bērns ir tāds apgrūtinājums, ka jāpiestāda rēķins bērna tēvam par ar bērnu kopā pavadīto laiku...
Man tikai rodas jautājums,kā pievelna Latvijā var būt tik daudz ģimeņu,ja 3gadīgam bēbim mēnesī nepieciešami aptuveni 600eur. Kur tās ģimenes ņem līdzekļus kombinzonu,eko produktu,planšešu un dārziņa apmaksai(katru mēnesi!)??? Kā viņi izaudzina kārtīgus bērnus,kas ir veselīgi,mācīties un strādāt spējīgi? Man,dzīvojot vienai ar 600eur mēnesī pietiktu!Jā,nebūtu restorānu,grandiozu ceļojumu un privatizēts dzīvoklis jaunajā projektā..,bet man pietiktu. Taču 3 gadīga bērna ikmēneša izdevumi izrādas ir līdzvērtīgi šādam pieaugušā scenārijam
ierēķini to, ka mātes atbildība par bērnu ir 50% apmērā, bet šajā situācijā viņas loma 100%, jo tēvs bērnu pie sevis neņem. Tātad, ir jārēķina, ka izdevumiem no tēva puses būtu jāsedz papildus tos 50%, kurus viņš nenodrošina uzņemot bērnu pie sevis, piemēram, brīvdienās. Tas ir - brīvdienu izdevumi, mātes laiks, mātes nerealizētais potenciāls (kas ir mērāms viņas algas % apmēros), nerealizētajā atpūtā utml.
Šeit tēvs ir turīgs!!! Tad kāpēc bērnam jādzīvo nabadzīvā, ja viņa tēvs ir turīgs un braukā pa dominikānu???
Šeit tēvs ir turīgs!!!
Klāt vēl visam runa ir arī par laiku priekš citām attiecībām! Kamēr tēvam ir tikai darbs, viņš visu brīvo laiku var veltīt savām dūdiņām. Tikmēr mātei ir gan darbs, gan bērns. Brīvā laika nav, l'diz ar to nav arī jaunu attiecību. Vientuļā māte, kura viena pati pieskata bērnu - ir ir absolūti norakstīts gadījums uz mūžu palikt vientuļniecei!
Vai tas ir normāli, ka tēvs ir bagāts, bet bērns ir nabags?
Tev tas šķiet normāli, ka viens ģimenes loceklis ēd sky pārtiku, bet otrs ģimenes loceklis ēd optima līniju??? Kur ir loģika? Manuprāt ģimenē vecākiem un bērniem ir jābūt ivenādam dzīves līmenim.
Tēv var atļauties gan planšetes, gan visu ko citu. Ja tēvs var atļauties izvirtības dominikānā
Es vienkārši nesaprotu to Jūsu loģiku,ka mazajam nepieciešami tik lieli līdzekļi!
Nezinu kā jūs, bet es šķiršanās gadījumā gaidītu un zinu, ka arī saņemtu gandrīz 100% materiālo atbalstu. Esmu pārliecināta, ka mans vīrietis tāpat kā es gribētu, lai bērnam tiek VISS tas labākais. Tāpēc arī nevajag izvēlēties spermas donorus, bet vīriešus, kuri tiešām zin kas ir bērns, atbildība un cieņa pret sievieti.
(bet jāatkārto vēlreiz, ka māsīcai ir gan izglītība, gan normāls darbs)
Nē, tas nav vīrietis, ja viņa bērnam jācieš trūkumu.