Dusma! Vīrietis?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Aaa es nevaru, man jānomiernās! Man vienkārši trūkst vārdu... Sāp sirds par māsīcu. Viņas vīrs pametis viņas abas ar mazo. Alga čalim laba, ap diviem tūkstošiem, ja ne vairāk. Māsīca prasīja tiesā laikam kādus 30%, bet viņa zaudēja un saņēma uzturlīdzekļos tikai 100 eiro mēnesī. Tagad knapinās nabadzīte kā prot. Bet ko es ieraugu Facebookā, čalim jauna draudzene un abi Dominikānā atpūšas. Vienkārši trūkst vārdu... tādu dusmu man tas parāva! Vai tiešām tas ir vīrietis?
09.03.2015 21:58 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
nav ko dzemdēt tai sievietei, kurai bērns ir tāds apgrūtinājums, ka jāpiestāda rēķins bērna tēvam par ar bērnu kopā pavadīto laiku...

+++

Man tikai rodas jautājums,kā pievelna Latvijā var būt tik daudz ģimeņu,ja 3gadīgam bēbim mēnesī nepieciešami aptuveni 600eur. Kur tās ģimenes ņem līdzekļus kombinzonu,eko produktu,planšešu un dārziņa apmaksai(katru mēnesi!)??? Kā viņi izaudzina kārtīgus bērnus,kas ir veselīgi,mācīties un strādāt spējīgi? Man,dzīvojot vienai ar 600eur mēnesī pietiktu!Jā,nebūtu restorānu,grandiozu ceļojumu un privatizēts dzīvoklis jaunajā projektā..,bet man pietiktu. Taču 3 gadīga bērna ikmēneša izdevumi izrādas ir līdzvērtīgi šādam pieaugušā scenārijam:-O
11.03.2015 17:56 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
psc, pavēlniek, ej nomirsti, izdari šai pasaulē kaut vienu labu darbu

Vai cik mīļi, bet var iet pati mirt :-P

muhahhhaaaaa.. kamēr tēvs dominikānā atpūšas, bērns var staigāt humpalu kombī pa 5 eiro

Nu kāda starpība kur tēvs :-D Lai pierod pie nabadzības vai meklē jaunu štuceri, ko tad šī mātīte darīs pēc bērna 18 gadu jubilejas sāks dzīvot zem tilta? jo pati nejēdz nopelnīt sev iztiku :-D

Gribas teikt - tad nav ko dzemdēt tai sievietei, kurai bērns ir tāds apgrūtinājums, ka jāpiestāda rēķins bērna tēvam par ar bērnu kopā pavadīto laiku...

Vo vo tās laika rēķinātajas nav labākas par tētiņu, kas nemaksā tik cik gribētos :-D
11.03.2015 18:01 |

Reitings 538
Man tikai rodas jautājums,kā pievelna Latvijā var būt tik daudz ģimeņu,ja 3gadīgam bēbim mēnesī nepieciešami aptuveni 600eur. Kur tās ģimenes ņem līdzekļus kombinzonu,eko produktu,planšešu un dārziņa apmaksai(katru mēnesi!)??? Kā viņi izaudzina kārtīgus bērnus,kas ir veselīgi,mācīties un strādāt spējīgi? Man,dzīvojot vienai ar 600eur mēnesī pietiktu!Jā,nebūtu restorānu,grandiozu ceļojumu un privatizēts dzīvoklis jaunajā projektā..,bet man pietiktu. Taču 3 gadīga bērna ikmēneša izdevumi izrādas ir līdzvērtīgi šādam pieaugušā scenārijam

tak vairāk kā skaidrs, ka mātīte pati negrib un nemāk strādāt un uz bērna rēķina grib dzīvot nestrādājot :-D Nekādas planšetes netiks pirktas, ja saņems 600 eiro :-D

Ar to pašu humpīšu kombinzonu vien staigās :-D
11.03.2015 18:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
ierēķini to, ka mātes atbildība par bērnu ir 50% apmērā, bet šajā situācijā viņas loma 100%, jo tēvs bērnu pie sevis neņem. Tātad, ir jārēķina, ka izdevumiem no tēva puses būtu jāsedz papildus tos 50%, kurus viņš nenodrošina uzņemot bērnu pie sevis, piemēram, brīvdienās. Tas ir - brīvdienu izdevumi, mātes laiks, mātes nerealizētais potenciāls (kas ir mērāms viņas algas % apmēros), nerealizētajā atpūtā utml.

Savā ziņā piekrītu, bet ne tik daudz. Bet jā, tas laiks ko māte pavada pieskatot bērnu, viņa varētu ar izmantot lai vairāk nopelnītu, izietu kaut vai atpūsties pēc garām nedēļām, kaut vai veltīt drusku laiku sev, bet ja bērns vienmēr ir pie viņas, tad tam mazāk laika atliek. Tēvs tikmēr var darīt ko grib, nelikties par bērnu ne ziņas, braukt atpūsties un tik jāsamaksā 100 euro mēnesī lai atpirktos.

Es patiesībā drīzāk nevis prasītu vel līdzekļus, bet gan to lai vīrietis ar pieskata bērnu, lai tad vismaz mātei ir arī vairāk laiks sev.
11.03.2015 18:07 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Haskij un Plevēlniek, jūs esat debili, vai kā? :D

Jā, ja ģimene ir trūcīga, gan māte, gan tēvs daudz nepelna, JĀ, tad bērnam netiek pirkts nekas super duper, tad jāiemācās samierināties ar nabadzību.

BET ŠIS NAV TAS GADĪJUMS!

Šeit tēvs ir turīgs!!! Tad kāpēc bērnam jādzīvo nabadzīvā, ja viņa tēvs ir turīgs un braukā pa dominikānu???
11.03.2015 18:08 |

Reitings 247
Labi,par to māti tur var vēl domāt-ko iesāktu ar šiem 30% no papuča algas. Bet es te vairāk tēmēju uz cosmo dāmām,kas tā uzstāj,ka 100eur ir Nekas! :-D
Cosmo mani uzkurina(e):-D Nu,ja nevar atļauties,tad nevajag pirkt to planšeti..,nevis no papuča jāpiedzen nauda-jo redz viņš nav 50% no laika pie mazā,tādēļ ir jāapmaksā planšete:-D
200eur pilnībā pietiek;-),ja vēlas papildus izvirtības,tad arī ar 600eur nebūs īsti gana;-)
11.03.2015 18:10 |

10 gadi
Reitings 967
Miss Joker +

Klāt vēl visam runa ir arī par laiku priekš citām attiecībām! Kamēr tēvam ir tikai darbs, viņš visu brīvo laiku var veltīt savām dūdiņām. Tikmēr mātei ir gan darbs, gan bērns. Brīvā laika nav, l'diz ar to nav arī jaunu attiecību. Vientuļā māte, kura viena pati pieskata bērnu - ir ir absolūti norakstīts gadījums uz mūžu palikt vientuļniecei!
11.03.2015 18:12 |

Reitings 538
Šeit tēvs ir turīgs!!! Tad kāpēc bērnam jādzīvo nabadzīvā, ja viņa tēvs ir turīgs un braukā pa dominikānu???

2000 eiro alga ir vienam no vecākiem ir turība :-D un vienreizgadā aizbraukt uz domeniku :-D

Ja sīcis grib turību, lai iet pie tēva dzīvot, bet mātītei neko nevajag dot nav pelnījusi :-D pietiek, ka slauca naudu kopdzīves laikā :-D

Un kas vispār ir nabadzība? Ja esi paēdis, apģērbts un jumts virs galvas tā vairs nav nabadzība.

Bez ipodiem daudzi ir izauguši pavisam normāli :-D Kaut ko nereāli fantazējat :-D
11.03.2015 18:15 |

Reitings 247
Nē,neesmu debīla:-D Es vienkārši nesaprotu to Jūsu loģiku,ka mazajam nepieciešami tik lieli līdzekļi!(t) Par to ka tēvs nav k;āt un tas ir slikti-jā piekrītu. Par to,ka mammucim vienam vajag rūpēties par mazo un tas ir grūti-jā,piekrītu. Be tes te šobrīd par to summu,ko cosmo uzskata par nepieciešamu!
Šeit tēvs ir turīgs!!!

Paga,tātad tomēr 2000eur alga ir Turīguma rādītājs? Es līdz šim sapratu,ka tā ir pilnīgi normāla alga,vadoties pēc cosmo dāmu stāstītā. Bet redz kā kļūdijos:-/

Kā ar situāciju,ka vīrietim ir paņemts dzīvoklis kredītā uz 30gadiem ,automašīnu līzingā ,kura vidēji patērē 15l/100km,kuram ir veselības problēmas kas prasa noteiktus ikmēneša izdevumus.. Šādā gadījumā,tie 2000eur īsti nekas nav. Ne tā? Tad arī atliek šie,tiesas noteiktie 100eur:-)
11.03.2015 18:16 |

10 gadi
Reitings 967
Haskij, jā, ja nevar atļauties, tad nepērk. Bet šajā gadījumā VAR atļauties! Tēv var atļauties gan planšetes, gan visu ko citu. Ja tēvs var atļauties izvirtības dominikānā, kāpēc gan lai bērns negribētu izvirtības ar planšeti. Par to jau ir runa!

Vai tas ir normāli, ka tēvs ir bagāts, bet bērns ir nabags?

Tev tas šķiet normāli, ka viens ģimenes loceklis ēd sky pārtiku, bet otrs ģimenes loceklis ēd optima līniju??? Kur ir loģika? Manuprāt ģimenē vecākiem un bērniem ir jābūt ivenādam dzīves līmenim.
11.03.2015 18:17 |

Reitings 538
Klāt vēl visam runa ir arī par laiku priekš citām attiecībām! Kamēr tēvam ir tikai darbs, viņš visu brīvo laiku var veltīt savām dūdiņām. Tikmēr mātei ir gan darbs, gan bērns. Brīvā laika nav, l'diz ar to nav arī jaunu attiecību. Vientuļā māte, kura viena pati pieskata bērnu - ir ir absolūti norakstīts gadījums uz mūžu palikt vientuļniecei!

Ne jau laika trūkuma dēļ vientuļās mātes ir norakstāmas, veci var dabūt kaut pa vakriem 30 min internetā pasēžot :-D

Bet tapēc ka nevienam vecim nevajag sievišķi ar piekabi, vēl jo vairāk, ka putni galvā par mamutiem u.c
11.03.2015 18:19 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Konkrētā meitene strādā, lasiet cītīgāk. :-)
Protams,ka 600euro ir daudz un tik daudz mazam bērnam nevajag.
Nezinu kā jūs, bet es šķiršanās gadījumā gaidītu un zinu, ka arī saņemtu gandrīz 100% materiālo atbalstu. Esmu pārliecināta, ka mans vīrietis tāpat kā es gribētu, lai bērnam tiek VISS tas labākais. Tāpēc arī nevajag izvēlēties spermas donorus, bet vīriešus, kuri tiešām zin kas ir bērns, atbildība un cieņa pret sievieti.

Vispār vai šis Dominikānas tūrists pirms bērna radīšanas painteresējās par sievietes izglītību un izvērtēja visus iespējamos riskus "klapējot augšā" šai sīko? Ja būtu uzreiz pateicis, ka šķiršanās gadījumā no viņa vairāk par 100euro nesaņems un bērns būs pa lielam pašai arī jāuztur, tad diez vai šamā būtu gūlusies zem tāda tēvaiņa..
(bet jāatkārto vēlreiz, ka māsīcai ir gan izglītība, gan normāls darbs)
11.03.2015 18:20 |

Reitings 538
Vai tas ir normāli, ka tēvs ir bagāts, bet bērns ir nabags?

Tev tas šķiet normāli, ka viens ģimenes loceklis ēd sky pārtiku, bet otrs ģimenes loceklis ēd optima līniju??? Kur ir loģika? Manuprāt ģimenē vecākiem un bērniem ir jābūt ivenādam dzīves līmenim.

Un ko tālāk :-D Ne ta pirmais bērns uz pasaules, kas lielāks nabags par vecākiem :-D

A kāda atškirība sky pārtikai no maksimas :-D ražotaji jau vieni un tie paši pa lielam :-D arī optimas līniju ražo tajās pašās rūpnīcās kur brenda pārtiku :-D
11.03.2015 18:23 |

Reitings 247
Tēv var atļauties gan planšetes, gan visu ko citu. Ja tēvs var atļauties izvirtības dominikānā

Nav gan teikt,ka viņš Var! Dominikāna iespējams bij jau sen plānots ceļojums,kam tika krāti līdzekļi,iespējams šim ceļojumam naudu sarūpēja "Fēnikss",varbūt tas tomēr nebija ceļojums ar čilošanu pie jūras ar simpātiks dūdiņu,bet gan parasts darba komandējums,kur brīvajā laikā viņš nolēma protams atpūtu siltajās smiltiņās,bet varbūt šī te Dūdiņa apmaksāja pusi no ceļojuma,vai pat to uzsauca.. Scenāriju var būt daudz un dažādu!
11.03.2015 18:24 |

10 gadi
Reitings 967
Undiya +

Tieši tā! Protams, var jau bērnu uzturēt arī par 100 eiro, gan jau ir gadījumi, ka arī par 20 eiro pamanās uzturēt 3 bērnus, un neviens nav nomiris.

Bet vai tas ir rādītājs, ka arī šeit tā ir jādara?

Bērnam ir jāsaņem viss labākais, ko abi vecāki var dot! Ja vecākam ir pieklājīgs dzīves līmenis, tad arī bērnam tāds ir jāsaņem! Un punkts.
11.03.2015 18:25 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es vienkārši nesaprotu to Jūsu loģiku,ka mazajam nepieciešami tik lieli līdzekļi!

Es uzskatu ka nav nepieciešami tik lieli līdzekļi. 200 LĪDZ 300 euro būtu vairāk kā gana manā izpratnē, 100 tomēr ir drusku par maz. Šeit tās lielās summas rodas jo ir sievietes kuras ir pieradušas labi dzīvot un ir pieradušas uz saviem bērniem lielas naudas tērēt, par tiem pašiem bērnu ratiņiem, nu priekš kam pirkt ratiņus gandrīz pa 1000 euro? Nu tas tak ir pārspīlēti, bet lūk grib to labāko savam bērnam, tāpēc ar viņas nostādot sevi, šīs sievietes lomā, ar gribētu tos 600 euro lai varētu savam bērnam pirkt to labāko, jo savādāk varbūt vienkārši ar nemāk. Ja visu dzīvi ir pārtikuši dzīvojuši tad vel jo vairāk ir grūti saprast.

Par tiem 100 euro un nabadzību, nu atvainojos, bet nedomāju ka šim bērnam būs nabadzība, mātei tomēr arī gana labs darbs cik es saprotu, tad jau nabadzība nebūs ar, tā kā nevajag ar pārspīlēt.
Bet tomēr, es uzskatu ka vai nu tēvam drusku vairāk jāmaksā, vai ar jāpiedalās bērna audzināšanā un pieskatīšanā.
11.03.2015 18:25 |

Reitings 444
Reģ: 11.07.2012
Nē, tas nav vīrietis, ja viņa bērnam jācieš trūkumu.

++
11.03.2015 18:28 |

Reitings 538
Nezinu kā jūs, bet es šķiršanās gadījumā gaidītu un zinu, ka arī saņemtu gandrīz 100% materiālo atbalstu. Esmu pārliecināta, ka mans vīrietis tāpat kā es gribētu, lai bērnam tiek VISS tas labākais. Tāpēc arī nevajag izvēlēties spermas donorus, bet vīriešus, kuri tiešām zin kas ir bērns, atbildība un cieņa pret sievieti.

Ha ha dzīvo talāk savā sapņu pasaulītē :-D
100% neturpinātos tava mājsaimnieces dzīve :-D un nāktos vien maksimā strādāt :-D
Cik daudz nav zinami reāli dzīves piemēri, kur sieviete tik to vien darīja, kā lieja savu veci par to ka ja nu kas māju atstās un līdzekļus atastās, bet kad pienak x stunda izdzen ārā kā suni no majas bez līdzekļiem :-D

(bet jāatkārto vēlreiz, ka māsīcai ir gan izglītība, gan normāls darbs)

Nu tad ko raud :-D lai tik audzina kārtejo vīriešu nīdēju :-D tas vientuļajām māmiņam labi padodas :-D
11.03.2015 18:28 |

Reitings 247
Miss Joker
Bet 100eur no tēva,rada 200eur mēneša līdzekļus mazajam(mamma savu pienesumu arī sniedz). 200 eur mēnesī nav taču Tik traki,lai to vīrieti apmētātu ar tomātiem un atkārtoti vazātu pa tiesām. Ja rodas tik liela vajadzība pēc planšetes,vai kādiem citiem izdevumiem kas nav atliekami,tādā gadījumā var sazināties ar papuci un palūgt,lai pārskaita papildus līdzekļus;-) Bet tas jau nav katru mēnesi nepieciešams.
11.03.2015 18:30 |

Reitings 538
Nē, tas nav vīrietis, ja viņa bērnam jācieš trūkumu.

To pašu var attiecināt par sievieti, kuras bērnam jācieš trūkumu dēļ ta ka sieviete tupa zoss :D

P.S Bet pa kādu trūkumu var runat, ja badu necieš pārāk izlaisti esam!
11.03.2015 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!