Dusma! Vīrietis?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Aaa es nevaru, man jānomiernās! Man vienkārši trūkst vārdu... Sāp sirds par māsīcu. Viņas vīrs pametis viņas abas ar mazo. Alga čalim laba, ap diviem tūkstošiem, ja ne vairāk. Māsīca prasīja tiesā laikam kādus 30%, bet viņa zaudēja un saņēma uzturlīdzekļos tikai 100 eiro mēnesī. Tagad knapinās nabadzīte kā prot. Bet ko es ieraugu Facebookā, čalim jauna draudzene un abi Dominikānā atpūšas. Vienkārši trūkst vārdu... tādu dusmu man tas parāva! Vai tiešām tas ir vīrietis?
09.03.2015 21:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Vispaar pretiigi paliek, cik lieli zmogi var buut dazji viirieshi attieciibaa pret miesiigajiem beerniem. Rodaas jautaajums - kaapeec taadi vispaar rada beernus??? Ne laiku, ne naudu grib ieguldiit atvasees un peec tam briinaas, ka vecumdienaas sapuust pansionaataa zem cauras segas, kameer kaadreiz novaartaa pamestaas atvases dziivo paartikushu dziivi. Eh, ir jaabuut uzmaniigaam, lai uz shaadiem indiviidiem neuzrautos.
11.03.2015 21:29 |

10 gadi
Reitings 4614
Reģ: 29.01.2009
OliviaP

Izsaku komplimentu Pavēlniekam par sakarīgāko viedokli visas šīs diskusijas garumā.
Tas, acīmredzot, pierāda, ka jums ne vienam, ne otram nav bērnu, nedz arī vispār saprašanas par šo jautājumu. Nē, 600 EUR ir nedaudz par sālītu, bet vecis cūka viennozīmīgi.
11.03.2015 21:31 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
OliviaP

200 - 300 eiro bija domāts no vienas puses, principā ar 200 pilnībā pietiek, vai kā jau teicu, 150 arī gana no vienas puses.

Bet es jau teicu, tā situācija man liktos daudz labāka ja tēvs iesaistītos bērna audzināšanā, pavadītu vairāk laiku ar bērnu, tad ar mātei atkristu pāris izdevumi un mierīgāks režīms būtu, tad arī tie 100-150 eiro no tēva arī būtu gana, bet ja visi pienākumi un lielie izdevumi ir uz mātes pleciem tad tomēr drusku vairāk tēvam būtu jāmaksā. Kā jau Autore teica, ka mātei par auklīti vien aiziet 200 eiro, tad nu ir attiecīgi bērna tēvam jāmaksā vairāk, ja viņš ar nekad neņem bērnu pie sevis pieskatīt.
11.03.2015 21:33 |

Reitings 170
Reģ: 26.01.2015
Ieteikums - netaisiet bērnus, ja jums tas sagādā tik lielas problēmas. Runājat tā, it kā būtu mazas meitenes, kuras nezināja, ka bērns gribēs ēst un dzert, bet vīrietis var aiziet un nemaksāt pat tos pašus simts. Dzīvē visādi gadās, ja viss liekas tik slikti un traki, nu tad priekš kam bērnu taisīt?
11.03.2015 21:39 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Undiya
Haskij, smieklīgi ir tas, ka gribētos redzēt, cik apmierināta tu pati būtu ar 100euro pabalstu.

Nedod Dievs,nonākt šādā situācijā kādu apraksta autore(ne par naudu,bet par attiecībām)! Bet ,ja tas viss ievirzītos pa manai saprašanai,tad vīrietis pilnīg droši varētu man sūtīt 100eur,jo bērns ne tikai tiktos,bet arī dzīvotos pie viņa;-) Par dāvanām un negaidītiem papild' izdevumiem nerunājot:-) Ne tēvā vien ir problēma,arī mātē,kas nespēj uzturēt kontaktu,lai tēvs par mazo rūpētos ,kā tam būtu jābūt fiziskā tuvībā.

Tik ļoti visu analizējat un prātojas,skaitļojat- jūs neesat iedomājušās,ka tam tēvam ikdienā varbūt izdevumi arī čum_un_mudž . Kredīti,līzingi u.c Varbūt,arī ar savu 2000eur algu, viņš to nemaz gribēdams nevar atļauties:-)
11.03.2015 21:43 |

Reitings 17203
Bērnus jau netaisa ar domu ka pēc tam no tēva varēs naudu sūkt laukā, vai arī būs jādzīvo pēc iespējas taupīgāk jo attiecības neizdevās. Bērnus taisa jo tai laikā parasti attiecībās iet labi, dzīvē iet labi un ar cer un uzskata ka tā ar tas būs vienmēr.
Nedomāju ka kāds taisītu tos bērnus ja zinātu ka pēc pāris gadiem attaptos šādā situācijā.
11.03.2015 21:45 |

Reitings 17203
Tik ļoti visu analizējat un prātojas,skaitļojat- jūs neesat iedomājušās,ka tam tēvam ikdienā varbūt izdevumi arī čum_un_mudž . Kredīti,līzingi u.c Varbūt,arī ar savu 2000eur algu, viņš to nemaz gribēdams nevar atļauties

Iespējams, bet diemžēl tas neatbrīvo no pienākuma rūpēties par savu bērnu, ja nevar to darīt financiāli, tad vismaz satiecies un velti bērnam laiku.

Ne tēvā vien ir problēma,arī mātē,kas nespēj uzturēt kontaktu,

Jā šis ar gan jau ir variants kāpēc, bet cerams ka ar laiku tas mainīsies un viss būs kaut cik normāli no abām pusēm.
11.03.2015 21:48 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
mātes vietā atteiktos no aukles algošanas un šajā laikā dotu iespēju bērna tēvam pildīt savus pienākumus un pavadīt laiku ar bērnu!
atkristu 220 e izdevumi un pie reizes bērns tēvu satiktu :)
11.03.2015 21:50 |

Reitings 17203
Tikai nedaudz nejauka
Ja tēvam arī tai laikā ir darbs, tad maz ticams ka tas būtu iespējams.
11.03.2015 21:53 |

Reitings 9169
Runājat tā, it kā būtu mazas meitenes, kuras nezināja, ka bērns gribēs ēst un dzert, bet vīrietis var aiziet un nemaksāt pat tos pašus simts.

Un kaa tad ir ar viirieti? Arii vinjam buutu jaazina, ka beerns gribees eest un dzert un buus jaamaksaa par to. Biezji vien pashas sievietes ir vainiigas pie taa, ka apkaart ir daudz kretiinu, jo tak bikshainim viss tiek piedots, viirietis var riikoties kaa mazs, bezatbildiigs puishelis un viss ir kaartiibaa. Viirietim ir tieshi tikpat daudz pienaakumu beerna priekshaa cik sievietei.
11.03.2015 21:53 |

Reitings 170
Reģ: 26.01.2015
Biezji vien pashas sievietes ir vainiigas pie taa, ka apkaart ir daudz kretiinu,jo tak bikshainim viss tiek piedots, viirietis var riikoties kaa mazs, bezatbildiigs puishelis un viss ir kaartiibaa.

1)jo nepareizi sevi nostāda - saka, ka sievietes ir vienlīdzīgas ar vīriešiem un citu sviestu. Ja reiz sieviete sevi nostāda kā vienlīdzīgu, lai maksā uz pusēm un tieši tā tas notiek šajā gadījumā - abi vecāki ir vienlīdzīgi, bet nē, sievietei nav labi. Tad nostādiet sevi no sākuma kā sievieti, par kuru vajag rūpēties, nevis sievieti, kura visu var pati.
2)jo nepareizi prasa - nevis runā par bērna vajadzībām, bet maļ un zāģē par jauno sievieti un ceļojumu. Ja man kaut kāds ex norādītu, ar ko un kur es nedrīkstu braukt savā brīvajā laikā, es viņu pasūtītu labi tālu.

Bet vispār, manuprāt, ir ļoti bezatbildīgi uztaisīt bērnu un tad kliegt pa visu pasauli, ka "man nemaksā par to, ka ar bērnu pavadu savu brīvo laiku pēc darba, nevaru staigāt pa randiņiem". Nu bija izdevība netaisīt bērnu. Jādomā pirms taisīt par dažādiem dzīves scenārijiem, arī par to, ka vari palikt vientuļā māte.
11.03.2015 22:02 |

10 gadi
Reitings 4614
Reģ: 29.01.2009
Nu bija izdevība netaisīt bērnu.
Vīrietim bija tieši tāda pat.
11.03.2015 22:04 |

Reitings 17203
Sieviete viena nav vainīga pie visām ķibelēm ziniet, un pat ja ar bērna tēvu nekas neizdodas, tas neatbrīvo virieti no tēva pienākumiem pret bērnu.
11.03.2015 22:07 |

Reitings 9169
OliviaP Tev tieshaam liekaas tas tik ljoti vienliidziigi, ka tikai maate apruupee beernu, tikai maate njem slimiibas lapas beerna slimiibas gadiijumaa, tikai maate pavada briivo laiku ar beernu, tikai maate maksaa komunaalos utt, bet teeva dalja ir vieniigi piemest kaadu kapeiku? Par vienliidziigu ieguldiijumu vareetu runaat tikai tad, ja arii paareejaas jomaas teevs uznjemtos pusi ruupju, pavadiitu vismaz paaris dienas nedeeljaa laiku ar beernu.
Parasti jau ir taa, ka kopdziives laikaa vecaaki uz puseem maksaa par beerna uztureeshanu, bet arii tajaa pashaa laikaa dala pienaakumus uz puseem. Skjirshanaas gadiijumaa viirietim stipri saruuk pienaakumi, jo vinjsh turpina maksaat pusi vai visbiezjaak veel mazaak kaa bija attieciibu laikaa, bet tajaa pashaa laikaa vinjam vairs nav pilniigi nekaadu pienaakumu beerna apruupee. Tajaa pashaa laikaa sievietei tie pienaakumi dubultojaas, jo vinjai ir gan jaaizpilda teeva apruupes laiks, gan pashas loma kaa maatei.
Pieturos pie uzskata, ka arii teevam ir jaaiesaistaas apruupee. Ja negrib dot naudu pa tiesho, tad ir vienmeer iespeeja maksaat pa taisno daarzinju, pirkt beernam dreebes, paartiku utt. Bet nee, ir tachu vieglaak bljaut, ka luuk nelietiigajai ex ar tikpat nelietiigo beernu vajag luuk paliidziibu.
11.03.2015 22:14 |

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Ja reiz sieviete sevi nostāda kā vienlīdzīgu, lai maksā uz pusēm un tieši tā tas notiek šajā gadījumā - abi vecāki ir vienlīdzīgi, bet nē, sievietei nav labi.

Olivia, šeit nav pat vienlīdzības! Māte maksā daudzkārt vairāk nekā tēvs! Ko tu tur vispār runā?
11.03.2015 23:02 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Bērnus jau netaisa ar domu ka pēc tam no tēva varēs naudu sūkt laukā, vai arī būs jādzīvo pēc iespējas taupīgāk jo attiecības neizdevās.

Citi te domā, ka taisa un dzemdē bērnus, lai pēc tam no tēva varētu dabūt 200-300euro un dzīvot kā pasakā. :D :D :D
12.03.2015 00:38 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Citi te domā, ka taisa un dzemdē bērnus, lai pēc tam no tēva varētu dabūt 200-300euro un dzīvot kā pasakā.

Un ir arī cilvēki,kas bērnus RADA mīlestībā. Veido ģimeni,lai paliktu kopā mūžīgi. Kā arī ne brīdi neiedomājas par naudu-ne to cik saņems no valsts,ne kādu citu. Cilvēki vienkārši dzīvo un mīl! Nevis ir mašīnas,kas Taisa bērnus un kalkulē naudas līdzekļus dažādiem scenārijiem!;-)
12.03.2015 08:32 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ieteikums - netaisiet bērnus, ja jums tas sagādā tik lielas problēmas. Runājat tā, it kā būtu mazas meitenes, kuras nezināja, ka bērns gribēs ēst un dzert, bet vīrietis var aiziet un nemaksāt pat tos pašus simts. Dzīvē visādi gadās, ja viss liekas tik slikti un traki, nu tad priekš kam bērnu taisīt?

+
ha, bet tad, kad cosmo parādās diskusijas a la "mani pameta, bet esmu stāvoklī, ko man tagad darīt" bļaures bļauj citu dziesmu - izdzīvosi viena pati, nedari grēku, bērns ir laime, tik daudz vientuļo māmiņu - nekas, tu arī izkulsies viena!
12.03.2015 08:35 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bet, jā no savas 2000,- algas varēja jau 200 iedot. Nabagāks nekļūtu.
12.03.2015 08:38 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Un ir arī cilvēki,kas bērnus RADA mīlestībā. Veido ģimeni,lai paliktu kopā mūžīgi. Kā arī ne brīdi neiedomājas par naudu-ne to cik saņems no valsts,ne kādu citu.

Gadījumā tev nešķiet, ka šo bērnu visticamāk arī radīja mīlestībā, nevis naidā? Redz, kā dzīvē notiek ar visu mīlestību un mūžīgo kopā būšanu!
12.03.2015 09:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits