Dusma! Vīrietis?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Aaa es nevaru, man jānomiernās! Man vienkārši trūkst vārdu... Sāp sirds par māsīcu. Viņas vīrs pametis viņas abas ar mazo. Alga čalim laba, ap diviem tūkstošiem, ja ne vairāk. Māsīca prasīja tiesā laikam kādus 30%, bet viņa zaudēja un saņēma uzturlīdzekļos tikai 100 eiro mēnesī. Tagad knapinās nabadzīte kā prot. Bet ko es ieraugu Facebookā, čalim jauna draudzene un abi Dominikānā atpūšas. Vienkārši trūkst vārdu... tādu dusmu man tas parāva! Vai tiešām tas ir vīrietis?
09.03.2015 21:58 |

Reitings 547
Šīs diskusijas iespaidā uzdrīkstējos paprasīju māsīcai par izdevumiem. Gan tikai par auklīti paprasīju, lai nebūtu pārāk uzbāzīga.

Pagājušajā mēnesī auklei viņa samaksājusi 220 eiro.

Pārējās izmaksas varat paši apmēram izskaitļot...
Bērnudārzs (par kuru jāmaksā neatkarīgi no tā iet uz to vai neiet slimības dēļ)
Ēšana bērnudārzā
Ēšana mājās
Transports uz dārziņu
Apģērbs, mantas, izklaides utt
Dzīvokļa īre (ja rēķina, ka viena istaba ir bērnam)
Komunālo maksājumu daļa, ko patērē bērns

Rēķiniet, no kuras puses gribat, tur sen jau pārsniedz pāri 100 un 200 eiro!
11.03.2015 18:35 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Protams, ka 2000euro mēnesī nepataisa tevi par miljonāru, bet tas ir diezgan daudz uz LV kopējā fona.
Zinu 2 vīriešus, kuri ne tikai materiāli atbalsta savus ārlaulības sīčus, bet arī māmiņām ir nopirkti normāli dzīvokļi un auto. Tas nenozīmē, ka viņas nestrādā un neko nedara. Rēķinus, auto izmaksas un savas vajadzības pašas sedz par savu algu. Neticu arī, ka no savas naudas ne kapeiku bērna vajadzībām neiztērē.
Šāds modelis man šķiet pieņemams, izņemot to, ka "jājārējas" pa labi, pa kreisi un jāsataisa bijušajām mīļākajām sīkie.

Es zinu, lūk, šādus piemērus, .Pavēlnieks, bet, ja tu zini gadījumus kuros sievietes ar bērniem kā suņus dzen no mājas ārā, tad ļoti slikta sabiedrība tev apkārt.
P.S. Man Maximā nevajadzētu strādāt arī tad, ja beigtos "mana mājsaimnieces dzīve" un vīrietis man nedotu ne kapeikas. :-D

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
Njā var redzēt ka backtoback, miss joker, drostala, undiya u.c nav pamatotu argumentu, kāpēc vecim būtu tik liela nauda jāmaksā :-D
Tad nu tiek izdomāts visādas planšetes, kombīši pa 70 eiro u.c lietas bez kurām noteikti 3 gadīgs bērns cietīs trūkumu :-D

Gan jau ka tādas pašas kakla sēdētajas vai alimentu saņemējas, kā autores, tāpēc tā cepās, ka kāds pasaka ka 100 eiro ir normāli un arī mātei tomēr ir sava atbildība par meitu....

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet 100eur no tēva,rada 200eur mēneša līdzekļus mazajam(mamma savu pienesumu arī sniedz). 200 eur mēnesī nav taču Tik traki,lai to vīrieti apmētātu ar tomātiem un atkārtoti vazātu pa tiesām. Ja rodas tik liela vajadzība pēc planšetes,vai kādiem citiem izdevumiem kas nav atliekami,tādā gadījumā var sazināties ar papuci un palūgt,lai pārskaita papildus līdzekļus Bet tas jau nav katru mēnesi nepieciešams.

Nu protams ka ar 100 no tēva ir gana, bet tas man liktos pieņemmi ja tēvs ar bērnu pieskatītu, ņemtu pie sevis laiku pa laikam, bet ja viņš pat to nedara, tad tomēr mātei drusu vairāk vajadzētu, tas tomēr ir pilnas slodzes darbs viņai. Un es atvainojos , bet kāda velna pēc šeit iet runa par kaut kādām planšetēm? Tas ir 3 gadus vecs bērns un kāds viņam grib planšeti pirkt??? Priekš kam? vai ar tas tik ir kā piemērs domāts?

Jā protams var ar papildus līdzekļus palūgt lai pārskaita, bet vai viņš to tiešām darīs? Jo citi jau ar nedos, lūdz vai pieprasi, nedos jo lūk savus 100 euro dabūji jau..

Es saku, 200 euro par to visu ka bērns tik pie mātes + bērna uzturēšana, varbūt pa reizei pat auklītes ņemšana lai varētu kaut vai iziet atpūsties, nu drusku vairāk varēja tomēr būt.
11.03.2015 18:37 |

Reitings 17203
Gan jau ka tādas pašas kakla sēdētajas vai alimentu saņemējas, kā autores, tāpēc tā cepās, ka kāds pasaka ka 100 eiro ir normāli un arī mātei tomēr ir sava atbildība par meitu....

Vispār jau es ar piekrītu ka 100 eiro ir gana, bet vot pamēģini uz pilnu slodzi gan strādāt gan vel par bērnu rūpēties, tur gribot vai negribot būs jāņem aukle kas ar gana dārgi maksā.

70 eiro kombinzons gan man liekas daudz par daudz. . . tā pat kā maziem bēbīšiem 500 - 1000 eiro vērti ratiņi, izšķērdība savā ziņā, lai gan pēc tam jau ātri var nopārdot gandrīz vai pa pilno summu tālāk.
11.03.2015 18:40 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
kampanella izteicās,ka 100eur ir izsmiekls jo :
grib aizvest kaut vai uz to pašu Līvu akvaparku, kino, nopirkt planšeti u.c. lietas, kas nav gluži tās lētākās

Tādēļ arī tā planšete kā piemērs tiek lietota:-D
11.03.2015 18:41 |

Reitings 538
Pagājušajā mēnesī auklei viņa samaksājusi 220 eiro.

Pārējās izmaksas varat paši apmēram izskaitļot...
Bērnudārzs (par kuru jāmaksā neatkarīgi no tā iet uz to vai neiet slimības dēļ)
Ēšana bērnudārzā
Ēšana mājās
Transports uz dārziņu
Apģērbs, mantas, izklaides utt
Dzīvokļa īre (ja rēķina, ka viena istaba ir bērnam)
Komunālo maksājumu daļa, ko patērē bērns

Ha lai nolaižās uz zemes un sāk dzīvot Latvijas cilvēka dzīvi

Piemērām pāriet uz valsts dārziņu, kur nav jamaksā tikai par to ka tur uzturies :-D

Nez kāpēc aukli algot ja ir bērnu dārzs no 7 līdz 18 :-D

Protams, ka 2000euro mēnesī nepataisa tevi par miljonāru, bet tas ir diezgan daudz uz LV kopējā fona.

Vai ta tā tak kosmo minimālā alga :-D ja šādu summu nepelna tātad neveiksminieks,.

P.S. Man Maximā nevajadzētu strādāt arī tad, ja beigtos "mana mājsaimnieces dzīve" un vīrietis man nedotu ne kapeikas.

Lai nu tā būtu :-D
Maksimā diezgan daudz jaunu meiteņu strādā :-D iespējams, ka bijušās kosmietes mājsaimnieces arī tur strādā :-D
11.03.2015 18:42 |

Reitings 17203
Rēķiniet, no kuras puses gribat, tur sen jau pārsniedz pāri 100 un 200 eiro!

Nu lūk, tad no tēva tos pašus 150 eiro varētu prasīt lai pamēram vismaz būtu puse uz pusi, ja pieticīgi dzīvo.

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
.Pavēlnieks, es vispār neuzskatu, ka 3 gadīgam bērnam būtu nepieciešama planšete. Man pat pašai tādas nav un diez vai kādreiz būs.
Par kombīti runājot - es mazam bērnam vienkārši negribētu vilkt mugurā lietotas drēbes un tas nenozīmē to, ka pati staigātu D&G,LOUIS VUITTON vai CAVALLI tērpos. Domāju, ka mazs bērns enerģētiski ir viegli ievainojums un es nezinu vai tā 5euro kombīša bijušais saimnieks nav bijis slims vai varbūt jau miris bērns. Protams, iespējamība maza, bet kāpēc man būtu tāds jāvelk savam bērnam? Neteicu, ka bērns cietīs trūkumu. Vienkārši esmu šokā par tādu nekaunību no tēva puses. :)

Reitings 547
Pavēlniek, ne visi tiek valsts dārziņos! Tāpēc iet privātajā dārziņā.
Un aukle tiek ņemta, jo bērns daudz slimo, bet mātei jāiet uz darbu.
Un kāpēc daudz slimo? Jo vecāku šķiršanās bērnu ieteikmē ļoti negatīvi!!!
11.03.2015 18:46 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
miranda

atkārtošos ar jautājumu - nezini, kāds tas vīrietis bija, kamēr bija attiecībās? arī skops?
11.03.2015 18:47 |

Reitings 538
tur gribot vai negribot būs jāņem aukle kas ar gana dārgi maksā.

Glauni gribam dzīvot gan bērnudārzā laist gan aukles algot ar bērnu māte nepavisma negrib laiku pavadīt :-D
70 eiro kombinzons gan man liekas daudz par daudz. . . tā pat kā maziem bēbīšiem 500 - 1000 eiro vērti ratiņi, izšķērdība savā ziņā, lai gan pēc tam jau ātri var nopārdot gandrīz vai pa pilno summu tālāk.

Nu nu kurš tad pērk lietotus par šādu summu, tie kas var atļauties pēk jaunus, bet pārējie pērk lētakus :-D
Ka arī ja ratiņi nekalpo, ka 1 reiz mēnesī pie daktera aizbraukt, tad pa vienu sezonu (ziemas) ratu apakša ir baisi aprūsejusi no sāls :-D un neviens tādas summas par rūsainiem ratiem neizdos :-D
11.03.2015 18:47 |

Reitings 17203
Labāk dabut lai vīrietis ar bērnu pieskata, pusi laiku māte un otru pusi tēvs, jo tad ar tēvam būs sava daļa izdevumu uz bērnu un matei daļa atkritīs, kas būtu tikai godīgi.

Vai arī lai sarunā ar tēvu ka par konkrētām bērna izmaksām maksās viņš un par otru daļu māte, piemēram par to pašu bērnudārzu piemēram, vai auklīti, tā lai tā atbildība tomēr kaut kādīgi līdzsvarojas.
11.03.2015 18:48 |

Reitings 247
vecāku šķiršanās bērnu ieteikmē ļoti negatīvi!!!

Vai tēvam arī par to jāatlīdzina naudā?:-)
11.03.2015 18:49 |

Reitings 547
Pavēlniek, aukle tiek ņemta tikai darba laikā, kad māte strādā! Nevis pēc darba. Pēc darba māte VISU savu brīvo laiku pavada ar bērnu!
11.03.2015 18:49 |

Reitings 247
MJ +;-)
11.03.2015 18:50 |

Reitings 547
Kaķis, vīrietis bija salīdzinoši normāls, nebija skops, viņam patika baudīt dzīvi kopā ar savu otro pusīti, visur kur brauca, gāja izklaidēties. Tāpēc nemaz nebrīnos par to Dominikānu...
11.03.2015 18:50 |

Reitings 247
Kā ar vecvecākiem? Nav ne mammucim ,ne papucim vecāku(vai brāļu,māsu..),kas varētu pieskatīz mazo ziķeri?
11.03.2015 18:51 |

Reitings 17203
Glauni gribam dzīvot gan bērnudārzā laist gan aukles algot ar bērnu māte nepavisma negrib laiku pavadīt

Un pa kuru laiku tad mātei būtu jāstrādā? ar bērnu pie sāna nevar visu dienu strādāt, tāpēc jau vajag ar to aukli un jā, pa kādai brīvdienai ar vajag lai var atpūsties, sieviete ar nav tik darba zirgs.

Nu nu kurš tad pērk lietotus par šādu summu, tie kas var atļauties pēk jaunus, bet pārējie pērk lētakus

Tie dārgie rati nemaz tik ātri nenolietojas un var pēc tam pa labu naudu viņus ar tālāk pārdod, protams ne pa pilnu summu, bet 60-80% no orģinālās summas var izspiest.
11.03.2015 18:52 |

Reitings 547
Vai tēvam arī par to jāatlīdzina naudā?

Nu ja tēvs pameta sava bērna māti, tas psiholoģiski iespaidoja viņa bērnu, tāpēc bērns slimo, tāpēc mātei jāalgo aukle par savu naudu... JĀ, tēvam ir par to jānes atbildība un kaut vai finansiāli (ja nespēj nekā citādi) jāmaksā par to.
11.03.2015 18:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!