Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Celulīts (nezināju kurā sadaļā likt Veselība vai Kosmētika)

Reitings 279
Reģ: 04.01.2015
Sveikas visas cosmo lietotājas.Tādas diskusijas jau noteikti ir bijušas pa pilno, bet nu
Nākot pavasarim un vasaras sezonai, ja jums ir celulīts, kā jūs viņu likvidējat?

Itkā es esmu ļoti tieviņa un celulīts praktiski nav redzams,bet saspiežot kājas tomēr var redzēt mazliet...vēlos lai visi toksīni kas tur ir sakrājušies aizvācās no manām skaistajām kājiņām.
Es eju uz saunu 3 reizes nedēļā,itkā es tur izvīstu un taisīju medus masāžu,bet tā medus procedūra bija pārāk sāpīga, izlasīju internetā,ka varot ierīvēties ar ābolu etiķi,bet tas kaut ko dos? Kāda ir izmēģinājusi?
Un ja nekas no tādiem dabīgiem produktiem nav tikts izmantots,kādus kosmētikas līdzekļus esat lietojušas?
Man liekas es vienreiz nopirku krēmu,kurš bija jāuzsmērē un tad viņš itkā sildīja problemātisko zonu.
Padalieties pieredzē
09.03.2015 19:26 |

Reitings 173
Reģ: 29.01.2009
Nav tāda problēma, lai gan neesmu supertieviņa :D Bet draudzenei, kura tiešām ir nu ļoti ļoti tieviņa ir celulīts baigā problēma, ko tik viņa nav darījusi un izmēģinājusi. Tikai nekas nelīdz, jo tur arī ģenētika pie vainas. Gan viņas māsai, gan mammai ļoti izteikts. Protams, ja viņa neko nedarītu būtu vēl trakāk, tomēr pilnībā nekādi viņa netiek no viņa vaļā.
11.03.2015 14:20 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
No kosmētikas mamma slavē Guam (ja nemaldos aļģu maska).Nu nebūs jau zili brīnumi,bet mammai ļoti patīk un pērk atkārtoti.
11.03.2015 14:27 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
meklē šeit brīnumburciņu diskusijas.
11.03.2015 14:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits