Pārtraucu, jo...es nezinu kāpēc :D likās,ka jau ilgi lietoju un gribējās pārtraukt :D Gribēju, lai organisms atcerās,kā viņam dabiski jāstrādā.:-D
OK lietošanas laikā kg klāt nenāca, libido palika kāds bijis, nekādu blakusparādību nebija- tikai lielākas krūtis, kas nemainījās arī pēc OK nomešanas.
Pārtraucu kā nākas, izdzerto visu tablešu paciņu, tad sākās 7 dienu atpūta, kuru laikā sākās paredzētās MR.Un jaunu paciņu vairs nesāku. Nākamās MR bija paredzētajā laikā, tikai ar 2 dienu nobīdi.,kā dzerot OK. Tad nākamjā mēnesī MR iztrūka. Un tad uzradās mistiska regularitāte - 3 mēnešus MR bija, 1 nebija :D bet nu arī doka pateica, ka drīzāk,ka viss aizies vecajās sliedēs un nebūs tik regulārs, jo arī pirms OK nebija baigi regulāri viss.
MR sāpju stiprums gan palika kā ar OK- tikpat kā nesāpīgas un arī ilgums kā ar OK.
Ar OK parādījās celul
its. To gan es nemanīju, kad dzēru OK, bet kad atmetu- tad pamanīju,ka ciskas ir gandrīz gludas un tad sapratu,ka kaut kas ir pazudis :D
Pēc OK atmešanas man parādījās pāris pumpas, (pumpas man nekad nav bijušas aktuālas), kuras ilgi un dikti nepārgāja, bet nu jau arī tās ir pazudušas.
Cikla stabilitātei likās,ka baigi palīdz 3 mēneši ar Naktssveces eļļas kapsulām.