Sveikas!
Gribēju parunāt par to, kā jūs esat cīnījušās ar to, ka jums cilvēki melo un ja tas notiek pastāvīgi. Un tad, ja jums melo tuvs cilvēks, kurš saka, ka tā vairāk nedarīs un atkal tiek pieķerts vairākkārtējos melos.
Kas tas varētu būt - slimība? atkarība? labojama/nelabojama rīcība? :-/
par kaadaam lietaam melo? zinu,ka ir cilveki ,kas melo par visadiem sikumiem, kaut vai par to,ko eeda pusdienaas. ar to ciinieties, manupraat, nav iespejams
Ir tādi cilvēki kuri vienkārši neapzināti melo, manuprāt tas nav labojams.
Vai nu pieņem un iemācies sadzīvot ar to, vai nepieņem un turies pa gabalu :)
Savā gadījumā es joprojām naivi ceru, ka cilvēks spēs mainīties, jo šis cilvēks man ir ļoti dārgs, plānojam kopīgu nākotni, bet ik pa laikam uzpeld meli... un tas mani grauj. Katru reizi izrunājam, lai man uzticas un vairs nemelo, bet tas notiek atkal.
Melošana izpaužas tā - paņem pa kluso no manis naudu, es pamanu, bet neatzīstas. Kad bija pierādījumi - tad atzinās. Melo, ka kaut ko nedarīja, nebija tur un tur, vai, ka neņēma kredītu, bet paņēma. Pārsvarā pārējie ir visādi sīkumi.
Izvairos no tādiem cilvēkiem vai neņemu tādus par pilnu. Ir man viena draudzene, kura gan ne melo, bet piepušķo visu līdz tādam līmenim, ka tas neizklausās pēc patiesības :D vienkārši neklausos vairāk tajā, ko viņa runā, laigan visādi citādi viņa ir dikti forša man :)
Neesmu tā pamanījusi, ka man melo, bet pati gan dažreiz samelojos, ne tāpēc, ka man baigi patiktu, vienkārši tā izvairos no strīdiem, pārpratumiem un nepatīkamām sarunām.
beigaas iznesiis visas mantas no dziivokla un samelos, ka zaglji bija.
ja zog naudu, tad tas jau vairs nav nekadas pukjites, no tada atrak labaak valjaa tikt
Man ir līdzīga situācija meooooww Visādā citādā ziņā cilvēks fantastisks, rūpīgs, mīlošs, pret mani neviens cilvēks dzīvē tik uzmanīgi un ar mīlestību nav izturējies, bet lūk - nekas nekad nevar būt ideāli. Vienmēr ir kāds bet (t)